Elektro - recenzie

recenzia
RastoS 16.02.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Výborný a zatiaľ maximálne spoľahlivý mobil
Vyladený operačný systém 10 nemá chybu, OS je rýchly a ani po 2 rokoch aktívneho používania sa mobil neseká, všetko funguje ako má.
Gestá sú veľmi návykové :-)
Veľmi dobrý foťák, dobré video
Slušná výdrž
Displej je dobre čitateľný aj na silnom slnku
pozitiva
displej síce nie je full HD, ale aspoň tak nezaťažuje batériu a pri bežnom používaní displej úplne stačí
je veľká škoda, že spoločnosť BB je v značných problémoch

BlackBerry Z30 je podľa mňa výborný mobil, ktorý aj dnes s prehľadom stačí, aj keď je v ňom len dvojjadro, operačný systém je vyladený a nezaťažuje jadrá tak, ako android; Z30 dobre fotí, video je slušné, výdrž tiež v pohode.
Za mňa super voľba, len OS 10 si vyžaduje zvyk ;-)

100% pomer ceny a kvality
60% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% kvalita fotografie
100% množstvo funkcií
80% výdrž batérie
100% jednoduchosť ovládania
80% čitateľnosť displeja
100% kvalita videa
recenzia
IGOR, Piešťany 10.02.2017

Celkové hodnotenie: 40 %

recenzia
filter OK
pozitiva
v popise napísané, že 2 kusy v balení - nie je to pravda, balík obsahuje 1 kus 47x97 cm

...

40% pomer ceny a kvality
recenzia
lubo 10.02.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
perfektné spracovanie,dizajn,kvalita zvuku v slúchadle,výdrž na jedno nabite
pozitiva
druhá strana nepočuje zrozumiteľne(testoval som s viacerími mobilmi),aj v lacnejšom bt hadsfree je zvuk lepší. Funkcia noise reduction akoby ani nebola,druhá strana počuje všetko možné okolo len nie mňa.

produkt láka designom,avšak kvalita telefonovania nie je na úrovni designu...

60% pomer ceny a kvality
80% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% jednoduchosť ovládania
recenzia
Vlado 08.02.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dobrý dizajn, dobrá kvalita obrazu.
pozitiva
nedá sa prispôsobiť na mužskú helmu, okuliare sú vhodné len na čiapku.

60% pomer ceny a kvality
60% kvalita návodu
80% dizajn,vzhľad
80% rýchlosť zaostrovania
80% kvalita fotografie
80% množstvo funkcií
80% výdrž batérie
60% jednoduchosť ovládania
60% kvalita zvuku
60% kvalita videa
60% stabilizácia obrazu
recenzia
Katarina 04.02.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Tichý chod, navliekac nite je paráda, dobre príslušenstvo - päťky, paratko, cievky,atď.. Dolná niť sa dáva super zvrchu, nie zboku, jednoduchý na ovládanie, nastaviteľná šírka stehu, tension,
pozitiva
Návod v slovenčine je len lepena väzba, takze sa mi hneď pri prvom otvorení rozlepil

Síce drahší, ale naozaj skvelý a jednoducho ovládateľný.

80% pomer ceny a kvality
80% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
80% množstvo funkcií
100% jednoduchosť ovládania
80% hlučnosť
80% údržba
recenzia
Luba 04.02.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Mam ho vyskusany

Super

100% pomer ceny a kvality
recenzia
Pavel 04.02.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
všetko
pozitiva
nič

super vecička

80% pomer ceny a kvality
80% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% kvalita fotografie
80% množstvo funkcií
100% výdrž batérie
100% jednoduchosť ovládania
100% čitateľnosť displeja
100% kvalita videa
recenzia
dano 04.02.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
obrovsky priestor pekny dizajn nizka hlucnost

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
100% hlučnosť
recenzia
Maroš Fúska 04.02.2017

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
motorická časť je v poriadku, príslušenstvo nie je podla predstáv, posobí to ako hračka
pozitiva
Kvalita výrobku nie je podla mojich predstáv

50%

60% pomer ceny a kvality
80% kvalita návodu
60% dizajn,vzhľad
100% jednoduchosť ovládania
100% hlučnosť
100% údržba
80% sortiment príslušenstva
recenzia
Igor 04.02.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% výdrž batérie
100% jednoduchosť ovládania
100% univerzálnosť použitia
100% údržba
recenzia
Martin 04.02.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Dobra cena za mnozstvo informacii na displey.
pozitiva
Mohli by byt vacsie cislice vonkajsej a vnutornej teploty kvoli citatelnosti a aj lepsi kontrast cislic voci pozadiu. Mam pocit ze vonkajsiu teplotu ukazuje o jeden stupen vyssiu ako je realna - v porovnani s teplotou v aute.

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% množstvo funkcií
100% jednoduchosť ovládania
60% čitateľnosť displeja
recenzia
pabel 04.02.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Produkt už poznám z minulosti.

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Viktor 04.02.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
vsetko v jednom
pozitiva
xxx

velmi dobry

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Miloš 04.02.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

pozitiva
Ako tvrdia že intuitívne ovládanie, tak vôbec to tak nie je, musel som zavolať firmu ktorá ladí satelity aby fungoval ako má. Viac LG nekúpim

musí slúžiť za takú cenu, LG nikdy viac

60% pomer ceny a kvality
80% dizajn,vzhľad
20% jednoduchosť ovládania
80% kvalita obrazu
60% odozva na ovládanie
recenzia
Peter 04.02.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Lubo 04.02.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

80% pomer ceny a kvality
60% kvalita návodu
80% dizajn,vzhľad
80% kvalita fotografie
60% množstvo funkcií
80% výdrž batérie
60% jednoduchosť ovládania
80% čitateľnosť displeja
60% kvalita videa
recenzia
Ján Jamrich 04.02.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Na videách som si preveroval parametre produktu jeho cenu dizajn,odporúčania i osobné skúsenosti človeka ktorý uvedený výrobok používal,vybral som si farbu i typ a boli dostupné
pozitiva
Fólia pri vypínačoch sa uvolňuje,osvedčilo sa mi mixované suroviny najprv posekať zapnutím pulzného spínača,v návode som to nenašiel.

Spokojnosť,dúfam ,že bude dlho slúžiť.

100% pomer ceny a kvality
80% kvalita návodu
80% dizajn,vzhľad
100% jednoduchosť ovládania
80% hlučnosť
100% údržba
100% sortiment príslušenstva
recenzia
Nikola Šohaj 04.02.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

80% pomer ceny a kvality
20% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
80% množstvo funkcií
100% jednoduchosť ovládania
100% hlučnosť
100% údržba