Recenzie Knihy/ Iné jazyky
recenzia
jana 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 40 %

negativa
malé písmenká a znaky pomer ceny a kvality

čitateľné len s lupou

recenzia
RAM86 26.02.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
už dlhšie som hľadal tento typ slovníka pomer ceny a kvality

dobrá kniha nemôže byť zlá

recenzia
Angelika 11.12.2015

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Dasa 29.11.2015

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

prehladne, uzitocne frazy a vety, male vhodne aj na cesty

recenzia
Palo 20.08.2015

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Marcela 13.11.2014

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
celú knihu... obal, cenu, obsah
negativa
niektoré strany sa trochu odtrhujú (väzba nie je príliš pevná..

recenzia
Katherinne 13.11.2014

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
rychle dodanie v bezchybnom stave, neporuseny obal
negativa
na ziadne

velka spokojnost s produktom

recenzia
Helena 14.06.2014

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

Je to jediná dobrá kniha na našom trhu, aj keď je v českom jazyku. Výborne a kvalitne spracovaná, vhodná pre ľudí, ktorí potrebujú zvládnuť norčinu.

recenzia
Vera 28.05.2014

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Táto kniha je super. Prvé tri lekcie som sa učila sama, potom som sa prihlásila cez skype a učím sa spoločne s lektorkou. Nahrávky sú neskutočnou výhodou. Ak neviem, ako sa niečo vysloví, pustím si nahrávku a dostávam to do ucha.. :)
negativa
som na 6 lekcii a zatiaľ o žiadnych neviem...

odporúčam, oplatí sa zainvestovať.

recenzia
luha 18.03.2013

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dizajn,vzhľad, pomer ceny a kvality

recenzia
Majka 02.03.2013

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dizajn,vzhľad, pomer ceny a kvality

super

recenzia
Monika 26.02.2013

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Tomáš Bratina 03.11.2012

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dizajn,vzhľad, pomer ceny a kvality

recenzia
Duri 07.10.2012

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
dizajn,vzhľad, pomer ceny a kvality

recenzia
Kinga 02.09.2012

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Je to jediny normalny madarsko-slovensky slovnik, teda nemala som moznost vybrat z viacerych. Dufam, ze je dobry, zatial som ho nepouzivala. dizajn,vzhľad, pomer ceny a kvality
negativa
Podla mna nema negativa.

Paci sa mi, nie je prilis drahy, kvalita je dobra, teda odporucam kazdemu.

recenzia
digi 24.06.2012

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Ivetka 28.04.2012

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Ja som nakupovala takuto knihu prvy krat a bola som spokojna s dorucenim. dizajn,vzhľad, pomer ceny a kvality
negativa
Ziadne negativa nemam.

S tymto produktom som spokojna. Zasielka bola dorucena v poriadku a prisla mi skor nez som cakala. Preto sa Vam chcem aj podakovat a mozno este vyuzijem vase sluzby ak budem potrebovat.

recenzia
diva1977 05.10.2011

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
ano splnil moje ocakavia
negativa
ziadne

vyborny