Elektro - recenzie

recenzia
Peter 12.10.2017

Celkové hodnotenie: 20 %

recenzia
Dobre vymyslene z hladiska udrzby
pozitiva
Nedostatocne ako odstavovac. Informacia o odstaveni 90% a takmer suchych zbytkov su lzi. Ciste lzi. Odpad ma daleko od sucheho, ovocie sa drzi nad snekom rozmagane. Nepomaha ani gravitacia, aby vytekala stava. To co vytecie je huste a spenene. Toto nie je odstavovac. Nie ze by ine boli na tom lepsie. Ale nech neklamu o 90% odstveni a suchom odpade.

Neverit reklamnym textom - sprosto klamu.

40% pomer ceny a kvality
60% kvalita návodu
80% jednoduchosť ovládania
80% hlučnosť
60% univerzálnosť použitia
80% údržba
recenzia
Marián 08.10.2017

Celkové hodnotenie: 40 %

recenzia
Pekný dizajn
Ukazovateľ výdrže batérie
pozitiva
Strojček nedokážete úplne vyčistiť, ostáva veľa miest, ku kt. sa proste nedostanete
Po pol roku používania strojček po plnom nabití vydrží max. 10 minút, aj keď na začiatku ukazuje výdrž baterky na 120 minút

Jediným plus je pekný dizajn a dobrý tvar strojčeka, čo sa týka používania je strojček pre mňa veľkým sklamaním.

40% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
20% výdrž batérie
80% jednoduchosť ovládania
80% univerzálnosť použitia
20% údržba
recenzia
dano 18.09.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
- vysáva veľmi rýchlo
- tvrdé podlahy vysáva rýchlo
- sací výkon pri Carpet Boost je skvelý
pozitiva
- vyššia cena
- ohraničenie zakázaného priestoru by mohlo byť v aplikácii

Výborný inteligentný vysávač ktorý zvládne kvalitne povysávať dom aj byť za veľmi krátky čas. Pred týmto vysávačom som 6 rokov používal Roombu 780. V mojej recenzii píšem o rozdieloch so staršou verziou, o cene a o využití nových technológii.
https://danusko.blogspot.de/2017/09/kto-za-mna-povysava.html

80% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% množstvo funkcií
100% výdrž batérie
100% jednoduchosť ovládania
100% hlučnosť
100% údržba
recenzia
igor 18.09.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Je to skvelá sušička za dobrú cenu. Nezráža, krásne usuší. Málokedy z nej ťahám niečo ešte vlhké (stáva sa mi to napr. pri hrubej froté nočnej látkovej plienke, a to je asi tak, ako keby ste tam dali uterák, čo je 3x taký hrubý). Čo viem, s týmto majú ešte väčší problém aj drahé sušičky Samsung a Siemens za 690€. Mňa milo prekvapilo, že nevyzerá až tak otrasne,ako na fotkách. Je normálna. Nie je nádherná, ale vyzerá dopohody. Čo sa týka technických plusov, je super, že sa dá namontovať na práčku,a vodu môže kondenzovať aj do zberne, alebo rovno do odpadu.
pozitiva
Medzi mínusy by som radila hluk, ktorý je ale pri susičkách ale bežný. Je pravda, že sa dajú kúpiť aj tichšie modely od iných výrobcov, ale za dvojnásobnú cenu a hučia len o trochu menej. Nám hluk nevadí, ani v noci,ani cez deň, nakoľko v miestnosti, kde ju máme sa dajú zatvoriť dvere. Ďalšie mínus je, vlhkosť v miestnosti počas sušenia. Napriek tomu, že je kondenzačná, trochu vlhka v miestnosti ostane. Stačí ale po dosušení otvoriť okno alebo zapnúť odsávanie.

Za seba hodnotím prístroj veľmi dobre

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% množstvo funkcií
100% jednoduchosť ovládania
100% hlučnosť
100% montáž
100% kvalita sušenia
recenzia
Miriam Magulova 25.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
telefon co som si kupila je taky ako som si ho predstavovala
pozitiva
nic

bez problemov

recenzia
ivara 25.08.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

60% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
recenzia
stefan 25.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Neviem
pozitiva
Ziadne

Som spokojny

recenzia
Sima 25.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

nadmerná spokojnosť

recenzia
Rado 25.08.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
80% kvalita fotografie
100% množstvo funkcií
60% výdrž batérie
60% jednoduchosť ovládania
100% čitateľnosť displeja
80% kvalita videa
recenzia
Viera 25.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Výborný dizajn, kvalita, cena

výborný produkt za primeranú cenu

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% množstvo funkcií
100% jednoduchosť ovládania
100% kvalita zvuku
100% kvalita obrazu
80% funkčnosť pri slabšom signále
100% odozva na ovládanie
recenzia
Maroš 25.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Za tie peniaze super pomôcka
pozitiva
Nič

Výborný

100% pomer ceny a kvality
80% dizajn,vzhľad
recenzia
Peter 25.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
80% kvalita návodu
recenzia
Vlado 25.08.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Som spokojný s mobilným telefónom.
pozitiva
Je trochu väčší ako som očakával.

Spokojný

80% pomer ceny a kvality
80% kvalita návodu
60% dizajn,vzhľad
80% kvalita fotografie
80% množstvo funkcií
80% výdrž batérie
80% jednoduchosť ovládania
80% čitateľnosť displeja
80% kvalita videa
recenzia
Fiduska 25.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
100% jednoduchosť ovládania
100% montáž
recenzia
Peter 25.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Go pro je overena znacka.

Vyborna kupa

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% rýchlosť zaostrovania
100% kvalita fotografie
100% množstvo funkcií
60% výdrž batérie
100% jednoduchosť ovládania
100% kvalita zvuku
100% kvalita videa
recenzia
Alena 25.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalita za rozumnu cenu

Zatial spokojnost

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% množstvo funkcií
100% jednoduchosť ovládania
100% mechanická odolnosť
100% údržba
recenzia
Vorky 25.08.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

80% pomer ceny a kvality
recenzia
Jaro 25.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalitné vyhotovenie, kompas.

Výborný výrobok, vhodný na jachtu.

100% pomer ceny a kvality
80% kvalita návodu
1 3 4 5 6 7 8 9 10