Móda, oblečenie - recenzie

Recenzie Móda, oblečenie
recenzia
Erika1962 05.01.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Tó bolo kupene ako darcek na Vianoce pre vnuka pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

Vyborna

recenzia
Rado 01.01.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vlastním rovnaký model v plastovom puzdre. Počas športu sa my ložisko kolíčka vylomilo a hodinky som už nemohol užívať. Preto som sa rozhodol pre celooceľove puzdro. Snáď vydrží viac hoci na úkor hmotnosti. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
Mohli ste ponúknuť skrátenie remienka podľa obvodu zápästia. Rozhodne kvalitnejší návod. kvalita návodu

recenzia
Jim 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Je pekný, kvalitne vyrobený a spĺňa všetky moje požiadavky, ktoré som pred kúpou mal a tak aj funguje. Som spokojný. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
návod som si musel stiahnuť z internetu, no to je dnes asi bežné. Našťastie bol, aspoň v češtine. kvalita návodu

Vybral som si dobre a doporučujem aj iným záujemcom

recenzia
Denisa 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Prstienky som si vyberala tak, aby boli kvalitné, vydržali a nezmenili odtieň (ako napríklad prstene z bieleho zlata). Páčilo sa mi prevedenie prstienkov a v reále splnili všetky moje očakávania. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

Pekné a kvalitné za prijateľnú cenu. Som veľmi spokojná.

recenzia
guniska 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Lenka K 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Jozef 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Zatiaľ nevyskúšaný

recenzia
Janka 04 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
:)
negativa
:)

:)

recenzia
Dancula 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
maska je pekná a kvalitná,nemám,čo by som jej vytkla pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Robo 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Janka 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dáždnik ma zaujal farbou tvarom a splnil moje očakávania je pevný mala som možnosť ho už vyskúšať

Som zatiaľ s výrobkom spokojná a môžem len odporučiť ďalej

recenzia
Aanika 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
podľa očakávania pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
AnnaK 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Je to darček pre vnuka, mne sa páči, uvidíme čo majiteľ. kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Kyslik 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Velmi krasne hodiny pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Vsetko sa pači

recenzia
Janka 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 40 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
jbabka 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Veľmi dobrá kvalita výrobku pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Monika 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
úžasný dizajn, kvalita vyzerajú ešte krajšie ako na obrázku pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
nič

produkt je úžasný, veľmi dobrý materiál, super sa nosí top top

recenzia
Robi 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vzor pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad