Predsiene - recenzie

Recenzie Predsiene
recenzia
edita 06.09.2019

Celkové hodnotenie: 20 %

recenzia
bol dobre zabalený, nič nechýbalo chcela som botník asi taký ako vyzeral na fotke kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
je absolútne nepoužiteľný. hračkársky pre bábiky. nezmestia sa tam topánky väčšie ako č.41, aj to len sandále či balerínky dva páry vedľa seba sú málo, lebo tam lietajú a vôbec, po dva páry na poličku sa celkove zmestí 8 párov, čo je smiešne málo. tri páry sa nezmestia a to stále hovorím o sandáloch pomer ceny a kvality

na pohľad v pohode, ale funkčne nanič

recenzia
Anna 27.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Veľmi praktická pomoc a na topánky a vkusna pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Ivana 20.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
uskladní kopu topánok pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

uvidím pevnosť po zmontovaní,pokial bude ok,budem rada

recenzia
Juraj 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Všetko je OK.
negativa
Všetko v poriadku.

Dobrý výrobok.

recenzia
Bebe 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Botník splnil moje očakávania, je kvalitne vyrobený. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

Botník je pekný, kvalitný, praktický.

recenzia
Anka 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
jednoduchý a praktický splnil moje očakávania pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
nič

zatiaľ spokojnosť, uvidíme, ako dlho vydrží koženka i konštrukcia

recenzia
Vörös Zoltán, Piesková 779/2, 946 32 Marcelová 25.12.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Páči sa mi farba, a je moderný nábytok. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Babar 15.11.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Moderný dizajn, Slovenská výroba, dekor dub sonoma, dobrá cena pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
Plastové háčiky

Tovar spĺňa očakávania

recenzia
Deana 10.11.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Milan Prochazka 06.10.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pekny dizajn pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

Kvalita za dobru cenu

recenzia
Bboy BIOS 06.10.2018

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
Produkt som kupil do centra len kvoli nizkej cene pomer ceny a kvality, kvalita návodu
negativa
Podtavat ho je poriadne na nervy, preto som ho dodnes nedostaval. Je to proste lacna somarinka a vzdy ked postavim jednu cast, druha sa rozpadne. On podla mna bude drzat ked sa postavi celi ale nemam na to nervy 😂

Za tu cenu na tak velky botnik je to v pohode

recenzia
Ona 06.10.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

slúži, pevný

recenzia
Irenka 22.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Videla som v katalóge a podľa toho som objednala pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

je to v poriadku

recenzia
Adriana 06.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Jimmi 16.08.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
hodí sa mi do predsienky dizajn,vzhľad

je to pekný a praktický produkt

recenzia
Petra 10.08.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Jeho vzhľad a praktickosť pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Martina Repiska 08.08.2018

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
Dizaj produktu kvalita návodu
negativa
Velmi nizka kvalita a prevedenie. Uprimne velke sklamanie pomer ceny a kvality

Produkt je sice pekny ale prevedenie je katastrofalne. Nekvalitny material, mnozstvo drobnych chyb na povrchu. Vesiak som este ani nevybrala z auta a uz jedna uchytka odpadla. Vzhladom k cene by som ocakavala ovela lepsiu kvalitu vyrobku. Keby som vyrobok neobjednala cez internet a videla ho predtym nazivo nikdy ho nekupim. Viem vsak ze to nie je chyba vasho obchodu kedze nie ste vyrobca. Zo strany vasho obchodu bol servis a dorucenie uplne v poriadku.

recenzia
dunai 08.08.2018

Celkové hodnotenie: 20 %

recenzia
produkt reklamuju,predavaju a nemaju ai nevedia zohmnat. aj dalsie take produkty som nasiel,bohuzial,je to internet obchod bez investicie
negativa
produkt reklamuju,predavaju a nemaju ai nevedia zohmnat. aj dalsie take produkty som nasiel,bohuzial,je to internet obchod bez investicie pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad