Nákup v obchode odporúča: 82 %
Celkový počet hodnotení: 645
82 % bol doručený tovar v deklarovanom termíne
98 % dorazil tovar v poriadku
3 % bola zrušená objednávka zo strany obchodu
86% prehľadnosť obchodu
86% kvalita komunikácie
82% dodacia doba
98% doručenie
nákup odporúčam
recenzia
peter 23.04.2014 08:45

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 153.100.131.12
nákup neodporúčam
recenzia
katarina capekova 18.04.2014 07:35
pozitiva
Cakala som na objednany tovar asi 10 dni,kontaktovala som vas telefonicky a bolomi oznamene ze objednavka bola stornovanazetovar nemate. O tejto skutocnosti sa ma nikto neunuval informovat. Bola som sokovana kedzeslo o chladnicku ktoru surne potrebujem. Uz nikdy nebudem objednavat tovar cez vss obchod a upozornin na to aj vsetkych ostatnych. Msximslne neseriozne jednanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Objednávku mi zrušil obchod pretože tovar sa už nepredáva.

IP adresa: 91.219.132.46
nákup neodporúčam
recenzia
Marta 17.04.2014 09:56

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Objednávku mi zrušil obchod z nasledovného dôvodu: dodávateľ nevedel uviesť obdobie dodania tovaru.

IP adresa: 85.216.169.68
nákup neodporúčam
recenzia
RUDOKK 14.04.2014 15:05
pozitiva
Moja chyba že som si neprečítal recenzie na tento shop.Tá záplava červených názorov je úplná pravda. Objednávku zrušia, tovar naďalej ponúkajú a peniaze Vám pošlú po troch týždňoch (preto že im to umožňuje zákon)ako keby ste boli na vine Vy a nie oni a to je tiež dôkaz neserióznosti tohoto e-shopu. Určite neodporúčam!

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Objednávku mi zrušil obchod a neuviedol žiadny dôvod.

IP adresa: 178.40.115.58
nákup neodporúčam
recenzia
Anka 09.04.2014 18:56
pozitiva
Zavádzanie zákazníkov,zavolajú,že je tovar na sklade a už ho expedujú,ďalej zavolajú, že ho dodajú zajtrajším dňom, ale nedodajú, znovu zavolajú, že zajtra sa ozve kuriér s dodávkou, ale neozve sa. Neodporúčam tento obchod.

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi zatiaľ nebol dodaný, a sľúbený termín dodania už uplynul.

IP adresa: 88.212.36.3
nákup odporúčam
recenzia
dalia 07.04.2014 10:02
recenzia
Dobré ceny ,spolahlivosť,ústretovosť,
pozitiva
Je napisana pracovná doba a pri tom Nonstop .
Asi jedno stoho by som zrušila.

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 85.237.227.49
nákup neodporúčam
recenzia
Lubos Liptak 06.04.2014 22:50
pozitiva
Reklamacia tovaru - chladnicka, prebieha uz od 16. Marca a stale to nie je ukoncene.

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 198.36.87.81
nákup odporúčam
recenzia
Ján 04.04.2014 05:22
recenzia
Rychla reakcia na objednavku,telefonicky kontakt o dodani,sms sprava o doruceni tovaru,vsetko pekne zabalene.Proste odporucam obchod kazdemu!
pozitiva
nezistil som ziadne,nadmieru spokojnost!

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 88.212.38.1
nákup neodporúčam
recenzia
Robo 02.04.2014 09:20
recenzia
Doprava zadarmo pri platbe dopredu.
Telefonicky potvrdia objednávku.
Dobrá cena - pokiaľ tovar za takú cenu zoženú.

pozitiva
pripravte sa že možno neuvidíte peniaze pri platbe dopredu aj mesiac = čas než zistia že tovar nemôžu za takú cenu zohnať + si nechávajú 15 prac. dní na vrátenie peňazí, čo ale uvádzajú v obch. podmienkach
- dnes 21 čo nemám peniaze ani umývačku :)

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Objednávku mi zrušil obchod z nasledovného dôvodu: dodávateľ oznámil , že nevie upresniť termín dodania.

IP adresa: 95.105.198.9
nákup odporúčam
recenzia
Zdenka 31.03.2014 13:01

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 77.234.248.116
nákup odporúčam
recenzia
Dusan Nedbalek 31.03.2014 09:44
recenzia
ceny
pozitiva
bolo mi prislubene, ze budem telefonicky informovany prepravcom o case dorucenia-nestalo. Prepravca sa naopak pytal, ci den pred tym nevolali z obchodu- tak neviem, co si mam mysliet.

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 217.115.72.138
nákup neodporúčam
recenzia
KP63 28.03.2014 13:37
pozitiva
Neprimerane dlha doba(aktualne 12 dni od uhrady) na vratenie penazi za nedodany tovar (z dovodov na strane dodavatela).

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Objednávku mi zrušil obchod pretože tovar sa už nepredáva.

IP adresa: 194.138.12.171
nákup odporúčam
recenzia
Katarína 28.03.2014 09:47
recenzia
+ dobrá cena
+ veľmi dobrá komunikácia so zákazníkom
+ ochota, serióznosť
pozitiva
žiadne

Išlo o môj druhý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 188.167.84.110
nákup odporúčam
recenzia
Ivet 28.03.2014 07:37
pozitiva
Upozornila by som na to, ze ked tovar ma byt doruceny do 5 pracovnych dni a uz prekrocila lehota dorucenia, tak by mal obchod informovat kvoli comu sa to stalo.

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi zatiaľ nebol dodaný, a sľúbený termín dodania už uplynul.

IP adresa: 188.123.99.189
nákup odporúčam
recenzia
Ivan Maťko 27.03.2014 11:53

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi zatiaľ nebol dodaný, a sľúbený termín dodania už uplynul.

IP adresa: 195.80.184.5
nákup odporúčam
recenzia
Mário 26.03.2014 23:36
recenzia
Super prístup po telefone aj vo večerných hodinách...nemám výhrady...samé plus!!
pozitiva
treba zmenit prepravcu,ten kazí obchod!!!mal zaplatené poštovné 20e a aj vynášku do domu 10e ale po rozhovore telefonickom mi povedal že už má moj produkt naložený v aute ale potrvá to pár dní kým sa nazbieraju dalšie produkty z mojho okolia (Trnava) vraj sa mu to neoplatí ist sem takmer na prázdno...skoro ma šlak trafil a začo beriete to poštovné?aon že tak to chodí a 4 dni mi v aute chladničku natriasal po kolajách a výmoloch..vypýtal si aj za vynesenie 2metrovej chladničky 10eur a to akože sám ju chcel vyniest a takmer mu 5 krát padla tak som ju niesol s ním v tandeme po schodoch s mojim bolavím chrbtom..ale 10 eur si drzo vypýtal...zmente prosím poštovnu prepravu lebo vám zákazníci uteču zbytočne...dakujem že som sa mohol vyjadriť.

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený do 5 dní po termíne.

IP adresa: 85.237.224.37
nákup neodporúčam
recenzia
Alžbeta Kamenčíkova 26.03.2014 16:27
pozitiva
15 dni čakania za vratenie penazi

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Objednávku mi zrušil obchod z nasledovného dôvodu: nemali na sklade a nebolo to zverejnene na stranke.

IP adresa: 95.103.208.29