Knihy/ Spoločenské vedy - recenzie

Recenzie Knihy/ Spoločenské vedy
recenzia
Bodka 16.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Jana K 27.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Jana 10.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

to co znamena biblia pre krestanstvo je tato knizka pre oblast vztahov, 2.vydanie ma kvalitnejsiu - pevnu vazbu, idealna je ako svadobny dar resp. doporucila by som ju ako povinne citanie este pred zaciatkom randenia

recenzia
h 06.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Anna 20.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
je to výborná kniha, nakoľko lepšie chápem mužov a už na nich toľko nenadávam, lebo sú takí akí majú byť - tak to do nich vložil Boh a také sme aj my ženy. pomer ceny a kvality

veľmi poučná kniha

recenzia
Mirka 20.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

Bol to darček a páčil sa veľmi. Dobré krížovky, krásne obrázky, tajničky s dobrou myšlienkou o Slovensku.

recenzia
Granec 20.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vzdelavacia kniha. pomer ceny a kvality

Aj inak sa daju vychovavat deti ako sme boli vychovavani my.

recenzia
Maja 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pokracovanie k predoslym kniham 😊 kupene ako darcek pomer ceny a kvality
negativa
nic

super

recenzia
Zuzana 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Gabriela 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
mala som knihy požičané ale rozhodla som sa ich mať vo svojej knižnici natrvalo, sú tu odpovede na rôzne otázky a sú pre mňa pozitívne motivačné pomer ceny a kvality

som spokojná

recenzia
Iva 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Odporúčanie známych pomer ceny a kvality
negativa
zatiaľ nič

zATIAľ NEPREčíTANé , TAKžE NEVIEM.

recenzia
Linda 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Alex 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
bol to dar pre moju manzelku, pre knihu som sa rozhodol na zaklade recenzie
negativa
zatial nic

vsetko fajn, uvidime poprecitani ...

recenzia
alena 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Potrebujem ho.

recenzia
Matej 12.02.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Monika 28.12.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Forma spracovania, fotografie pomer ceny a kvality

recenzia
Dada 28.12.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Knihu som už pred objednávkou čítala a veľmi sa mi páčila. Malá pekný príbeh a rýchly dej pomer ceny a kvality

Kniha je naozaj skvelá. Fajn príbeh.

recenzia
juraj 08.12.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
odporúčanie iných pomer ceny a kvality

je to ok,dostal som to, čo som očakával