Vďaka výborným hodnoteniam zákazníkov sme udelili internetovému obchodu certifikát " Obchod odporúčaný zákazníkmi".

Nákup v obchode odporúča: 97 %
Nákup v obchode za posledných 90 dní odporúča: 96 %
Celkový počet hodnotení: 551
95 % bol doručený tovar v deklarovanom termíne
97 % dorazil tovar v poriadku
0 % bola zrušená objednávka zo strany obchodu
94% prehľadnosť obchodu
96% kvalita komunikácie
95% dodacia doba
98% doručenie
nákup odporúčam
recenzia
tina 04.12.2016 23:42

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 95.105.195.150
nákup odporúčam
recenzia
Zuzana 02.12.2016 20:35

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 85.237.234.73
nákup odporúčam
recenzia
Tusticka 29.11.2016 15:11

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 95.103.122.179
nákup odporúčam
recenzia
bea 28.11.2016 18:51
pozitiva
ziadne

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 178.40.163.146
nákup odporúčam
recenzia
Simona 27.11.2016 18:20

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 178.143.139.21
nákup neodporúčam
recenzia
Martina 27.11.2016 14:54
recenzia
Žiadne
pozitiva
Na zľavu ktorú som uviedla do poznámky a vôbec mi nebola odratana nerozumiem načo to vôbec je keď to nefunguje len oblbujete zákazníkov

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne. Zaplatená cena sa líšila od ceny na stránkach obchodu.

IP adresa: 88.212.37.133

Vyjadrenie obchodu:

P.. Martina K. ziaden komentar s kuponom na zlavu, ani kod vlozeny do neskorsej emailovej komunikacie, ani kod vlozeny do nasho systemu, ani emailove alebo telefonicke upozornenie z Vasej strany. Dokonca po odoslanej faktury emailom z Vasej strany nebol ziaden komentar. Preposlali sme Vam este raz kopiu Vasej objednavky, kde si to mozete skontrolovat... kedykolvek ste nas mohli kontaktovat.

Z tohoto dovodu nevidim pochybenie z nasej strany a poziadali sme portal najnakup o vymazanie tejto Vasej recenzie.

Prajem pekny den , zelam Vam prijemne pouzivanie deky a krasne sviatky

nákup odporúčam
recenzia
eva elexova 27.11.2016 12:58
recenzia
KVALITNY TOVAR
pozitiva
ZIADNE

Išlo o môj druhý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 178.143.142.134
nákup odporúčam
recenzia
Aťa 26.11.2016 18:22
pozitiva
ziadne

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 95.105.141.5
nákup odporúčam
recenzia
Jana 22.11.2016 18:52
pozitiva
Ziadne

V tomto obchode nakupujem pravidelne. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 195.91.10.154
nákup odporúčam
recenzia
maria 22.11.2016 09:38
recenzia
dostupnosť rychlost
pozitiva
neviem

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 178.40.190.83
nákup odporúčam
recenzia
Elena, Bratislava 22.11.2016 05:32
recenzia
Výborná komunikácia so zákazníkom, ako aj to, že je to chránená dielňa a zamestnáva ZŤP občanov. Určite tu nakúpim opäť.
pozitiva
Žiadne som zatiaľ nepostrehla.

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 95.105.187.66
nákup odporúčam
recenzia
Zuzana 18.11.2016 21:20
recenzia
spoľahlivý, dobrá komunikácia, dotaz na tovar,ktorý momentálne nemali na sklade a potom sa sami ozvali

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 178.143.205.88
nákup odporúčam
recenzia
Neap 18.11.2016 14:51

Išlo o môj druhý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 178.143.15.199
nákup odporúčam
recenzia
Danica 15.11.2016 11:32
recenzia
Rýchlosť dodania

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 78.99.250.7
nákup odporúčam
recenzia
Denisa 15.11.2016 06:44

Išlo o môj druhý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 80.242.41.176
nákup odporúčam
recenzia
Peter 13.11.2016 15:01

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 188.123.104.110
nákup odporúčam
recenzia
Anicka 13.11.2016 14:58
recenzia
Rychlost dodania
pozitiva
Ignorovali ste vy alebo dorucovatelska firma alternativnu adresu dorucenia

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 217.144.31.166