CONCEPT PO2030 PERFECT SKIN


Odstránenie odumretých kožných buniek a čistenie pleti - Dva režimy činnosti zvyšujú efektivitu kozmetických produktov - Automatické vypnutie a bezdrôtové dobíjanie cez USB


Ultrazvuková špachtľa Concept PO2030 je špičkový kozmetický nástroj, ktorý predstavuje revolúciu v každodennej starostlivosti o pleť. Tento kompaktný, ale výkonný prístroj efektívne odstraňuje odumreté kožné bunky, vyčisťuje pokožku s pomocou ultrazvukových vibrácií a zabezpečuje hlbší prenik kozmetických prípravkov do pokožky, čím podporuje pružnosť a mladistvý vzhľad. Vhodný je pre všeobecné použitie bez ohľadu na typ pleti alebo vek, pôsobí preventívne proti vráskam ako aj proti akné a čiernym bodkám.

Výhody ultrazvukovej špachtľe Concept PO2030:

  • Odstraňovanie odumretých kožných buniek: Pomocou ultrazvukových vibrácií špachtľa efektívne čistí pleť, odstraňuje odumreté bunky a bojuje proti akné.
  • Dve režimy činnosti: Prístroj disponuje dvomi režimami – pre čistenie pleti a pre zapracovanie pleťových prípravkov, čo zvyšuje efektivitu používaných kozmetických produktov.
  • Automatické vypnutie: Po 5 minútach používania sa špachtľa automaticky vypne, čo pomáha chrániť bateriu a uľahčuje sledovanie času potrebného na ošetrenie.
  • Bezdrôtové ovládanie a dobíjanie cez USB: Praktické a pohodlné používanie zabezpečuje integrovaná Li-Ion batéria dobíjaná USB káblom, ktorý je súčasťou balenia.
  • Kompaktná a ľahká: S hmotnosťou len 0,085 kg a ergonomickým tvarom je špachtľa ľahká na manipuláciu a dobrá na prenášanie.
  • Elegantný design: Okúzľujúci vzhľad v bielom prevedení s detailmi v rosegold odtieni z nej robí luxusný doplnok pre starostlivosť o pleť.
  • Puzdro na uskladnenie: Súčasťou balenia je puzdro a vrecko pre hygienické uskladnenie a ochranu zariadenia.
  • Technická výbava: Svetelný indikátor stavu zariadenia, odolnosť voči vode nie je prítomná, napätie 5 V, nabíjanie 3 hodiny, rozmery 15,5 x 4,5 x 2 cm.

Farba zariadenia: perleťovo biela kombinovaná s akcentmi v rosegold.

Táto ultrazvuková špachtľa PO2030 z rady Perfect Skin premení vašu dennú starostlivosť o pleť na nevšedný zážitok s viditeľnými výsledkami.

Všeobecné parametre

Dizajn

Ostatné

  • Kódy predajcov 8595631010334
    18595631010331
    po2030
    5946349