Spoločenské hry - recenzie

Recenzie Spoločenské hry
recenzia
Maria 28.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Jana 16.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vsetky veci boli take ako na obrazku. Boli velmi pekne a urcite urobia mojej dcere obrovsku radost, kedze Minnie miluje :) pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Migel 27.07.2019

Celkové hodnotenie: 40 %

negativa
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Ingrid Dravecká 21.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Veľa nových kartičiek vybavení a profesií do Agricoly. Z veľkej väčšiny z nich cítiť rakúsku tématiku.

Ďalšie zaujímavé možnosti pre hráčov Agricoli.

recenzia
mirota 12.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
super - úplná spokojnosť, skutočný biliardový stôl s príslušenstvom v menšom prevedení. Veľkosť nám do bytu úplne postačuje. Kupovala som pre syna ale hra aj pre dospelých. super.
negativa
krabica bola rozbalená

super

recenzia
Katarína 06.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
super

recenzia
Pičus 20.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

Vyborny

recenzia
Viddy 20.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
- velmi kvalitne prevedenie, krasne ilustracie kariet, prehladne pravidla - velmi dobra kooperativna hra pre dvoch, co splnilo nase ocakavania, solo som zatial neskusala - vysoka variabilita a dobra znovyhratelnost

- velmi dobra kooperativna hra pre dvoch, co splnilo nase ocakavania - atmosfera Stredozeme vdaka grafike kariet aj samotneho herneho zazitku - urcite odporucam

recenzia
Jaro 20.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
je mi luto, este som to nehral, kupil som to na Vianoce...
negativa
je mi luto, este som to nehral, kupil som to na Vianoce...

je mi luto, este som to nehral, kupil som to na Vianoce...

recenzia
Kiki 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pretože pexeso je drevené.

recenzia
Oľga Salayová 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
produkt splnil moje očakávanie, tak ako je nafotený tak je aj v skutočnosti,a samozrejme ide aj o cenu,ktorá je v porovnaní s inými predajcami najnižšia, môžem však potvrdiť, že výrobok je kvalitný a splnil moje očakávania,, ďakujem,,
negativa
všetko je podľa mojich skúseností o.k. niet čo dodať

recenzia
Alphredmm 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
výborná hra na základe referencií

Perfektná hra pre celú rodinu.

recenzia
Baška 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Jedna z najlepšie hodnotených spoločenských hier

Výborná kúpa

recenzia
Tomáš 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
skusil som ho na ich akcii a bol zabavny
negativa
nic

spokojnost

recenzia
Eva 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
skvelé ceny veľmi rýchle dodanie vôbec žiadne poškodenie ku hre Dixit som dostala bonusové karty. bola som príjemne prekvapená

veľká spokojnosť, určite si čoskoro opäť niečo kúpim

recenzia
duri 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

bol to darcek a este nebol vyskusany

recenzia
Barcul 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Krasne obrazky, prijemna hra.
negativa
Ak si clovek kupi rozsirenia, nezmestia sa do krabice s original hrou. je to neprakticke a lahsie dojde k strate kartickiek. Odporucila by som urcite zmenit velkost krabice.

Krasna hra, neprakticke riesenie balenia v spojitosti s rozsireniami..

recenzia
Daniela 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
zaujímavé ilustračné prevedenie hry, skvelá príležitosť na rozvoj fantázie a taktiež precvičenie si vyjadrovania sa(špeciálne sa mi páčia tie možnosti:jednoslovne, poeticky, opisom... :)
negativa
zatiaľ som žiadne nenašla...

chápem prečo vyhrala cenu "hra roku 2010" :)