Recenzie Stojanové elektrické vŕtačky
recenzia
Vojtech 19.11.2020

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
Vizuálny pohľad pomerne dobrý a však po zložení zistené povrchné opracovanie odliatkov.
negativa
Remenička motora z plastu. Rúra mohla byť hrubšia, je zváraná sila steny 1,5mm čo sa prejavuje chvením vrtačky. Stojan je pomerne tenký zliatinový odliatok a naviac na rovnom povrchu sa hýbe, bolo potrebné upraviť, zarovnať. V ponuke výrobku je málo potrebných informácií. Výkon motora, priemer a sila steny rúry, vyšší a však tenkostenný ľahký podstavec.

Produkt hodnotím ako priemerný. Asi by som volil iný, možno drahší produkt.

recenzia
Rudolf 15.09.2020

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Ak ju kúpite v akcii do 200 tak kvalita zodpovedá cene.velkost,dobrý výkon,12 rýchlosti.
negativa
Čína od A po Z

Po pár drobných úpravách je dobrá do domácej dielne.Moje hodnotenie:Je to typický čínsky výrobok. Hrubý liatinový odliatok s ešte hrubším opracovanim.(súdruhovia v Číne zrejme používajú technológie z 20stor)motor má 550w a nie 450w.skrutky zaistujuce motor sú krátke takže ich treba vymeniť za dlhšie inak sa pri vrtani bude povoľovať napnutie remenov.Horny plechový kryt remenic silno rezonuje treba ho vypodlozit penou alebo gumou.Na presné licovanie dielov,presné navrtane diery na skrutky a návod na montáž zabudnite.zlozit si to budete musieť vlastnou hlavou.

recenzia
Štefan 26.08.2020

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Potreboval som niečo menšie, pomerne "výkonné" za rozumnú cenu. Elektronickú reguláciu otáčok a digitálne zobrazenie hĺbky vŕtania. pomer ceny a kvality, bezporuchovosť
negativa
Trochu hlučné a o milimeter posunutý laser.

Do domácej dielne taký zlatý stred. Odskúšané 12 mm oceľ a 32 mm drevo, zatiaľ v pohode.

recenzia
Boboleto 18.08.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Sympatický stroj, oceňujem laserový kríž vŕtania. pomer ceny a kvality, rýchlosť upínania
negativa
Že Bosh nerobí aj profi verziu.

Veľká radoť.

recenzia
milan 15.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
kvalita pomer ceny a kvality, bezporuchovosť, rýchlosť upínania
negativa
nič

100 bodov

recenzia
Miroslav 10.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, bezporuchovosť, rýchlosť upínania

recenzia
Vlado H 03.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, rýchlosť upínania

recenzia
Ľudovít 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Všetko pomer ceny a kvality, bezporuchovosť, rýchlosť upínania
negativa
Nemám pripomienky

Je to super

recenzia
Janek 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Modernosť stroja a jednoduchosť pri práci pomer ceny a kvality, bezporuchovosť, rýchlosť upínania
negativa
...musel som si vyrobiť stojan pod vŕtačku,možno by bolo vhodné ponúkať k stroju aj stojan, pokiaľ by som chcel mať vrtačku niekde samostatne,(ale to nie je nedostatok stroja)

inovatívny výrobok, s jednoduchým a praktickým ovládaním, ďakujem

recenzia
Matúš 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Značka kvalita za tu cenu super stroj pomer ceny a kvality, rýchlosť upínania
negativa
Nič

Kvalita. Odskusal som.

recenzia
Rasto 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, bezporuchovosť, rýchlosť upínania

recenzia
Spokojný klient 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, bezporuchovosť, rýchlosť upínania

recenzia
Peter 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dobrá cena
negativa
nič

OK

recenzia
Frantisek 12.10.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, bezporuchovosť

recenzia
Somo 20.02.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, bezporuchovosť, rýchlosť upínania

recenzia
Jozef lahučký 12.02.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Kvalita za dobrú cenu bezporuchovosť, rýchlosť upínania
negativa
Regulácia otáčok na vrtačke Scheppach DP 18 Vario ide pri nastavovaní malých otáčok ťažšie. A vŕtačka nemá spätné obrátky inak je výborná.

recenzia
viliam 22.12.2018

Celkové hodnotenie: 20 %

recenzia
takyto produkt potrebujem
negativa
este neviem nestihol som na nom pracovat pomer ceny a kvality, rýchlosť upínania

je velmi drahy

recenzia
Jirka 29.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Nakupoval jsem podle recenzí. pomer ceny a kvality, bezporuchovosť, rýchlosť upínania
negativa
Zatím nevím.

Ještě jsem ho pořádně nevyzkoušel.