recenzia
Stanislava 14.04.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Jednoduchá montáž, chceli sme mať teplú vodu tam kde to nie je možné ale táto batéria nám to umožnila. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

Sme veľmi spokojní zákazníci.

recenzia
Johnyboy 05.04.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Martin N 05.04.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Veva 30.03.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Moderný dizajn. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

Primeraná cena za kvalitný produkt.

recenzia
Zuzana 22.03.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Design a cena pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Iveta 22.03.2021

Celkové hodnotenie: 20 %

recenzia
Páčil sa mi dizajn a funkcia ohrevu. dizajn,vzhľad
negativa
Ohrev bol nedostatočný, čím bol produkt pre nás zbytočný. pomer ceny a kvality

nespĺňa účel

recenzia
Pavel 17.03.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Ivana 15.03.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Peter 03.03.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dizajn, overená značka, jednoduchý spôsob montáže aj svojpomocne, so základnými nástrojmi. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Chrómový povrch - vidno zaschnuté kvapky vody (ale nereklamujem, vybral som si to sám za danú cenu).

Dobrá kvalita za dobrú cenu.

recenzia
Jozefs 26.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pači pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Nemam

Velmi dobry

recenzia
Adriana 23.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
kúpila som si ho na základe odporúčania, dizajnovo sa mi tiež veľmi páči pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

zodpovedá môjmu očakávaniu

recenzia
Eva-Prievidza 16.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
produkt som sa rozhodla kúpiť preto, že to bolo výhodné pre mňa - pohodlne z domu. Tovar bol na stránke dobre popísaný- mohla som ho hneď objednať. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

výhodná kúpa

recenzia
Bobo 12.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Splňa moje požiadavky

recenzia
MM 10.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dobrá kvalita, cena pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Laci 10.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Richard 05.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
cena pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

Funguje ,a to je hlavné

recenzia
Ivan 03.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Peter 03.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad