Pneumatiky - recenzie

Recenzie Pneumatiky
recenzia
igi_s 01.01.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
recenzie, parametre vzhladom na cena/ kvalita produktu Jazda za sucha, pomer ceny a kvality, Jazda za mokra, Jazda na snehu, Absorbcia nerovností, Hluk, Brzdenie na snehu, Úspora paliva, Životnosť (opotrebovanie)
negativa
zatial som nezaznamenal nic negativne

recenzia
Peter Brunner 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Jazda za sucha, pomer ceny a kvality, Jazda za mokra, Jazda na snehu, Absorbcia nerovností, Hluk, Brzdenie na snehu, Úspora paliva, Životnosť (opotrebovanie)

recenzia
Tomáš 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Jazda za sucha, pomer ceny a kvality, Jazda na snehu, Absorbcia nerovností, Hluk, Úspora paliva, Životnosť (opotrebovanie)

recenzia
Joker 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Je to super pneu Jazda za sucha, pomer ceny a kvality, Jazda za mokra, Jazda na snehu, Absorbcia nerovností, Hluk, Brzdenie na snehu, Úspora paliva, Životnosť (opotrebovanie)
negativa
Nema biely popis

recenzia
Peter 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Tradicna znacka

Kvalita za dobru cenu

recenzia
Štefan 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Mám podobné pneu Cooper, vydržali 12 rokov, spotreba je nízka

O.k

recenzia
Petra 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
cena

recenzia
peter 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
Cena=Kvalita
negativa
DOT 2015

Produkt je už starý.

recenzia
Andrea 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pneumatiky na Volvo XC 60, vyberali sme podla testu pneumatík v casopise Autobild, verim ze sme stavili na kvalitnu znacku

Velka spokojnost, urcite tu objednam aj letne na pneumatiky na vozidlo

recenzia
Anna 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
cena

recenzia
Peter 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
Dobrá voľba cena/kvalita

recenzia
Marek 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

je to to co som ocakaval

recenzia
Nespokojený zákazník 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 20 %

recenzia
Nic se mi nelíbí. Protože to měl být LETOŠNÍ výherce testů. Samozřejmě, že když máte na skladě 4 roky staré gumy, a nikdo vám je nekupuje, chcete se jich zbavit.
negativa
Všechno. Váš přístup, vaše komunikace. Nezapomeňte na vykřičníky, jak ve školce.

Už si u vás nikdy nic nekoupím. Vykřičník.♥

recenzia
Mariana 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dobrá cena a dovoz až domov
negativa
Nezistila som nič

Spokojnosť

recenzia
Jaroka 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Novinka

Ok

recenzia
pines 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
hlučnost

recenzia
Daniel 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
recenzie a predpoklad dobrej značky
negativa
neviem

ešte neviem

recenzia
Mejla 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

Zatím čekám na pneuservis, tak vlastnosti pneu ještě nevím