Potraviny - recenzie

recenzia
Brano 21.05.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Skvelá, jemná, lahodná chuť
Povzbudzujúce účinky
pozitiva
V poslednej dobe je problém zohnať ho.

Je to jeden z najlepších čajov aké som kedy pil. Škoda len, že už nie je k mání.

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Tibb 19.05.2017

Celkové hodnotenie: 20 %

recenzia
pekný design, dobrá cena, gluten free
pozitiva
Vyskúšal som všeličo- ale toto bol fakt hnus, nepomohol ani cukor, ani mlieko namiesto vody... Hrozná chuť aj konzistencia.

40% pomer ceny a kvality
80% dizajn,vzhľad
recenzia
Sasa 10.05.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dojcim a preto som si caj objednala, myslim, ze je lacnejsi ako v kamennej lekarni

100% pomer ceny a kvality
recenzia
Mária Matoušová 27.04.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Som týmto čajom veľmi nadšená a spokojná, lebo som v menopauze a veľmi sa potím a po vypití čaju za chvíľu potenie prestane,akoby uťal a mám pokoj celý deň. Ak si robím kúru ,že pijem čaj týždeň alebo dva, mám potom pokoj cca.2 mesiace,že ho nemusím piť. Je to super výrobok a veľmi vydarená zostava bylín a ich pomer.Ďakujem za to že sa nemusím napchávať kadejakými liekmi a že mi stačí napiť sa vášho výborného čajíku.Veľká vďaka.
pozitiva
Jediné negatívum je to, že ho nie vždy dostať v obchodoch a musím ho zháňať kade-tade.Musela by som si ho objednať jedine cez internet.

Veľmi chválim firmu Herbex za kvalitný výrobok a som rada že môžem podporiť Slovenského výrobcu.
Len tak ďalej.Prajem všetko dobré,aby sa vám darilo.

60% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Jozef P 23.04.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Eva 23.04.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vynikajúca

Super

100% pomer ceny a kvality
recenzia
Anonym 23.04.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Ákos 23.04.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

80% pomer ceny a kvality
60% dizajn,vzhľad
recenzia
Milan 14.04.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Vhodné na turistiku.

80% pomer ceny a kvality
80% dizajn,vzhľad
recenzia
Erika 03.04.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Janka K 03.04.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Chutna, lahodna bezkofeinova kava. Vyskusala som aj ine znacku, no ich kava bola "stiplava", nemala jemnu vonu ako Lavazza Dek.
pozitiva
-

Odporucam vsetkym, ktori nemozu, ci neoblubuju kofeinovu kavu, a tiez maju chut na dobru kavicku ;)

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Monika 27.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Objednala som si ho po ochutnaní na výstave,chutil mi...

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
lajo64 24.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
kávu NEW YORK pijeme doma už roky. Nie sme síce veľkí kávičkári, skôr si vychutnávame s kávičkou chvíle pohody. Táto káva je zatiaľ to najlepšie, čo sme na trhu našli. Plne nám vyhovuje a sme radi, že je najobľúbenejšou na kavashope.sk :-) Je to dôkaz, že nemáme "pomýlené chute"

výborná káva, bez kyslastých tónov, v dochuti príjemne horká.

100% pomer ceny a kvality
80% dizajn,vzhľad
recenzia
Milan 24.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
vyhovujúca chuť

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Ivana 20.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Vladimir 20.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalitná kava

Výborné

100% pomer ceny a kvality
recenzia
Dana Chladoňová 20.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Veľmi dobrý čajík na priedušky
pozitiva
-

Veľmi dobrý produkt

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Maťa 02.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
chuť,doplnenie zásob

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad