Microsoft Win Server CAL 2019 Eng 1pk DSP OEI 1 Clt User

Microsoft Win Server CAL 2019 Eng 1pk DSP OEI 1 Clt User
Microsoft Win Server CAL 2019 Eng 1pk DSP OEI 1 Clt User
it

Hybridné možnosti s platformou Azure - Pokročilé viacvrstvové zabezpečenie - Rýchlejšie inovácie aplikácií - Bezprecedentná hyperkonvergovaná infraštruktúra - Lokálna podpora


Windows Server 2019 je najnovšia verzia serverového operačného systému od spoločnosti Microsoft, navrhnutá tak, aby poskytla robustné a spoľahlivé služby pre podniky všetkých veľkostí. Nachádza sa na pomedzí lokálnych a cloudových technológií vďaka svojej schopnosti integrovať sa so službami Azure, čím otvára dvere k hybridným možnostiam. Tento produkt ponúka rozšírené zabezpečenie na viacerých úrovniach, od hardware až po aplikácie, a zlepšuje prevádzkovú efektivitu prostredníctvom moderných inovačných prístupov k správe dát a infraštruktúry. Ponúka aj nové funkcie a vylepšenia pre hyperkonvergované infraštruktúry, ktoré posúvajú hranice výkonu a bezpečnosti. Produkt je dostupný v slovenskej jazykovej verzii pod kódovým označením R18-05848, čo umožňuje lepšiu lokálnu podporu a optimalizáciu predaja na slovenskom trhu. Typ licencie je určený pre jedného používateľa (1 User Cal) a spadá do kategórie OEM licencií, ktoré sú plne prispôsobené a optimalizované pre predinštalované servery.

Prednosti produktu:

  • Hybridné možnosti s platformou Azure: Integrácia so službami Azure umožňuje rozšírenie dátového centra a maximalizáciu investícií.
  • Pokročilé viacvrstvové zabezpečenie: Zabezpečenie na viacerých úrovniach chráni infraštruktúru a posilňuje obranu proti hrozbám.
  • Rýchlejšie inovácie aplikácií: Podpora pre vývoj natívnych cloudových aplikácií a modernizácia existujúcich aplikácií prostredníctvom kontajnerov a mikroslužieb.
  • Bezprecedentná hyperkonvergovaná infraštruktúra: Možnosti rozšírenia a vylepšenia infraštruktúry pre vyššiu efektivitu a bezpečnosť.
  • Lokálna podpora: Produkt je dodávaný v slovenskej jazykovej verzii, čo zjednodušuje použitie a integráciu v slovenskom prostredí.
  • OEM licencia: Optimalizovaná pre predinštalované servery, pripravená na okamžité nasadenie v podnikoch.
  • Jednoduchý licenčný model: Typ licencie určený pre jedného používateľa, uľahčujúci správu a implementáciu.

Všeobecné parametre

Vlastnosti

Ostatné

  • Kódy predajcov 889842771374
    R18-06412
    R18-05848