Hudobné nástroje - recenzie

Recenzie Hudobné nástroje
recenzia
Palo 20.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Tomas 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Daniela 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
ViliamAntal 20.12.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
...už som odpovedal. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
...návod k tomu nebol,ani nebolo treba !

...aj nato som odpovedal.

recenzia
Sjuzan 23.11.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
klavír je perfektný a má všetko čo dcéra potrebuje ku štúdiu pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

perfektný

recenzia
Margaréta 26.10.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Deniska Hégerová 10.07.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Je pekný na vzhľad a pomer cena kvalita je výborná pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
-

TOP :D

recenzia
Peter Gurský 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Predchádzajuce skusenosti (mám už JC 120 ), čistý zvuk, výborný chorus, a podstatne nižšia váha a rozmery oproti JC 120 pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
Mohlo to mať aj priložené kolieska, ako option, :)

Je to presne to čo som chcel, páči sa mi že je to podstatne mobilnejšie bez straty kvality zvuku.

recenzia
Peter 23.11.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Pavel Dedik 03.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
vyborny organ, prehladna a intuituvna obsluha
negativa
nekvalitny LCD displej

vyborny tip v danej cenovej hladine

recenzia
marek 03.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
prevediene, kvalita zvuku, moznosti

dalsi podreny produkt z roland aira serie

recenzia
Marek 03.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
skvely zvuk, vyborne moznosti, zabavny nastroj

asi najlepsi model z volca serie

recenzia
Geno 03.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

Vyborny nastroj

recenzia
Michal, Poprad 03.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalitny nastroj, jednoduchy nic vystredne, elegantny, dobre ovladanie, usporiadanie ovladacich prvkov, dobra klaviatura
negativa
Je potrebne vediet ovladat nastavenia v PC a byt zdatnejsi v programovani a pocitacovej anglictine. Neznalemu by som odporucil nastroj, ktory netreba programovat a hraje hned po zapnuti.

Kedze ide o dlhorocny produkt na trhu, ktory je osvedceny, a ktory je od renomovanej znacky, odporucal by som ho pocitacovym hudobnikom, ktorym sa paci viac klasika ako nejaky futuristicky vysvieteny nastroj s netradickymi ovladacimi prvkami. Kedze nepoznam ine znacky (este Korg), rozhodol som sa pre ten nastroj hlavne kvoli tomu, ze je od svetoveho vyrobcu, ktory podla mojho nevyraba "low cost" smejdy.

recenzia
Peter 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
interaktívny nástroj
negativa
zvuky - niektoré sú príliš ostré

nesplnil očakávania

recenzia
Kožuch 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Výborný stojan s veľkou plochou na noty. Jednoducho sa dá zložiť do obalu, ktorý je súčasťou dodávky.

recenzia
Jaro 10.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Premakané a veľa funkcií pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Všetko je ok

Splnil moje očakávania

recenzia
Ali 20.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

Vynikajúce piano