Fitness - recenzie

recenzia
rasto 25.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
funkcnost

odporucam

recenzia
Maroš hlavatý 25.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

80% pomer ceny a kvality
80% kvalita návodu
60% dizajn,vzhľad
recenzia
Peter Watter 24.08.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
chcel som to vyskusat
pozitiva
no trosku to je take volne nedrzi to vstko pokope ale tak za tu cenu fajn

vpohodicke :)

80% pomer ceny a kvality
80% kvalita návodu
80% dizajn,vzhľad
recenzia
Ivan 24.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
jednoduche ovladanie moznost propnutia na opasok historia 7 dni obsahuje vsetky pozadovane hlavne funkcie

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Dominik 24.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Páči sa mi jeho prevedenie a hlavne využtie. Rozhodol som sa ho zakúpit z dôvodu,aby som sa naučil muscle up (Street Workout). Začínajúcim workoutistom,odporúčam! :)

Super

recenzia
Maro 24.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalitne prevedenie, gps, multisport, hrudnyHR pas
pozitiva
-

Vynikajuci

60% pomer ceny a kvality
80% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Maros 24.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
GPS super Vaha Priehladnost Jednoduche nastavenia

Super zatial otestovane parkrat. Vsetko bez problemov.

100% pomer ceny a kvality
80% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Leško 24.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Martina 24.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvôli funkciám

Dobrá kúpa

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Anonym 24.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Eva 24.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
cena
pozitiva
páči sa mi

super pevné, spokojná som

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
recenzia
PDM 24.08.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

100% pomer ceny a kvality
20% kvalita návodu
80% dizajn,vzhľad
recenzia
Master 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Pre udávané vlastnosti, pomer výkonu a ceny
pozitiva
Spôsob prichytenia k zákkadni nie je príliš pevný, spodnú skrutku bolo veľmi ťažké prichytiť, pretože otvory na skrutku nepasovali úplne presne (jemne zošikma).

Zatiaľ spokojnosť

recenzia
Stanislav 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Super
pozitiva
Nemám vyhrady

Multifunkčný

80% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
80% dizajn,vzhľad
recenzia
Dušan 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Zháňal som mašinku eliptikal na kondičku a schudnutie a práve tento trenažér som si vybral kvôli jeho parametrom na moju výšku 164,dĺžku kroku 40 cm,ale stroj vyhovuje aj pre nižšie postavy cca 150 cm a samozrejme i vyššie. Mašinka ma tichučký chod a veľmi pohodlne sa na nej cvičí preto,že ma prirodzený dlhý a nízky ladný krok bez trhania všetko podľa mojej predstavy,takže je v pohode OK. Z PC vie rýchlo komunikovať pre rôzne záťažové nastavenie a iné dôležité údaje týkajúce sa cvičenia PC ich pohotovo vyhodnotí. Pri meraní tepového kmitočtu je lepšie držať ruky na oboch snimačoch o niečo viac ako 1 minútu,údaj je pri tom dvôverihodnejší. Montáž stroja je jednoduchá a pri nej som nemusel vôbec si naštúdovať návod montáže a pri nej by sme nemali zaúbudnúť namastiť všetky klzné ložiska priloženým olejom,alebo použiť kvalitnú dlhotrvajúcu mastiacu vazelínu.
pozitiva
žiadne

Eliptical ma primerané rozmery,čo sa týka jeho dĺžky a šírky s dobrou stabilitou. Jeho dlhý a nízky krok umožňuje ladné pohyby pri cvičení bez trhania. Cvičím na ňom bez topánok,hoci výrobca odporúča pevnú obuv,pri čom sa precvičujú aj spodné partie svalov chodidiel tým,že sa chodidlo mierne pri každej otáčke ohýba ako pri chodení na boso,čo pri dnešnej nesprávne vyrobenej obuvi nohy stále trpia. Trenážer vyhovuje pre rôzne výšky postav od cca 150 cm do cca 185 cm pri čom jeho ergonomické držadla je treba držať čím vyššie,aby dlhším pohybom rúk sa zaťažili svaly ramien krku a chrbta. Na eliptikale Master E 65 Ergo sa trénuje veľmi pohodlne. Nepreceňujme svoje schopnosti,pri preťažení svalstva môže nastať svalovica s tvoriacou sa kyselinou mliečnou s bolesťami až kŕčmi svalov. Odporúčam túto mašinku všetkým,čo chcú zdravo žiť a nemajú inú dennú možnosť pohybu tak nevyhnutnú pre naše zdravie.

recenzia
Zuzana M 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Cenovo dostupnejšie ako Garmin Fenix 5 a v podstate tie isté funkcie

perfektný

100% pomer ceny a kvality
60% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
recenzia
ted 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
-hodinky sú výborné, funkcie, prehľadnosť, jednoduchosť, takisto aj app v mobile super. -notifikácie spárované s telefonom fungujú ako majú -dobrá výdrž batérie (po týždni používania a po dvoch hodinových behoch s GPS batéria na stave 55% ) -presné zemeranie GPS (skúšal som porovnanie so sporttrackerom v mobile a je to skoro na vlas rovnaké) -mnoho športov na výber -hrudný pás, ktorý bol v balení pre mňa lepšia voľba ako fenix 3 s HR ( aj tak tep potrebujem iba pri športovaní ) -veľmi pekný dizajn + odolnosť -sledovanie spánku
pozitiva
- možno viac nastavení notifikácii napr. vypnúť od do kedže s hodinky nedávam z ruky dole ani počas spánku

-skutočne odporúčam, v porovnaní s gear 5 pre mňa lepšia voľba už len kvôli výdrži batérii.. Hodné svojej ceny.

recenzia
Ladislav Hlavatý 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
1 3 4 5 6 7 8 9 10