LEIFHEIT Clean Tenso 11913


Hygienické vyčistenie a odstránenie až 99,99 % baktérií - Univerzálnosť - vhodný na rôzne druhy podláh vrátane kobercov - Rýchle nahrievanie - pripravený k čisteniu už za 30 sekúnd


Parný mop Clean Tenso od značky Leifheit je efektívne riešenie pre hygienické čistenie rôznych druhov podláh bez použitia chemických prostriedkov. S jeho pomocou odstránite až 99,99 % všetkých baktérií. Tento mop je ideálny pre domácnosti s malými deťmi, ktoré trávia čas hrou na podlahe.

Nastavenie množstva vypúšťanej pary umožňuje prispôsobiť použitie mopu pre drevené, laminátové, dlažbové či kamenné podlahy. Vďaka prídavnému nadstavcu v podobe klzáku môže byť tento výrobok využitý aj pre osvieženie kobercov. Prístroj je vybavený extra dlhým prívodným káblom o dĺžke 6,5 m, čo umožňuje dosiahnuť do najvzdialenejších kútov bez potreby častej zmeny zásuvky.

Súčasťou balenia sú dve vysoko kvalitné náhradné návleky, ktoré sú vyrobené z mikrovlákien (90% polyester, 10% polyamid). Tieto návleky sú prateľné v práčke pri teplote 60° C a opakovane použiteľné, čo prispieva k finančnej úspore a ochrane životného prostredia. Ľahké nasadzovanie a zloženie poťahu zabezpečuje suchý zips na spodnej strane.

Čas nahrievania parného mopu Clean Tenso je veľmi rýchly – trvá približne 30 sekúnd. Operácia s mopom je jednoduchá, po naplnení nádržky studenou vodou a stlačení tlačidla ON/OFF mop začne vypúšťať paru zo šiestich trysiek na hlavici, ktorá rovnomerne rozptyľuje paru skrz vibráciu podušky vyrobenej z mikrovlákna.

Balíček obsahuje telo parného čističa s parnou hlavicou, nádobkou na vodu, filtráciou a elektrickým káblom, tri návleky na parnú hlavicu, krytku pre čistenie kobercov, ako aj návod na používanie prístroja. Čistič má moderný bielo-tyrkysový dizajn, a je certifikovaný GS Intertek Mark. Výkon parného mopu je 1200 W a napätie 230 V. Objem nádrže na vodu je 550 ml a umožňuje až 40 minút nepretržitej prevádzky.

Prednosti produktu

  • Hygienické vyčistenie: odstraňuje až 99,99 % baktérií.
  • Univerzálnosť: vhodný na rôzne druhy podláh vrátane kobercov.
  • Rýchle nahrievanie: pripravený k čisteniu už za 30 sekúnd.
  • Dlhý prívodný kábel: s dĺžkou 6,5 m zaisťuje pohodlný dosah do vzdialených kútov.
  • Ekologický a úsporný: náhradné návleky opakovane použiteľné a prateľné v práčke.
  • Pohodlná manipulácia: jednoduché nasadzovanie a skladanie poťahov vďaka suchému zipsu.
  • Kompaktné skladovanie: sklopné držadlo ušetrí miesto pri skladovaní.
  • Robustné materiály: mikrovláknové návleky pre dlhotrvajúce používanie.
  • Kvalita a bezpečnosť: certifikované GS Intertek Mark.

Všeobecné parametre

Spotreba a účinnosť

  • Maximálny príkon 1200 W

Dizajn

Ostatné

  • Kódy predajcov 11910
    11913
    4006501119100
    11924
    4006501119247
    FI-117091
    4006501119131
    LEIPC100