Foto - recenzie

Recenzie Foto
recenzia
Wianoss 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Potreboval som nový monokulár pretoze starý mal pogumovanie ktore po čase začne lepiť a chytat prach. Tento produkt sa mi pači pretoze povch nema upravu ale je to len cisty material ktory si myslim viac vydrzi pomer ceny a kvality, kvalita návodu
negativa
Jedinu vec co by som vytkol je ze pri pozerani v urcitom uhle do protisvetla tak je obraz z casti zakalený

myslim si ze za danú cenu je to vyborna volba jendoduche na ovladanie a idealne na sledovanie objektov vo vacsej vzdialenosti

recenzia
Luky 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Podľa predpokladu spĺňa požiadavky. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Matahari 04.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
ivan grozny 31.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
ano splnil moje ocakavanie.drzi sa dobre padne do ruky kvalitny povrch a optika cista. pomer ceny a kvality, kvalita návodu

vyborny vyrobok kvalita.

recenzia
Katka 28.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vhodny pre zaciatocnika s dostatocnym mnozstvom funkcii. Paci sa mi lahka manipulacia, vyklopny displej, pekna farba. Verim, ze s nim budem aj po case spokojna. pomer ceny a kvality
negativa
Zatial som minusy nenasla a snad ani nenajdem :)

Spokojnost

recenzia
Mirka 27.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kupovala som fotoaparát a je výborný a preto budem aj naďalej využivat služby tohoto e schopu. pomer ceny a kvality

Super, spokojnost.

recenzia
julianBosakSt 27.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

...splna moje ocakavania

recenzia
Alena 27.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
potrebovala som do fotoaparátu Olympus nové batérie pomer ceny a kvality

veľmi dobrá kúpa

recenzia
bruno 24.08.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

v poriadku

recenzia
Miroslav 22.08.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
ľahký, prakticky dizajn,vzhľad
negativa
vysoká cena

je málo fotoalbumov, ktoré zodpovedajú formátu filmu Fuji Instax Wide

recenzia
Jozef 22.08.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
-ochranné sklíčko na objektív -jeho cena pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
-zatiaľ nič

-odporúčam

recenzia
Michal 20.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
cena / kvalita ok pomer ceny a kvality

recenzia
Jozef 20.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Pavol 16.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
kulikpiesocny 16.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Splna potrebne standardy V30, U3 a dokonca aj A1. Pri kapacite 128GB to bola super cena. pomer ceny a kvality

recenzia
Vlado 16.08.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Nie je tu čo opisovať. Je to len micro SD karta.

Ok.

recenzia
Martin 16.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
Patrik 16.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dizajn,vzhľad