Fitness - recenzie

recenzia
Master 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Pre udávané vlastnosti, pomer výkonu a ceny
pozitiva
Spôsob prichytenia k zákkadni nie je príliš pevný, spodnú skrutku bolo veľmi ťažké prichytiť, pretože otvory na skrutku nepasovali úplne presne (jemne zošikma).

Zatiaľ spokojnosť

recenzia
Stanislav 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Super
pozitiva
Nemám vyhrady

Multifunkčný

80% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
80% dizajn,vzhľad
recenzia
Dušan 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Zháňal som mašinku eliptikal na kondičku a schudnutie a práve tento trenažér som si vybral kvôli jeho parametrom na moju výšku 164,dĺžku kroku 40 cm,ale stroj vyhovuje aj pre nižšie postavy cca 150 cm a samozrejme i vyššie. Mašinka ma tichučký chod a veľmi pohodlne sa na nej cvičí preto,že ma prirodzený dlhý a nízky ladný krok bez trhania všetko podľa mojej predstavy,takže je v pohode OK. Z PC vie rýchlo komunikovať pre rôzne záťažové nastavenie a iné dôležité údaje týkajúce sa cvičenia PC ich pohotovo vyhodnotí. Pri meraní tepového kmitočtu je lepšie držať ruky na oboch snimačoch o niečo viac ako 1 minútu,údaj je pri tom dvôverihodnejší. Montáž stroja je jednoduchá a pri nej som nemusel vôbec si naštúdovať návod montáže a pri nej by sme nemali zaúbudnúť namastiť všetky klzné ložiska priloženým olejom,alebo použiť kvalitnú dlhotrvajúcu mastiacu vazelínu.
pozitiva
žiadne

Eliptical ma primerané rozmery,čo sa týka jeho dĺžky a šírky s dobrou stabilitou. Jeho dlhý a nízky krok umožňuje ladné pohyby pri cvičení bez trhania. Cvičím na ňom bez topánok,hoci výrobca odporúča pevnú obuv,pri čom sa precvičujú aj spodné partie svalov chodidiel tým,že sa chodidlo mierne pri každej otáčke ohýba ako pri chodení na boso,čo pri dnešnej nesprávne vyrobenej obuvi nohy stále trpia. Trenážer vyhovuje pre rôzne výšky postav od cca 150 cm do cca 185 cm pri čom jeho ergonomické držadla je treba držať čím vyššie,aby dlhším pohybom rúk sa zaťažili svaly ramien krku a chrbta. Na eliptikale Master E 65 Ergo sa trénuje veľmi pohodlne. Nepreceňujme svoje schopnosti,pri preťažení svalstva môže nastať svalovica s tvoriacou sa kyselinou mliečnou s bolesťami až kŕčmi svalov. Odporúčam túto mašinku všetkým,čo chcú zdravo žiť a nemajú inú dennú možnosť pohybu tak nevyhnutnú pre naše zdravie.

recenzia
Zuzana M 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Cenovo dostupnejšie ako Garmin Fenix 5 a v podstate tie isté funkcie

perfektný

100% pomer ceny a kvality
60% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
recenzia
ted 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
-hodinky sú výborné, funkcie, prehľadnosť, jednoduchosť, takisto aj app v mobile super. -notifikácie spárované s telefonom fungujú ako majú -dobrá výdrž batérie (po týždni používania a po dvoch hodinových behoch s GPS batéria na stave 55% ) -presné zemeranie GPS (skúšal som porovnanie so sporttrackerom v mobile a je to skoro na vlas rovnaké) -mnoho športov na výber -hrudný pás, ktorý bol v balení pre mňa lepšia voľba ako fenix 3 s HR ( aj tak tep potrebujem iba pri športovaní ) -veľmi pekný dizajn + odolnosť -sledovanie spánku
pozitiva
- možno viac nastavení notifikácii napr. vypnúť od do kedže s hodinky nedávam z ruky dole ani počas spánku

-skutočne odporúčam, v porovnaní s gear 5 pre mňa lepšia voľba už len kvôli výdrži batérii.. Hodné svojej ceny.

recenzia
Ladislav Hlavatý 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Dano 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Produkt zodpoveda popisu. Som spokojny.
pozitiva
Uchytenie s dodavanym materialom.

Som uplne spokojny. Objednal by som ho znovu.

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% množstvo funkcií
100% jednoduchosť ovládania
100% pevnosť konštrukcie
recenzia
Rišo 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Šikovný,a dobrá cena

Výborný

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
recenzia
Martin 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Páči sa mi na tom to, že je to mohutná a aj tažšia tyč. Bola na ňu dobrá cena a aj recenzie.

100% pomer ceny a kvality
80% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Majac 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

80% pomer ceny a kvality
80% kvalita návodu
80% dizajn,vzhľad
recenzia
lela 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Je skladný, zmestí sa pod posteľ. Poskladala som ho aj sama (ako žena, ktorá nevie poskladať ani lego stavebnicu). Cvičí sa na ňom v podstate "jednoducho"- cvičenie tiež nezaberie veľa miesta, ale je to makačka nie len na brucho, ale aj zadok a stehná.
pozitiva
Niektoré krytky nepasujú.

Veľmi dobrý. Vrelo odporúčam ľuďom, ktorým sa nechce alebo nedá ísť do fitka ale chcú si zamakať.

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% množstvo funkcií
100% jednoduchosť ovládania
80% pevnosť konštrukcie
recenzia
Lucia 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Je efektívny a netreba na ňom cvičiť dlho

80% pomer ceny a kvality
60% kvalita návodu
60% dizajn,vzhľad
60% množstvo funkcií
100% jednoduchosť ovládania
80% pevnosť konštrukcie
recenzia
kratulko 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
cena

výborný pomer cena/kvalita

100% pomer ceny a kvality
60% kvalita návodu
60% dizajn,vzhľad
80% množstvo funkcií
80% jednoduchosť ovládania
recenzia
Martin 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Potreboval som to na cinku.

Spokojnost

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
80% dizajn,vzhľad
recenzia
Radovan 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 60 %

A návod je kde?

60% pomer ceny a kvality
20% kvalita návodu
80% dizajn,vzhľad
recenzia
Mario Laky 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

80% pomer ceny a kvality
80% kvalita návodu
80% dizajn,vzhľad
recenzia
Laci 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Za tie prachy v pohode produkt, na také domáce posilňovanie keď nemienite tráviť celé dni v posilňovni ale aj tak sa chcete držať pri kondičke, k tomu nejaká lavička a viac vám netreba.
pozitiva
bezpečnostne matky sa uvoľnujú pri cvičení ale dá sa s tým žiť

v pohode produkt ako som už napísal

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
recenzia
nick 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
produkt už poznám, preto som ho vybrala ako darček

80% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
80% dizajn,vzhľad
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10