Akú kabelku do práce?


Ako vybrať tú správnu kabelku do práce? Najpraktickejšie sú jednoznačne shopper kabelky.

Máte doma množstvo kabeliek alebo naopak v šatníku iba zopár kúskov a niekedy rozmýšľate, ktorá sa Vám viac hodí do práce? Na tento problém síce neexistuje jednoznačná odpoveď, lebo ako sa hovorí, 100 ľudí, 100 chutí, no v nasledujúcom článku sa vám pokúsime dať zopár rád a tipov ako zvoliť tú najvhodnejšiu respektíve najpraktickejšiu kabelku do práce.

 Kabelka do práce by mala byť elegantná no hlavne praktická

 Pri výbere kabelky do práce môžeme prihliadať na niekoľko kritérií ako veľkosť, farba či vnútorná štruktúra. Zásadným kritériom je veľkosť. Ak patríte k tým málo ženám, čo si so sebou potrebujú do roboty zobrať len pár základných drobností a viac im netreba, ideálny typ kabelky do práce pre vás môže byť menšia crossbody kabelka. Na čo by ste sa predsa zbytočne zaťažovali vláčením so sebou krásnej veľkej, no pritom poloprázdnej kabelky so 4 drobnosťami vo vnútri? Do zamestnania odchádzame väčšinou na pol dňa alebo aspoň niekoľko hodín, a potrebujeme si so sebou zobrať fúru vecí. Ženami najviac používané a najpraktickejšie kabelky do práce sú teda kabelky väčších rozmerov, do ktorých sa aj čo-to zmestí, takzvané shopper kabelky, ktoré sú vďaka svojej veľkosti okrem iného ideálne aj na nákupy. Dámy preferujúce športovejšie outfity môžu kľudne zvoliť elegantný mestský batoh. Vnútorná štruktúra je taktiež dôležitá. Či už sa jedná o kabelku do práce alebo na voľnočasové aktivity, mnohé ženy určite ocenia ak má kabelka viac priehradiek. V prípade pracovných kabeliek to platí dvojnásobne. Keď potrebuje so sebou nosiť kvôli práci rôzne pracovné materiály a dokumenty alebo si len odložiť menšie drobnosti ako kľúče, mobil či rúž, ktoré sa zvyknú vo vnútri väčších kabeliek strácať, priehradky sú priam nevyhnutnosťou, ktorá nám pomáha mať v kabelke veci lepšie organizované. 

Farby vhodné do práce

Ak máte problém s výberom správnej farby kabelky do práce, vedzte, že čiernou nič nepokazíte, je univerzálna a hodí sa ku všetkému. Kabelky telovej farby a celkovo v odtieňoch hnedej sú taktiež univerzálne a ich využitie je naozaj všestranné. Hnedá farba sa hodí k iným farbám, čo umožňuje vytvárať nádherné kombinácie s outfitom, ako pre bežné každodenné nosenie či nosenie do práce, tak aj na slávnostnejšie príležitosti. Kabelky v odtieňoch zelenej môžu pôsobiť elegantne, svojsky alebo aj výstredne, no bezpochyby sú stále trendy a majú svoje čaro. Metalické farby vám budú ladiť skoro so všetkými farbami vašich outfitov a okrem toho ich aj oživia a zvýraznia. Bledomodrá – azúrová alebo tyrkysová vám pomôžu oživiť look alebo zvýrazniť doplnky ako náušnice, prívesok alebo náramok podobnej farby. Táto farba kabelky v kombinácii s outfitmi neutrálnych farieb dodá vášmu looku aj potrebnú pestrosť a nádych elegancie. V závislosti od druhu zamestnania môžu byť do práce vhodné takmer všetky farebné kombinácie kabeliek, treba si uvedomiť kde pracujem a akú pozíciu zastávam a podľa toho prispôsobiť svoj outfit, typ a farbu svojej kabelky.

  

Shopper kabelka - najpraktickejšia kabelka nie len do práce

Stalo sa Vám už niekedy, že ste prišli domov z nákupov celý ovešaný taškami ako vianočný stromček. Štýlové dámy ale ani po nákupoch nechodia ovešané igelitkami, vedia, že najlepšou a najpraktickejšou taškou, nie len na nákupy, je shopper kabelka.

 Výhody shopper kabelky

 Najväčšou výhodou shopper kabelky je nesporne jej praktická veľkosť, ktorá poskytuje svojej majiteľke objemný vnútorný priestor. Odložíte do nej všetky svoje veci, ktoré ste so sebou bežne zvyknutá nosiť každý deň a zmestí sa do nej aj ten nákup, ktorý ste si naplánovala urobiť cestou z práce. Vďaka väčším rozmerom si do nej v sychravom jesennom alebo zimnom počasí okrem svojich drobností môžete pre istotu bez problémov zbaliť aj šál a čiapku alebo kľudne aj termosku s teplým čajom pre každý prípad. Chystáte sa vianočný nákup darčekov v obchodnom centre? Do shopper kabelky sa vám ich zmestí až až. Shopper kabelky si zamilujete aj vďaka viacerým možnostiam ich nosenia. Dlhšie rúčky umožňujú nosenie nielen v ruke, na predlaktí a lakti ale pohodlne sa dajú nosiť aj cez rameno bez nutnosti pripnutia prídavného popruhu. Ich súčasťou sú však väčšinou aj odopínateľné popruhy poskytujúce ešte lepšie pohodlie pri nosení na ramene.

 

Štýlovosť, elegantnosť a všestranná praktickosť shopper kabeliek

Nenechajte sa uviesť do omylu myšlienkou, že shopper kabelky sú vhodné len na nákupy. Dnešný trh ponúka naozaj širokú škálu najrôznejších modelov shopper kabeliek. Pritom mnohé z nich majú veľmi štýlový a elegantný dizajn, vhodný na každodenné použitie, ľahko možno nájsť aj veľmi luxusné kúsky. Veľkou prednosťou shopper kabeliek je aj fakt, že ich môžete nosiť skoro pri každej príležitosti, či už je to cesta do práce, nákupy v obchodnom centre, návšteva kina, výlet s rodinou alebo ranné odprevadenie dieťaťa do škôlky alebo školy. Nájsť si v súčasnosti pre seba tú pravú shopper kabelku, ktorú zladíte s džínsami, legínami aj s elegantným outfitom nie je žiaden problém.

 

Skvelá biznis voľba

Podnikáte a máte veľa obchodných stretnutí na ktoré nosíte hromadu podkladov a materiálov alebo si so sebou zo zamestnania vláčite pracovné materiály a dokumenty až domov a hľadáte tú správnu tašku? Aj v takejto situácii môže byť tou správnou voľbou práve praktická shopper kabelka, ktorá sa aj napriek svojím väčším rozmerom veľmi komfortne nosí. Nájdite si štýlovú a elegantnú shopper kabelku a zároveň získate

Malá rada na záver

Ak sa chystáte na pracovný pohovor, určite chcete zanechať aj dobrý prvý dojem. V takomto prípade sa však radšej vyhnite viacfarebným kúskom a zvoľte skôr jednofarebnú elegantnú kabelku v odtieni čiernej alebo hnedej, ktorými istotne nič nepokazíte.

Viac zaujímavých článkov a kompletnú ponuku našich kabeliek, peňaženiek, pánskych tašiek a ruksakov nájdete na stránke nášho eshopu peknekabelky.sk