recenzia
Bubak 05.11.2020

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Matki 06.06.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Alena 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Roman 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Thomas 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 20 %

negativa
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Jaro 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Cena

recenzia
Mária 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pomer cena - kvalita. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
Trošku komplikovaný návod na zostavenie. kvalita návodu

recenzia
Rudolf 06.12.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

negativa
na príslušenstve k lavičke - prdnožovaie, zanožovanie dodaná nespravna skrutka, tovar sa nedal zmontovať. Sktutka M10-60 namiesto M10-70, na prislušenstve kladka za dlhšie skrutky na kladke - kolizia s priemerom zavažia 15kg ak je hned na prvom mieste. Horšie čitateľný návod na kladku.

Po výmene skrutiek za spravne je tovar funčný a som spokojny

recenzia
vilkins 03.11.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Kúpil som ho kôli väčšej záťaži a menšej výške. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
Jedno závažie bolo prasknute kvalita návodu

Celkom dobry

recenzia
jano 25.09.2018

Celkové hodnotenie: 40 %

recenzia
cena,dizajn kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
hrubka materialu je to len pre zaciatocnikov z vyskou do 180cm Stabylita je zla pomer ceny a kvality

nesplnil mpje ocakavanie

recenzia
Lukas 08.08.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
robustný materiál pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

super

recenzia
Mardzi 30.04.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Cena pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
Navod na zlozenie je jeden velky vtip.Miniaturne ciernobiele nezrozumitelne nacrtky ako z roku 1915.Pomohli foto zariadenia z netu. kvalita návodu

OK.

recenzia
Lucia 20.04.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Ján Kozák 26.01.2018

Celkové hodnotenie: 40 %

recenzia
Vyberal som bez osobnej skúsenosti s tovarom, iba na základe popisu na stránke a podľa referencií. kvalita návodu
negativa
Nepáči sa mi, že posilovacia veža Master Arés je vskutočnosti málo kvalitné hobby zariadenie pre malé postavy s malou telesnou silou. pomer ceny a kvality

Po skúsenosti s posilovacou vežou Master Ares by som si ju určite nekúpil

recenzia
Dominik 06.01.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Leško 24.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Rišo 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Šikovný,a dobrá cena pomer ceny a kvality, kvalita návodu

Výborný