Nákup v obchode odporúča: 96 %
Celkový počet hodnotení: 30
100 % bol doručený tovar v deklarovanom termíne
95 % dorazil tovar v poriadku
0 % bola zrušená objednávka zo strany obchodu
96% prehľadnosť obchodu
94% kvalita komunikácie
100% dodacia doba
96% doručenie
nákup odporúčam
recenzia
Michaela 28.10.2016 11:35
recenzia
Siroky sortiment a vhodne cenove kategorie
pozitiva
K velkostiam prstenov chybaju priradene priemery kruhov.zakaznik nema podla coho zvolit velkost prstena.

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi zatiaľ nebol dodaný, ale sľúbený termín dodania zatiaľ neuplynul.

IP adresa: 151.236.225.214
nákup odporúčam
recenzia
KATARÍNA 14.10.2016 12:35

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 85.237.234.182
nákup odporúčam
recenzia
monika 31.08.2016 10:07
recenzia
rýchle dodanie, prstene sú krásne

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 87.244.233.250
nákup neodporúčam
recenzia
Mira 29.08.2016 11:46

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne. Doručenie nebolo v poriadku z nasledovného dôvodu: Dodaný tovar sa nezhodoval s obrázkom, rozdielny počet zirkonov. Tovar sa nezhodoval s popisom na stránkach obchodu.

IP adresa: 91.127.156.211
nákup odporúčam
recenzia
Katka 12.07.2016 16:58
recenzia
staci ak viete velkost prstena..a u vas si moze kazdy vybrat krasne prstene ci obrucky cokolvek co si zmyslia
pozitiva
zatial ziadne som nespozorovala...kedze ide o moju prvu objednavku a prstienky este nemame doma...snad nam sadnu ako uliate..

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi zatiaľ nebol dodaný, ale sľúbený termín dodania zatiaľ neuplynul.

IP adresa: 176.116.111.71
nákup odporúčam
recenzia
mia 15.04.2016 15:35
recenzia
dodacia lehota, kde bolo e-mailom oznámené doručenie do 20 pracovných dní a tovar došiel len zhruba do 5 dní od objednania

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 145.255.148.125
nákup odporúčam
recenzia
HK1409 16.03.2016 17:41
recenzia
Komunikácia,rýchlosť,spoľahlivosť

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 62.197.243.109

Vyjadrenie obchodu:

Dobrý den,
velice si vážíme Vaší recenze.
Váš názor je pro nás velmi důležitý.
Snažíme se dělat vše pro spokojenost zákazníka.
Přejeme Vám krásný den a těšíme se na další nákup.
Nešleha

nákup odporúčam
recenzia
tina 22.02.2016 09:08

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi zatiaľ nebol dodaný, ale sľúbený termín dodania zatiaľ neuplynul.

IP adresa: 178.40.250.249
nákup odporúčam
recenzia
David 18.02.2016 09:20
pozitiva
zasielaju slovenskou postou ...

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 62.197.234.147
nákup odporúčam
recenzia
Katka 01.01.2016 12:36

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 85.248.46.22
nákup odporúčam
recenzia
Michal 02.10.2015 08:44

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 84.245.100.48
nákup odporúčam
recenzia
Helena Kondorová 24.09.2015 11:55

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 94.136.137.166
nákup odporúčam
recenzia
evicku 06.09.2015 08:21
recenzia
Neviem,je to asi tak ako ma byt.siroky vyber,dobra prehladnost
pozitiva
Dost dlha cakacia doba

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi zatiaľ nebol dodaný, ale sľúbený termín dodania zatiaľ neuplynul.

IP adresa: 188.167.223.68
nákup odporúčam
recenzia
Eňa 01.09.2015 13:53

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 87.244.196.158
nákup odporúčam
recenzia
JANA 22.07.2015 22:32
recenzia
Rýchle dodanie, obrúčky su presne ako na obrazku a jedno musím podotknut ako jediný majú prstrne vo všetkých veľkostiach co je veľkým plusom pri nakupe.

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 178.41.112.209
nákup odporúčam
recenzia
ejka 09.07.2015 07:00

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 188.123.100.189
nákup odporúčam
recenzia
Icka 08.07.2015 12:37
recenzia
Pekny a cenovo dostupny tovar...
pozitiva
dodacia lehota je trosku dlhsia co nas najskor odradzalo ale prstienky sa nam natolko pacili ze sme sa rozhodli cakat...

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi zatiaľ nebol dodaný, ale sľúbený termín dodania zatiaľ neuplynul.

IP adresa: 213.81.197.230