Pneumatiky - recenzie

Recenzie Pneumatiky
recenzia
Laci 07.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dezén je najlepšie prispôsobený na zimné podmienky. Vlastnosti zmesi ešte nepoznám.
negativa
Jazda za mokra

Zatiaľ ich nemám namontované.

recenzia
Petr 04.09.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Jazda za sucha, pomer ceny a kvality, Jazda za mokra, Absorbcia nerovností, Hluk

recenzia
,miki4545 04.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Cena,značka overená kvalita Jazda za sucha, pomer ceny a kvality, Jazda za mokra, Hluk, Úspora paliva, Životnosť (opotrebovanie)

O.k.

recenzia
jozefroky 27.08.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Po dohovore s obchodom kúpené a namontované pneu Nexen Winguard Snow 215/65 R16. Zatiaľ nevyskúšané, ale predpokladám ako zimné pneu v poriadku pomer ceny a kvality, Hluk, Úspora paliva
negativa
Zatiaľ všetko v poriadku

Budú vyskúšané až v zimnom období, ale predpoklad je že v tejto cenovej kategorii je to dobrý produkt

recenzia
Pologula 16.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
V testoch tejto kategorie su v topke. Pokladam pneu za jedno z hlavnych veci bezpecnosti na vozovke. Preto sa pozeram za hodnoteniami a testami. Tieto pneu splnili v testoch to, co ocakavam. Jazda za sucha, pomer ceny a kvality, Jazda za mokra, Absorbcia nerovností, Hluk, Úspora paliva, Životnosť (opotrebovanie)
negativa
Zatial nic.

Top produkt, cena vs kvalita.

recenzia
Erik 16.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Perfekt, vyborna pneu Jazda za sucha, pomer ceny a kvality, Jazda za mokra, Hluk, Úspora paliva

recenzia
Juraj 08.08.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Už som ich už druhý krát .S predchádzajúcou sadou som spokojný. Jazda za sucha, pomer ceny a kvality, Jazda za mokra, Absorbcia nerovností, Hluk, Úspora paliva, Životnosť (opotrebovanie)

Všetko OK

recenzia
Roxor 31.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
skúsenosť s ním Jazda za sucha, pomer ceny a kvality, Jazda za mokra, Absorbcia nerovností, Hluk, Úspora paliva, Životnosť (opotrebovanie)

recenzia
Daniel Rušin 31.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Jazda za sucha, pomer ceny a kvality, Jazda za mokra, Jazda na snehu, Absorbcia nerovností, Hluk, Brzdenie na snehu, Úspora paliva, Životnosť (opotrebovanie)

recenzia
Michal 27.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kupovane kvoli Runflatom.Pirreli su pre moj vozovy park najlepsim moznym riesenim Jazda za sucha, pomer ceny a kvality, Jazda za mokra, Jazda na snehu, Absorbcia nerovností, Hluk, Brzdenie na snehu, Úspora paliva, Životnosť (opotrebovanie)

Spokojnost so vsetkym

recenzia
Laba 27.07.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Dobrá cena Jazda za sucha, pomer ceny a kvality, Jazda za mokra, Jazda na snehu, Absorbcia nerovností, Hluk, Životnosť (opotrebovanie)

Pre bežné jazdenie vyhovujuci

recenzia
Patrik 21.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Už som mal také pneumatiky a som spokojný s cenou aj kvalitou

recenzia
Slavo 21.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vyborne pneumatiky
negativa
Nic

Vyborne pneumatiky

recenzia
Vlado 21.07.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Pomer cena kvalita
negativa
Zatiaľ je všetko v poriadku

Zatial presný názor nemám uvidím ako dlho vydržia pneumatiky

recenzia
Johoro 13.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Jsou to mé první celoroční pneumatiky a tak mi šlo spíš o zvědavost, jak se budou chovat na cestě. Zatím jsem ujel na nich jen pár kilometrů v deštivém počasí a vyzkoušel serpentiny i jízdu po dálnici. Hned bylo poznat 67dB (jak jsou krásně tiché) a při průjezdu v zatáčkách pěkně držely stopu a na dálnici to byla krásně tichá jízda. Největší hluk dělaly digitální hodiny na přístrojové desce. I když jsem zkoušel pneu na mokré vozovce hned po namontování na vozidlo a nejsou ještě zajeté, tak pěkně seděly na vozovce. Jízdu na sněhu bych musel vyzkoušet na Lomnickém štítu, kde včera napadl😀 Jazda za sucha, Jazda za mokra, Absorbcia nerovností, Hluk
negativa
Přeci jenom je trochu znát rozdíl mezi celoroční a letní pneumatikou, kde je přeci jenom znát o něco větší odpor k vozovce a při akceleraci se musí trochu více přišlápnout plyn.

Výhodou by měla být vlastně připravenost na vrtkavé počasí, kdy i v době, kdy ještě není předepsáno zimní obutí, se mohou vyskytnout mrazíky a na mostech a nebo kolem vodních toků by to na letních pneu mohlo klouzat. Záleží kdo najede kolik kilometrů za rok. Při cca 10000km a nutnosti přezkoumání letni/zimní v servise plus vyvážení 2x ročně tak při zakoupení pneu do 1000 Kč máte vlastně za 4 roky gumy zadarmo. Pokud to vydrží 5 let, tak se na tom vydělá. A ceny v servisech stále stoupají.

recenzia
Jakub1892 06.07.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer cena, kvalita

spokojny

recenzia
MLUVCI 06.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
JA SOM NAKONIEC KUPIL PO KOMUNIKACII S VASIM PREDAJCOM BARUM BRAVURIS 5HM 225 45 R17 XL 94 Y FR TROCHU DRAHSIE ALE LACNEJSIE AKO POVODNE CONTINENTAL UZ SU AJ NA DISKOCH VELMI SA MI PACIA .DAKUJEM ja.JAN. Jazda za sucha, pomer ceny a kvality, Hluk

VERIM ZE BUDE TAK DOBRI AKO VYZERA.

recenzia
Smonika 06.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dobra cena