Stoly - recenzie

Recenzie Stoly
recenzia
krijo 22.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Zakaznik 20.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dobra cena a vysoka kvalita, pekna farebna kombinacia pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Nemam vyhrady,som.spokojna,ale ako odporucanie by som navrhla rovnaky produkt so sirkou vrchnej dosky 80 cm.

Produkt sa mi.paci,som.spokojna

recenzia
Maja 16.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Martin z Liptova 29.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
pedro 26.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
vybral som si tento produkt podľa obrázka a splnil všetko tak, ako som si predstavoval pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
nič som nezistil

presne zapadol k nábytku, ktorý mám v izbe

recenzia
kt 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Michal 10.04.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Jednoduchý, ale pevný stôl do kuchyne s príjemným posedením a pohodlný rozťahovaním pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Bez výhrad

OK

recenzia
Marek 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
Ako som už uviedol namiesto vysokého lesku prišiel matný stolík pomer ceny a kvality, kvalita návodu
negativa
Zavádzanie zákazníka zlým názvom tovaru dizajn,vzhľad

Stolík vyzerá fajn no zodpovedá objednávke

recenzia
Jarmila 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 40 %

recenzia
Dizajn dizajn,vzhľad
negativa
Kvalita pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
Gabriela 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
stolík je praktický, veľmi skladný
negativa
páči sa všetko

zapáčil sa nám na obrázku, je super aj v skutočnosti

recenzia
Olga 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vsetko.

recenzia
Ivana 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
neviem ohodnotiť produkt, ešte som ho nevidela poskladaný

recenzia
Lenka 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
jednoduchosť výrobku , farba , funkčnosť

recenzia
Jano 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
možnosť komplexného riešenia IT, spolu s odkladacím miestom
negativa
montáž

splnil očakávanie

recenzia
eva 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
dizajn dizajn,vzhľad
negativa
dyha ma nejaké minusy

recenzia
Mimi 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Velmi pekna farba,dizajn,vyzera ako masiv,mam v tej farbe komodu, pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

Som spokojna

recenzia
bodajby 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Jarmila 24.01.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Produkt som si vybrala v obchode, pacil sa mi a potrebovala som ho. Je pekny, esteticky, mne sa hodi k zariadeniu. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
-

Je to to, co mi chybalo na stoliku, teraz mam poriadok a veci su na svojom mieste. 👍