Horúce čokolády a kakao
Instantný nápoj v kapsuliach Obsah balenia: 16 kapsúl Obsah kapsule: 13g 100% kompatibilné s kávovarmi Dolce Gusto Odporúčaný objem nápoja: 110 ml (2-3 čiarky pre automatické kávovary Dolce ...
Kakaový prášok v Bio kvalite (z ekologického poľnohospodárstva). Podľa chuti a potreby. Na prípravu nápoja alebo na varenie a pečenie, v množstve podľa chuti resp. prislúchajúcich receptov. ...
Allnature Drvené kakaové bôby BIO RAW 100 g Drvené kakaové bôby sú vďaka šetrnému spôsobu spracovania zdrojom veľkého množstva živín, vitamínov, minerálnych látok ako horčík, fosfor, draslík ...
BIO Kakaový prášok vyrobený z odtučneného kakaového prášku tej najvyššej biologickej kvality a 12%-ným obsahom kakaového masla. Okrem skvelej chuti vás obohatí aj o poriadnu dávku vitamínov, ...
VanaVita BIO Kakaové maslo 250 g BIO Kakaové maslo je tuk z kakaových bôbov bohatých na prospešné polyfenoly. Ide o veľmi populárnu ingredienciu v gastronómii, ktorá sa používa na prípravu ...
Výborné klasické kakao Van Houten ktoré pochádza z Holandska. Obsah: 250g Zloženie: Kakaový prášok, regulátor kyslosti Dovezené z Nemecka
Mliečna čokoláda Ristora 50x25g Porciovaná husto krémová horúca talianska čokoláda Ristori je vyrobená podľa tradičných receptúr talianskych majstrov. Vyznačuje sa pravou, čokoládovou chuťou a ...
BIO Kakao je 100 % odtučnený kakaový prášok v nekompromisnej kvalite. Pýši sa obsahom bielkovín a vlákniny prospešnej pre optimálne trávenie. Zároveň očarí podmanivou čokoládovou vôňou, ktorá je ...
Horúca čokoláda Classic, je intenzívna a neodolateľnej kvality. Kombinácia horkej čokolády a jemného kakaového masla si vás podmaní.
Horúca Čokoláda Foodness Amaretto: Luxusný Taliansky Pôžitok Objavte jedinečný zážitok s Horúcou Čokoládou Foodness Amaretto , kde sa snúbi intenzívna chuť pravej horkej čokolády s ...
Prvotriedna zmes pre príravu výborného čokoládového nápoja talianskeho štýlu s obsahom kakaa 33 %. Horúca čokoláda pripravená zo zmesi Van Houten Passion vám pripomenie svoju silnú chuť a ...
Popis: Jemne mletý nealkalizovaný prášok z nepražených ekvádorských kakaových bôbov. Kakaovník pochádza z Amazónie a archeologické nálezy naznačujú, že kakao sa na území dnešného Ekvádoru ...
Lahodná francúzska tmavá krémová čokoláda s jemným nádychom vanilky je vyrobená podľa tradičnej receptúry. Podiela kakaa je 33% a je vyrobená z prvotriednych kakaových bôbov z južnej Ameriky a ...
Lahodná biela krémová čokoláda vyrobená podľa tradičnej receptúry. Podiela kakaa je 40% a je vyrobená z prvotriednych kakaových bôbov z južnej Ameriky a Pobrežia Sloviny. \n \nSpoločnosť Monbana ...
Musetti horúca čokoláda mliečna. Vhodná pre prípravu pomocou parnej trysky.
Musetti horúca čokoláda horká . Vhodná pre prípravu pomocou parnej trysky.