BOSCH HEZ634000 - kombinovaný rošt

BOSCH HEZ634000 - kombinovaný rošt
BOSCH HEZ634000 - kombinovaný rošt
it

Kombinovaný rošt vhodný na rôzne spôsoby prípravy jedla - Nadvihnuté okraje pre lepšiu cirkuláciu tepla - Užšie medzery pre zvýšenú stabilitu riadu a foriem


Kombinovaný pochrómovaný rošt Bosch HEZ634000 predstavuje skvelé príslušenstvo do rúry Bosch určené pre rôzne typy pečenia. Jeho premyslená konštrukcia s nadvihnutými okrajmi zabezpečuje, že počas používania v rúre nedôjde k kontaktu s jej stenami, čo zaisťuje lepšiu cirkuláciu tepla a rovnomerné pečenie. Rošt je špeciálne navrhnutý s užšými medzerami v strednej časti, vďaka čomu ponúka vysokú stabilitu aj pre těžšie nádoby alebo koláčové formy.

Jeho multifunkčnosť umožňuje využitie nielen na bežné pečenie, ale aj na grilovanie kúskov mäsa či prípravu hlboko zmrazených pečív. Okrem toho je tento kombinovaný rošt kompatibilný s umývačkou riadu, čo zjednodušuje čistenie a udržiavanie v čistote.

S rozmery 31 mm × 455 mm × 375 mm sa bez problémov hodí do štandardných veľkostí rúr Bosch, pričom strieborná farba pridáva na estetickej stránke príslušenstva.

Prednosti produktu:

  • Kombinovaný rošt, ideálny na rôzne spôsoby prípravy jedla – pečenie, grilovanie či použitie s rôznymi formami na pečenie.
  • Nadvihnuté okraje pre zabránenie kontaktu s rúrou, čo zabezpečuje rovnomernejšie pečenie a lepšiu cirkuláciu tepla.
  • Užšie medzery v strede roštu pre zvýšenú stabilitu riadu a pečícich foriem.
  • Vhodný do umývačky riadu, čo uľahčuje jeho čistenie a údržbu.
  • Presné rozmery pre pohodlné používanie v rúrach Bosch.
  • Atraktívna strieborná farba harmonizujúca s modernými kuchynskými spotrebičmi.

Všeobecné parametre

Dizajn

Ostatné

  • Kódy predajcov 4242002823317
    HEZ634000
    133423