DYNAMAX DXT1-SPREJ NA DEFEKTY 400 ML

DYNAMAX DXT1-SPREJ NA DEFEKTY 400 ML
DYNAMAX DXT1-SPREJ NA DEFEKTY 400 ML
it

Sprej DYNAMAX Tyre Repair umožňuje rýchlu a efektívnu núdzovú opravu pneumatík bez demontáže - Je vhodný pre všetky typy pneumatík - Pri teplotách 5-30°C. Jednoduché použitie s adaptérom


Sprej DYNAMAX Tyre Repair je vyvinutý na núdzové opravy pneumatík, pričom je veľmi efektívny pre bezdušové aj dušové typy. Je ideálnym riešením v prípade, keď nie je možné pneumatiku okamžite demontovať. Môže byť použitý v teplotnom rozmedzí od 5 do 30°C, čo pokrýva všetky bežné vonkajšie podmienky.

Na aplikáciu spreja najprv pretrepte obal, aby sa obsah dobre premiešal. Následne odstráňte predmet, ktorý spôsobil defekt na pneumatike, a potom adaptér spreja pevne priložte na ventil pneumatiky. Sprej uchovávajte vo vertikálnej polohe s ventilom obráteným nadol. Po priložení adaptéra stlačte dávkovač a držte ho, až kým sa nevyprázdni celý obsah obalu. Následne pneumatiku natlakujte na odporúčaný tlak. Je dôležité pneumatiku čo najskôr opraviť v odbornej dielni a informovať servis, že bola použitá núdzová oprava sprejom DYNAMAX. Po aplikácii spreja je doporučená maximálna rýchlosť vozidla 50 km/h.

Prednosti produktu:

  • Umožňuje rýchlu a efektívnu núdzovú opravu bez nutnosti demontáže pneumatiky.
  • Je vhodný pre všetky typy pneumatík (bezdušové aj dušové).
  • Môže sa použiť v širokom rozsahu teplôt (5 – 30°C).
  • Jednoduché použitie vďaka adaptéru, ktorý sa priloží na ventil pneumatiky.
  • Pneumatika je po použití ihneď pripravená na núdzovú jazdu do servisu s obmedzenou rýchlosťou do 50 km/h.
  • Je nepostrádateľným pomocníkom v situáciách, kedy je potrebná okamžitá oprava pneumatiky na cestách.

Všeobecné parametre

Ostatné

  • Kódy predajcov 8586016012234
    W969700101
    610229