Elektro - recenzie

Recenzie Elektro
recenzia
Andrea 12.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Výborná kancica super kvalitná. Používam už viac rokov stále je ako nová. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, hlučnosť, údržba

Odporúčam!

recenzia
SAMKO 12.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
LACNý A TO JE VšETKO dizajn,vzhľad
negativa
Nechytá všetky stanice SKYLINKU, nie je možné to riešiť ani obnovou SW, je to starý model výbehový pomer ceny a kvality, kvalita návodu, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania, príjem signálu

cena nie je všetko, na základné pozeranie stačí

recenzia
peter8205 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
jednoduchá pračka a má všetko čo potrebujeme pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, hlučnosť, montáž, kvalita sušenia
negativa
-

v pomere cena kvalita, dobrý produkt

recenzia
Alžbeta 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pre jej funkcie a v neposlednom rade aj dizajn. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, údržba

Som spokojná po všetkých stránkach.

recenzia
Fukso 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, kvalita fotografie, množstvo funkcií, výdrž batérie, jednoduchosť ovládania, čitateľnosť displeja, kvalita videa

recenzia
Katka 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
výborný reproduktor, super basy pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
---

odporúčam

recenzia
Wianoss 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Potreboval som nový monokulár pretoze starý mal pogumovanie ktore po čase začne lepiť a chytat prach. Tento produkt sa mi pači pretoze povch nema upravu ale je to len cisty material ktory si myslim viac vydrzi pomer ceny a kvality, kvalita návodu
negativa
Jedinu vec co by som vytkol je ze pri pozerani v urcitom uhle do protisvetla tak je obraz z casti zakalený

myslim si ze za danú cenu je to vyborna volba jendoduche na ovladanie a idealne na sledovanie objektov vo vacsej vzdialenosti

recenzia
Rudo 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Produkt zodpovedá môjmu holiacemu strojčeku

je to nevyhnutný komponent nášho produktu

recenzia
Nika 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania, mechanická odolnosť, údržba

recenzia
Eva 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kávovar spĺňa moje očakávania, rozhodla som sa ho kúpiť na základe recenzii a zatiaľ nesklamal. A áno ako som si v recenziach prečítala aj u nás sa teraz pije viac kávy. Je to asi tým, že sme zvykli piť veľkú kávu - asi 2dl a tento kávovar ponúka veľmi veľkú kávu, ktorá je asi 120 ml(nemerala som, iba odhad pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania, údržba

recenzia
stefan 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dobry do ruky kvalitny foťak pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, kvalita fotografie, množstvo funkcií, výdrž batérie, jednoduchosť ovládania, čitateľnosť displeja, kvalita videa
negativa
na taky telefon ma baterka malu kapacitu

spokojny odporučam každemu

recenzia
Gabriela 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Patrik 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, kvalita fotografie, množstvo funkcií, výdrž batérie, jednoduchosť ovládania, čitateľnosť displeja, kvalita videa

recenzia
mikas 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

Ok

recenzia
Massimo Barberio 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Funkcie, Vlastnosti, Prislusenstvo pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, výdrž batérie, jednoduchosť ovládania, údržba

recenzia
Silvester 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Jana 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
kvalita

recenzia
Luky 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Podľa predpokladu spĺňa požiadavky. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad