Stoly - recenzie

Recenzie Stoly
recenzia
Jan 15.10.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
system montaze noh zabezpecuje pevne a stabilne spojenie bez viditelnych montaznych prvkov, stol sa nekyva, posobi robustnym dojmom. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
napriek neposkodenemu baleniu bol na jednej hrane stolovej dosky oder zhruba 1cm dlhy az pod bielu farbu a na vrchu dosky je mnozstvo velmi jemnych dlhych skrabancov. Bud vyrobca nemanipuloval s doskou setrne alebo je jej povrchova uprava malo odolna a pri beznom pouzivani pribudne pspusta dalsich takychto poskodeni.

recenzia
Monika 25.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Danka Danka 21.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
KAROL 19.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Juton 04.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Presné podľa mojich predstáv pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

OK

recenzia
Ondrej 27.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
produkt je multifunkčný, dá sa použiť na viacero účelov pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
spracovanie výrobku nie je nič moc, na niektorých miestach bol ten nový výrobok poškodený

kvalita zodpovedá cene, zase nečakajme za tú cenu ktovie čo

recenzia
krijo 22.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Zakaznik 20.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dobra cena a vysoka kvalita, pekna farebna kombinacia pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Nemam vyhrady,som.spokojna,ale ako odporucanie by som navrhla rovnaky produkt so sirkou vrchnej dosky 80 cm.

Produkt sa mi.paci,som.spokojna

recenzia
Maja 16.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Martin z Liptova 29.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
pedro 26.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
vybral som si tento produkt podľa obrázka a splnil všetko tak, ako som si predstavoval pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
nič som nezistil

presne zapadol k nábytku, ktorý mám v izbe

recenzia
kt 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Michal 10.04.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Jednoduchý, ale pevný stôl do kuchyne s príjemným posedením a pohodlný rozťahovaním pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Bez výhrad

OK

recenzia
Marek 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
Ako som už uviedol namiesto vysokého lesku prišiel matný stolík pomer ceny a kvality, kvalita návodu
negativa
Zavádzanie zákazníka zlým názvom tovaru dizajn,vzhľad

Stolík vyzerá fajn no zodpovedá objednávke

recenzia
Jarmila 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 40 %

recenzia
Dizajn dizajn,vzhľad
negativa
Kvalita pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
Gabriela 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
stolík je praktický, veľmi skladný
negativa
páči sa všetko

zapáčil sa nám na obrázku, je super aj v skutočnosti

recenzia
Olga 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vsetko.

recenzia
Ivana 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
neviem ohodnotiť produkt, ešte som ho nevidela poskladaný