Pleťová kozmetika - recenzie

Recenzie Pleťová kozmetika
recenzia
babička 16.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
anonym 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Veronika 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
ide o mikrodermabrázny prístroj na tvár, vybrala som si ho pretože je ľahko skladovateľný a prenosný :) pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
Chýba návod v slovenskom jazyku. Mne osobne to neprekáža nakoľko viem ako s produktom pracovať ale pre tých ktorý si produkt kúpia a nevedia to bude trošku problém. kvalita návodu

Odporúčam, už po prvom použití vidno výsledky tak isto ako keby som bola v kozmetickom salóne, kde jedno takéto ošetrenie stojí minimálne 25 eur.

recenzia
Ir 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Zkousim poprve

recenzia
Miroslav 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Ok.v poriadku bol a kupil som ho kvoli cene.
negativa
Bez vyhrad.

Spokojny....

recenzia
belko 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Rebrík má ideálne rozmery. Nezaberie veľa miesta pri skladovaní.
negativa
nemá negatíva

Produkt spĺňa moje požiadavky. Je presne taký aký som potreboval.

recenzia
Nox 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
skladnost produktu pohodlne a prakticke pouzitie
negativa
zatial ziadne

odporucam, prijatelna velkost rebrika na uskladnenie

recenzia
ave 03.04.2019
recenzia
Viktor 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vyhovuje mi, používam ho už roky. Jeden mála produktov, ktorý po holení upokojí moju podráždenú pokožku.

Mne úplne vyhovuje a ostatným odporúčam vyskúšať.

recenzia
Dufff ZA 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Odporučila zubárka

Ešte neviem posúdiť

recenzia
Renata 22.01.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Sérum je vynikajúce. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Davidek 22.12.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Helena Kamenska 01.11.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
používala som ho a som s ním veľmi spokojná. Balenie sa mi páči, aj keď za tú cenu by som očakávala aspoň 75g, pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
nízka gramáž krému

som spokojná s kvalitou

recenzia
Monika 26.10.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Už dlhšie som uvažovala o kúpe, zaujala ma hlavne cena, oveľa nižšia ako v iných obchodoch. Produkt splnil moje očakávania. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
-

Na jednotku

recenzia
dia 17.10.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
ano pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
neviem

recenzia
dia 25.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
SOM VELMI SPOKOJNA A HLAVNE MY TO POMAHA. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Adriana 22.09.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
po vyskúšaní testera
negativa
drobný problém v aplikácii, /možno nekompaktibilnosť s aplikovaným sérom ako podklad/

recenzia
jm 08.08.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
krém používam roky, som spokojná pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
0