Hudobné nástroje - recenzie

Recenzie Hudobné nástroje
recenzia
Monika 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
*** 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
PH 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
V súčasnosti jeden z TOP workstation pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Marian Polak 22.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
krasny design, super zvuk, mam rad produkty od BOSS

spolahlivy, kvalitny

recenzia
Palo 20.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Tomas 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Daniela 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
ViliamAntal 20.12.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
...už som odpovedal. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
...návod k tomu nebol,ani nebolo treba !

...aj nato som odpovedal.

recenzia
Sjuzan 23.11.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
klavír je perfektný a má všetko čo dcéra potrebuje ku štúdiu pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

perfektný

recenzia
Margaréta 26.10.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Deniska Hégerová 10.07.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Je pekný na vzhľad a pomer cena kvalita je výborná pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
-

TOP :D

recenzia
Peter Gurský 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Predchádzajuce skusenosti (mám už JC 120 ), čistý zvuk, výborný chorus, a podstatne nižšia váha a rozmery oproti JC 120 pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
Mohlo to mať aj priložené kolieska, ako option, :)

Je to presne to čo som chcel, páči sa mi že je to podstatne mobilnejšie bez straty kvality zvuku.

recenzia
Peter 23.11.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Pavel Dedik 03.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
vyborny organ, prehladna a intuituvna obsluha
negativa
nekvalitny LCD displej

vyborny tip v danej cenovej hladine

recenzia
marek 03.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
prevediene, kvalita zvuku, moznosti

dalsi podreny produkt z roland aira serie

recenzia
Marek 03.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
skvely zvuk, vyborne moznosti, zabavny nastroj

asi najlepsi model z volca serie

recenzia
Geno 03.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

Vyborny nastroj

recenzia
Michal, Poprad 03.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalitny nastroj, jednoduchy nic vystredne, elegantny, dobre ovladanie, usporiadanie ovladacich prvkov, dobra klaviatura
negativa
Je potrebne vediet ovladat nastavenia v PC a byt zdatnejsi v programovani a pocitacovej anglictine. Neznalemu by som odporucil nastroj, ktory netreba programovat a hraje hned po zapnuti.

Kedze ide o dlhorocny produkt na trhu, ktory je osvedceny, a ktory je od renomovanej znacky, odporucal by som ho pocitacovym hudobnikom, ktorym sa paci viac klasika ako nejaky futuristicky vysvieteny nastroj s netradickymi ovladacimi prvkami. Kedze nepoznam ine znacky (este Korg), rozhodol som sa pre ten nastroj hlavne kvoli tomu, ze je od svetoveho vyrobcu, ktory podla mojho nevyraba "low cost" smejdy.