Dom - recenzie

recenzia
Jiří Szatkowski 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, údržba

recenzia
Ivan machac 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
ada 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
značkový produkt za dobrú cenu pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
KeXo 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Zabudované úsporné LED osvetlenie, diaľkové ovládanie, možnosť montáže namontovať na priamo bez priloženej Downrod tyčky. kvalita návodu, jednoduchosť ovládania, hlučnosť
pozitiva
Nemožnosť si vybrať lopatky ventilátora vo vlastnom dvojfarebnom vyhotovení (napr. žlté a modré), viditeľnosť skrutiek na spojoch.

Na parádu.

recenzia
Jozef 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Viera 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Páči sa mi na nej všetko, okrem ceny kvalita návodu, dizajn,vzhľad
pozitiva
cena

Cena je za dizajn a značku

recenzia
Bebe 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Umenie autora je perfektné, celosvetovo oceňované, výrazné a krásne dotvorí interiér. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
pozitiva
Niektoré reprodukcie pôsobia ako veľmi lacná napodobenina.

Je nám jasné, že si kupujeme reprodukciu a nie originál, ale niektoré reprodukcie sú nevydarené.

recenzia
Martina 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Krásny dizajn, kvalita, som veľmi spokojná, a samozrejme dostupná cena, ďakujem pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Janka 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
rozhodovala som sa hlavne pre výhodnú cenu pomer ceny a kvality
pozitiva
zatiaľ spokojnosť

ok

recenzia
Nalim 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, hlučnosť

recenzia
Broňa 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Páči sa mi jednoduchý dizajn a farba - hodí sa do kúpeľne. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
pozitiva
-

recenzia
Bulo 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Tatiana 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
videli sme ho v kamennom obchode a páčilo sa nám, vy ste mali rýchle dodanie pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

super

recenzia
Jarmila 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

mam ho zatial len chvilu ale som spokojna splnil moje ocakavania

recenzia
Juraj 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
korund 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
kvalita, dizajn pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, hlučnosť

recenzia
Lidka 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, hlučnosť

recenzia
rk 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, hlučnosť