Luxusná belgická čokoláda Callebaut horká


Ponúkame vám luxusnú čokoládu, ktorá má špecifickú a delikátnu chuť, odlišuje sa od všetkých ostatných čokolád a je považovaná za najjemnejšiu čokoládu na svete. Bola vytvorená firmou Callebaut, ktorá je poprednou svetovou spoločnosťou zaoberajúcou sa vývojom a výrobou luxusnej čokolády. Okrem neodolateľnej chuti ... čítať viac


Produkt momentálne neponúka žiadny obchod

Luxusná belgická čokoláda Callebaut horká popis a parametre
Ponúkame vám luxusnú čokoládu, ktorá má špecifickú a delikátnu chuť, odlišuje sa od všetkých ostatných čokolád a je považovaná za najjemnejšiu čokoládu na svete. Bola vytvorená firmou Callebaut, ktorá je poprednou svetovou spoločnosťou zaoberajúcou sa vývojom a výrobou luxusnej čokolády. Okrem neodolateľnej chuti obsahuje aj vyššie množstvo kakaa, čo pôsobí pozitívne pre zdravie a v kombinácii s vhodným ovocím konzumujete zdravý dezert.Tajomstvom vynikajúcej chuti a správnej tekutosti je vyšší obsah kakaového masla. Kakaové maslo je v menej kvalitných čokoládach nahradzované rastlinným olejom. Príprava luxusnej belgickej čokolády je veľmi jednoduchá: dózy a vrecúška sa môžu umiestniť do mikrovlnky a čokoládu roztopiť alebo čokoládu priamo nasypte do fontány a nastavte režim ohrev. Vytvorí sa perfektná čokoláda ideálna pre čokoládové fondue. Čokoláda je balená do 800 g dóz a 2,5 kg vrecúšok. Pre jednoduchú a čistú manipuláciu sa čokoláda vyrába v čokoládových čočkách. Horká čokoláda: obsah kakaa v sušine 56.9%.Mliečna čokoláda: obsah kakaa v sušine 37,8%. Ponúkame vám luxusnú čokoládu, ktorá má špecifickú a delikátnu chuť, odlišuje sa od všetkých ostatných čokolád a je považovaná za najjemnejšiu čokoládu na svete. Bola vytvorená firmou Callebaut, ktorá je poprednou svetovou spoločnosťou zaoberajúcou sa vývojom a výrobou luxusnej čokolády. Okrem neodolateľnej chuti obsahuje aj vyššie množstvo kakaa, čo pôsobí pozitívne pre zdravie a v kombinácii s vhodným ovocím konzumujete zdravý dezert.Tajomstvom vynikajúcej chuti a správnej tekutosti je vyšší obsah kakaového masla. Kakaové maslo je v menej kvalitných čokoládach nahradzované rastlinným olejom. Príprava luxusnej belgickej čokolády je veľmi jednoduchá: dózy a vrecúška sa môžu umiestniť do mikrovlnky a čokoládu roztopiť alebo čokoládu priamo nasypte do fontány a nastavte režim ohrev. Vytvorí sa perfektná čokoláda ideálna pre čokoládové fondue. Čokoláda je balená do 800 g dóz a 2,5 kg vrecúšok. Pre jednoduchú a čistú manipuláciu sa čokoláda vyrába v čokoládových čočkách. Horká čokoláda: obsah kakaa v sušine 56.9%.Mliečna čokoláda: obsah kakaa v sušine 37,8%. 

Všeobecné parametre

Graf vývoja ceny Luxusná belgická čokoláda Callebaut horká