Pre deti - recenzie

Recenzie Pre deti
recenzia
Veronika 11.07.2020

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
kolobežka je super som spokojná. Ide ľahko, veľa sa nenarobím :-D pomer ceny a kvality, pevnosť konštrukcie
negativa
nemá ručnú brzdu

spokojnosť

recenzia
Jaroslava 11.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pro vnučku pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

Krásný

recenzia
Julia 11.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Lahky, skladny, vyborny na cestovanie autobusom, a dieta sa v nom v pripade nudze vyspi (moj 1,5 rocny syn v nom podriemkal i pocas dlhsej prechadzky..dobra manipulacia s jednou rukou, kolesa sa vyborne tocia aj po hladkom povrchu ( dlazba v obchodoch), nakupny kosik je postacujuci na kazdodenny nakup (ak dieta spi v lahu, tak sa k veciam da tazsie dostat, ale da sa k nim dostat z boku cez sietku, je ale pevny vdaka doske zo spodu). Netreba sa bat plastovych kolies..su take akoby pogumovane, nehrkocu, treba ale pocitat, ze pocase budu v nich pozapichovane kamienky,..ale takto s nim fungujem uz pri 2.dietati (vozim ho tam od 6.mesiaca). pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
Dieta sedi v smere jazdy,nemozno prehodit smer..ale to je pri takomto type kociara bezne, nam vobec nevadilo.
Niekedy zakopavam o brzdu, ak robim velke kroky, obcas ho tlacim tak, ze kracam popri nom (vysokym osobam sa s nim bude asi tazsie chodit).

Odporucam mamickam, ktore nemaju auto a hladaju spratnu a lahku verziu sportoveho kocika na cestovanie autobusom a nechcu vela investovat.

recenzia
Renča 10.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Michaela 10.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Farebne prevedenie obrazkov na kabelke bolo skvele krsniatko sa velmi potesilo pomer ceny a kvality
negativa
Vsetko sa pacilo😉

Super spokojnost😉

recenzia
Petko 10.07.2020

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
Hlavne mocnosť a dojazd
negativa
su voľne ťažko nastaviteľné riadidla a gumenne rúčky su voľne

Čo sa týka kvality tak 80 percent

recenzia
Veronika 10.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Dia 09.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Maja 09.07.2020

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Produkt splnil detské ocakavanie pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Martina 09.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Ešte sme ho nepoužili. Naše dieťa ešte len začína loziť.

recenzia
jarmila 08.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
som spokojná
negativa
zatiaľ som nakupovala 1x, som spokojná, takže sa to nedá ešte zhodnotiť. Ale rada by som nakupovala od Vás ďalej

pekný dizajn a kvalita materiálu

recenzia
Dlouhý 07.07.2020

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Natália 07.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pre môjho synovceka 😘 lebo je závislý na Mickym 👍 pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

👍👍👍

recenzia
Soňa 07.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Skvelé a hlavne kvalitné prevedenie pre malého záhradníka. Náradie dostal ako darček k 7.narodeninám pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Petra 07.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalitní pevný plast, hodně součástí na zabavení. Skvělé na léto pro děti, které mají rády vodu. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
U vodního děla krátká hadička pro nasakování vody. Lze vyřešit nastavením brčka.

Skvělá zábava na teplejší dny.

recenzia
Janka 07.07.2020

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Veľmi pekná hračka zodpovedá popisu a je rovnaká ako na obrázku. Nemá kvalitu ako monchhichi v 90. rokoch, ale to je vec samotného výrobcu. Deti sa hračke tešia. kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Cena monchhichi je vyššia, ale zákazník platí za značku.

recenzia
Zuzana 07.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Gabor joba 07.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

negativa
Miery co ste maly na stranke nesedely

Ovela mensi ako napisane miery