Fitness - recenzie

recenzia
Jana 20.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pekna farba

recenzia
Bohuslav Valach 20.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
doba dodania tovaru
pozitiva
žiadne

Vyskúšal som ho na veľkonočnom poznávacom zájazde, mám prehľad o prejdených kilometroch. Som spokojný. Ďakujem.

recenzia
mm 20.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
variabilné použitie pri cvičení
pozitiva
-

som spokojná

recenzia
Filip 20.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Miloš 20.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
-Spestrenie tréningu -Nový impulz pre rozvoj kondície -Komfortné nosenie -Regulácia závažia (do 10 kg, prípadne i viac)
pozitiva
-Závažie (vrecká), možnosť vypadnutia z vesty pri jej obrátení naopak. (Aspoň suchý zips na zaistenie)

Splnil moje očakávania.

recenzia
Lajo 20.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
+++++

+++++

recenzia
Katarína 20.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

Splnil ocakavanie.

recenzia
Miroslav 20.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Som zatiaľ spokojný
pozitiva
Na to sa nedá odpovedať

Ešte som ho nevidel

recenzia
Ivet 20.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Peter 20.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% množstvo funkcií
100% jednoduchosť ovládania
100% pevnosť konštrukcie
recenzia
stano 20.03.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Je skladný, jednoducho ovládateľný
pozitiva
penové opierky pod lakte sa premačkávajú až po kovovú konštrukciu, som zvedavý ako dlho vydržia.

Slúži svojmu účelu, konšrukcia je ideálna pre nižšie váhy (mám 95 kg a konštrukcia mierne pruží, ale keď za týždeň schudnem 10kg bude to akurát) Som spokojný

100% kvalita návodu
80% dizajn,vzhľad
100% jednoduchosť ovládania
60% pevnosť konštrukcie
recenzia
Adelka 20.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Majo 20.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
recenzia
purple rose 20.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

Všetko je super, jediné čo mi vadí že napríklad 1 kg závažie toho produktu bolo len v ružovej farbe, chcela som ho kupiť mužskému pohlaviu, no ružové by sa mu určite nepáčilo.

100% pomer ceny a kvality
60% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Martina 20.03.2017

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
Beziaci pas ma dlhe rukovete
pozitiva
Je strasne hlucny, tie magneticke brzdy strasne skriabu o brzdny kotuc a to je strasne odporny zvuk

Vsetko ok az na tie brzdy

100% pomer ceny a kvality
80% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
60% množstvo funkcií
100% jednoduchosť ovládania
recenzia
Viktor 20.03.2017

Celkové hodnotenie: 60 %

20% pomer ceny a kvality
60% kvalita návodu
60% dizajn,vzhľad
recenzia
Juraj 20.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

80% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
recenzia
mirka 20.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
ked som sa na tom naucila cvicit celkom o za tu cenu
pozitiva
obcas sa zadrhava sedatko treba davat pozor aby ste nespadli nejde monitor svietia iba oooo

nie ktovie co ale co uz chcela som usetrit nevyplati sa