Drogéria, zdravie - recenzie

Recenzie Drogéria, zdravie
recenzia
Katarína 07.08.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
čo sa týka vlastností produktu tak ešte len zisťujem a skúšam ale zatiaľ som spokojná pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Dorota 06.08.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
overena klasika :) kupujem pravidelne uz 10 rokov pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

vzdy spokojna, super kvalita

recenzia
am 04.08.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
rokmi oskusany produkt pomer ceny a kvality

recenzia
fsev 03.08.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
farmaceutická kvalita pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

recenzia
oliva3 02.08.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
zlozenie pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

dobre zlozenie :) mam skusenost aj s 1, aj s 2 a teraz kedze som po porode tak som si kupila aj 3 :) a zlozenie je dobre, pestre, presne to co potrebujeme :)

recenzia
marieja 01.08.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
kvapky
cena
kvalita
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

vitamín c ktorý odporúčam každej mamičke pre deti ;) najmä aj deti chodia medzi iné, niekam do škôlky, družiny, školy a pod ;) my sme vďaka Cebionu už dva roky neboli chorí ;)

recenzia
Peter 01.08.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
Michaela 01.08.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pře miminko na lupiny v hlavě

Velmi pomáhá na suchou pokožku hlavy a tela

recenzia
Andrea 01.08.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Produkt používam pri opaľovaní.

Veľmi kvalitný a dobrý olej.

recenzia
Martina 01.08.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Prirodny,vyskusany.spokojnost
negativa
Je tazko dostupny vsade.

Super

recenzia
hanina 31.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania
negativa
recenzia
Hani840 31.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania
negativa
recenzia
tomas 30.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
sebrina 29.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
ucinok
balenie
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

velke balenie ktore mi vyhovuje po vsetkych strankach - je dobre ze nemusim chodit do lekarne kazdu chvilu ho kupovat ale kupim toto velke balenie a na cas mame s muzom vystarane :)

recenzia
sebrina 29.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
kvapky
zlozenie
cena
chut
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

Cebion TOP! - nielen ako prevencia ale aj ako liecba pri chripke..najlepsie je ale uzivat ho cely rok..aspon my tak robime a nam to vyhovuje..lebo deti su zdrave cely rok a vobec nema na ne vplyv ani len zmena pocasia alebo nieco podobne..

recenzia
donuska 29.07.2020

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
kvalita návodu
negativa
aj po naneseni pripravku mi vidno stekance vody, ale menej

za tu cenu by som viac cakala

recenzia
Anonym8 29.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
UvaIva 28.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
liek
imunita
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

wobenzym na imunitu užívame celá rodina! svokrovcom som ho prvýkrát kúpila na Vianoce a pochvaľujú si aj oni, že sú zdraví - takže za mňa je to brutál dobrý liek