Outdoor - recenzie

Recenzie Outdoor
recenzia
makros 19.09.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
lacné dobre svieti pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
nepraktický a tuhý spínač

za prijatelnú cenu dobrý

recenzia
Alexandra 07.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Bol to darcek. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

Bol to darček pre známu, je spokojná

recenzia
Mirka 04.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
je iba z jednej strany potiahnute textilom, skoda

je ok

recenzia
MH 04.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Misa 27.08.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Vyzera to byt kvalitne a za pomerne nizku cenu. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
Jedinu nevyhodu ma ten ramienok popod obuv. Bojim sa, ze sa rychlo osucha a vymenit nepojde.

recenzia
Tibor 27.08.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Unikátny systém čepele keď po zložení precnieva cez rúčku po roztvoreni plnohodnotna dyka a samozrejme krásne gravirovanie pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Musím povedať že dodavana ochrana špičky noža sa už prederavila tak musím dávať pozor na vyčnievajuci hrot ale hádam zoženiem niečo lepšie

Kvalitu ocele nebudem hodnotiť keďže ho mám krátko ale dizajn je super na občasné použitie na hubách a pri opekacke úplne stačí

recenzia
Fero 24.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Neviem posúdiť pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

Súper

recenzia
Miloš 08.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
ET 31.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Tomáš 31.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Viera 21.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

Termoska je podla ocakavania

recenzia
Andrea 21.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Je to skvelá vec a preto som objednala aj mamine pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

Suoer

recenzia
feraj 21.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
pet 12.07.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
jednoduchost dizajn cena kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Matej 29.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Lucia 23.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Oleg 20.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
janjano 20.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Funkčnosť. 5V nabíjačka. Po urobení redokcie nabíjanie z powerbank. Dostačné svetlo. Už som jednu mal, ale ostala niekde mrimagnetovaná. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Slabší magnet.

Spokojný