Recenzie Hry, strana 7
recenzia
Marek Rezak 03.12.2012

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
ziadne
negativa
ziaddne

som velmi spokojny na produkt

recenzia
Tomáš Kubica 30.11.2012

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dizajn,vzhľad, kvalita návodu, pomer ceny a kvality

recenzia
marek 27.11.2012

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
dizajn,vzhľad, pomer ceny a kvality

recenzia
Lovap 22.11.2012

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dizajn,vzhľad, kvalita návodu, pomer ceny a kvality

recenzia
varsovka 19.11.2012

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dizajn,vzhľad, kvalita návodu, pomer ceny a kvality

recenzia
David Kulik 16.11.2012

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dizajn,vzhľad, pomer ceny a kvality

recenzia
paradajka 05.11.2012

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dizajn,vzhľad, kvalita návodu, pomer ceny a kvality

recenzia
Renáta Roškova 27.10.2012

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dizajn,vzhľad, kvalita návodu, pomer ceny a kvality

recenzia
Markele 25.10.2012

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
kvalitný letecký simulátor z WW2,je len jeden,.IL2 Sturmovik,či už FB,alebo 1946 dizajn,vzhľad, kvalita návodu, pomer ceny a kvality
negativa
hra je už staršieho dáta,len to je zlé(osobne by som bral,keby,IL2 1946 graficky vypadal ,ako Cliffs of Dover,BTW,ten má ešte stále,podľa mňa, čo doháňať,oproti IL2 FB,1946)..

IL2 1946,staršia hra,je to stále ,tak dobrý Letecký simulátor,ktorý aj novým titulom,ukazuje chrbát,..HOWGH :D

recenzia
killer-of-doom 23.10.2012

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dizajn,vzhľad, kvalita návodu, pomer ceny a kvality

recenzia
Roman 08.10.2012

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
dizajn,vzhľad, pomer ceny a kvality

recenzia
Igor 08.10.2012

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Cena,dostupnost.
negativa
Polamany obal

Splnil ocakavanie.

recenzia
Matúš Mendel 03.10.2012

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Tovar mi prišiel, bol lacný, odporúčam tento obchod!!! dizajn,vzhľad, kvalita návodu, pomer ceny a kvality
negativa
Prišiel mi zlý tovar, musel sa vymeniť.

Nákup bol výhodný ale bola potrebná výmena lebo mi prišiel zlý tovar ale ako odporúčam tento obchod. Dávam 10/10

recenzia
annama 03.10.2012

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dizajn,vzhľad, kvalita návodu, pomer ceny a kvality

recenzia
Michal Hrebíček (MAjKy) 27.09.2012

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dobra odichovka ktora vie človeka priputat k PC aj na 5/10hod.
negativa
žiadne som momentalne nezpozoroval

produkt je vhodni ako pre mladšiu generaciu aj pre starsie preto by som ju odporučal každemu ked chce trocha vipnut a starat sa o niečo virtualne ako je dana hra.

recenzia
Marcel 21.09.2012

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dizajn,vzhľad, kvalita návodu, pomer ceny a kvality

recenzia
Nika 21.09.2012

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Akciova cena dizajn,vzhľad, kvalita návodu, pomer ceny a kvality
negativa
Tazko napisat nazor,na nete je toho vela,vedala som,co som kupovala

recenzia
zuzkaja 15.09.2012

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dizajn,vzhľad, pomer ceny a kvality