Obilniny
Zrno amarantu obsahuje bielkoviny, vlákninu, je dobrým zdrojom minerálov (najmä železa, vápnika a horčíka), vitamínov a zdravých rastlinných tukov. Amarant je možné pridávať do obilninových jedál ...
Kamut je prapôvodnej druh pšenice, ktorý neprešiel procesom hybridizácie či genetických úprav. Jeho pestovanie nebolo dotknuté modernými poľnohospodárskymi postupmi, a tak si zachoval svoje ...
Nízkokalorické cestoviny s takmer nulovým obsahom sacharidov, cukrov a tukov. Vyrábajú sa z bio konjakovej múky. Sú nízkokalorické, ale výborne zasýtia. Neobsahujú takmer žiadne sacharidy, ...
Bezlepkové ovsené vločky jemné by nemali chýbať v kuchyni žiadneho priaznivca aktívneho životného štýlu. Sú zdrojom kvalitných rastlinných bielkovín, majú vysoký obsah vlákniny a komplexných ...
Miso neodmysliteľne patrí k japonskej kuchyni Mugi Miso Muso (jačmenné miso) má jemnú chuť a arómu. Je vyrábané v Japonsku rodinnou firmou s viac ako šesťdesiatročnou tradíciou, ktorá zachováva ...
BIO Quinoa čierna bezlepková, dobre stráviteľná a výživovo veľmi hodnotná pseudoobilovina. Líšia sa len nepatrne konzistenciou: červená a čierna quinoa zostáva v uvarenom stave o niečo pevnejšia ...
Pšeno 500 g BIO Pšeno sú dobre stráviteľné, veľmi chutné a prirodzene bezlepkové. V kuchyni majú veľmi široké využitie a ich príprava ...
BIO Quinoa čierna bezlepková, dobre stráviteľná a výživovo veľmi hodnotná pseudoobilovina. Líšia sa len nepatrne konzistenciou: červená a čierna quinoa zostáva v uvarenom stave o niečo pevnejšia ...
pohánka sa k nám dostala v 12. storočí z Nepálu, južných svahov Himalájí. Názov získala vďaka pohanským nájazdníkom, ktorí ju do Európy priviezli. Pohánka sa spolu s quinoa , amarantom , teff a ...
Ovsené otruby pomáhajú doplňovať vlákninu do stravy, ktorá je zložená prevažne z rafinovaných potravín. Obsahujú cenné minerálne látky a tiež vitamíny, najmä skupinu B.
Bulgur BIO vyniká vysokým obsahom vlákniny, a zároveň minimálnym množstvom tuku. Obsahuje vitamíny A, E a K, železo, fosfór, draslík a bielkoviny. Bulgur sú namočená zrná tvrdých odrôd pšenice. ...
Bio Mandľová múka je vyrobená z najemno pomletých olúpaných jadier mandlí. Vďaka tomu, že obsahuje dávku vlákniny, bielkovín a zdravých tukov, je skvelou ingredienciou pri varení a pečení vašich ...
Amarant bol po stáročia základnou potravinou Inkov a dnes je považovaný za plodinu budúcnosti. Má jemnú chuť a veľmi široké použitie. Má najväčší obsah proteínov zo všetkých obilnín. Obsahuje ...
Bio ryža Basmati natural je obľúbená pre svoju typickú vôňu a chuť. Jej dlhé a úzke zrnká sú po uvarení nadýchané, sypké a pevné . Natu ral ryža nebola zbavená cennej vrchnej šupičky a kľúča a je ...
Bio ryža Basmati biela je obľúbená pre svoju typickú ušľachtilú vôňu a chuť. Jej dlhé a úzke zrnká sú po uvarení nadýchané, sypké a pevné. Je veľmi všestranná a svojou chuťou sa skvele hodí k ...
Bulgur sa môže pripravovať na sladko i na slano a v pokrmoch dobre nahradí alebo doplní ryžu. Uvaríte s ním voňavý pilaf alebo rýchly šalát tabouleh. Bulgur sa hodí aj na prípravu fašírok, ...
Cereálna kaša semienková obsahuje dávku zmesi olejnatých semienok, ktoré sú pre náš organizmus vynikajúcim zdrojom nenasýtených mastných kyselín, biologicky hodnotných bielkovín s vysokým obsahom ...
Mliečna plantážová čokoláda vyrobená z najlepšieho jemného aromatického kakaa vypestovaného v Papuy-Novej Guiney, v oblasti Madang. Táto čokoláda vyniká svojou vyváženou krémovú a karamelovou ...