recenzia
Mariana 23.02.2021

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Tovar som nasla len v 3 obchodoch ale tu bol aj lacny aj pekny dizajn pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Nedostatocne nafotene/popisane funkcie

Pekny funkcny.. len slaba projekcia

recenzia
Igor 23.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Lubica 23.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Jan 20.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
V minulosti som kúpil už takúto lampu,tak viem čo som kupoval. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Všetko je ok.

Spokojnosť.

recenzia
Branislav 03.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
lebo ho potrebujem

recenzia
Marek Duchac 01.02.2021

Celkové hodnotenie: 40 %

recenzia
Nemam otazky
negativa
Slabe lahke plastove a vobec nesvieti jeden kus pomer ceny a kvality, kvalita návodu

Ocakavam odpoved a nejake oddovodnenie ako ze mi prisiel poskodeny tovar dakujem

recenzia
Jaja 31.01.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pre vnucku kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
wlodzimierz 24.01.2021

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
kvalita návodu

zatial spelnia svoj ucel

recenzia
Andrej 20.01.2021

Celkové hodnotenie: 20 %

recenzia
Vzhľad. kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Svieti veľmi slabo, namiesto 1300 lm uvedených na krabici je to v skutočnosti možno 300 lm.

Žiarovka tam nesmie ísť hocaká, iba zastaralá úsporná.
pomer ceny a kvality

Som nahnevaný, lebo som si spravil diery do fasády a ukázalo sa, že svetlo je nepoužiteľné na osvetlenie parkovacej plochy pri dome.

recenzia
Oli 18.12.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Neviem sa vyjadriť k všetkému, keďže je to darček, ktorý ešte nie je rozbalený, ale podľa informácií na internete mi vyhovuje farba osvetlenia (nemám rada silné biele svetlo), má pekný dizajn, aj tvar. Predstavovala som si to väčšie, takže možno to bude robiť malé svetlo, ale to zistím až keď ho vyskúšame. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

Som maximálne spokojná.

recenzia
Dominika 14.12.2020

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Bol super, diaľkový ovládač bol veľmi šikovný aj všetky funkcie lampy, najmä 3 typy svetla. Lampa je veľmi ľahučká, pohodlne sa dá kontrolovať aj premiestňovať v prípade potreby.
negativa
Aj napriek pozitívnemu dojmu považujem svietivosť lampy za slabú. Bohužiaľ som lampu nevedela s ničím porovnať nakoľko som s kruhovými svetlami nemala osobnú skúsenosť.

Na hobby, amatérske fotografovanie a líčenie atď. je vhodná. Pre skúsené kozmetičky, vizážistky je však podľa môjho názoru slabá, hlavne keď sa človek zameriava na malé detaily a potrebuje 100% svetelné pokrytie.

recenzia
Dusan 14.12.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Je to vhodne na chatu.

recenzia
sylvia 08.12.2020

Celkové hodnotenie: 20 %

negativa
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

Neviem zhodnotut nakolko mi bol poslany rozbity tovar a zatial to obchod nevyriesil. Neposlali ani nový tivar a ani nevratili peniaze.

recenzia
Radovan 05.11.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Dada 25.10.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Je to darček vybraný obdarovaným

recenzia
Oliver Revicky 24.09.2020

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Účel spĺňa podľa mojich predstáv pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
Tovar som ešte nevidel a nedostal kvalita návodu

Na obrázku vyzerá ok

recenzia
Viera 20.08.2020

Celkové hodnotenie: 20 %

recenzia
Tovar sa mi nepáči
negativa
Dizajn, pomer cena- kvalita pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

Kvalita výrobku nezodpovedá cene výrobku

recenzia
Nik 25.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality