Recenzie Switche, strana 4
recenzia
Matej 06.01.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Lacny 1Gbit switch, kovove vyhotovenie, spotreba energie je smiesna. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť inštalácie
negativa
Mohol s tym prist aspon kratky 20cm patch kabel, ale asi clovek nemoze mat vsetko... Urcite nie minus.

recenzia
roman 19.12.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
lacny
recenzia
Peter 19.12.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
okamzite funkcny
dobra cena
8 portovy
pomer ceny a kvality
negativa
doteraz ziadne

Gigabitové pripojenie za túto cenu je super

recenzia
igor 28.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Jednoduché zapojenie a prehrávanie
Malý a kompaktný
Gigabitové pripojenie
Bez ventilátora, bez šumu
Dobrá cena
Slušné rýchlosti prenosu

Testoval som prenosovú rýchlosť z gigabitového počítača s SSD na iný gigabitový počítač so SATA s použitím súboru s veľkosťou 6 GB. Rýchlosť prenosu bola zaznamenaná v priemere 90,6 MB/s, čo trvalo menej ako 1 minútu. Tento prepínač celkovo funguje veľmi dobre.
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť inštalácie
negativa
Uprednostnil by som čiernu farbu

Niekde sa uvádza že má rýchlosť 10/100, čo nie je pravda, je to 10/100/1000 MBps router.

recenzia
igor 28.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Lacný.
Esteticky príjemný.
Gigabitový rýchlosť.
Nepokazil sa za mesiac.
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť inštalácie
negativa
-

Stále dobre funguje po niekoľkých mesiacoch.
Perfektný prepínač pre domáce / SOHO aplikácie.
Dokázal presunúť súborové súbory na 100 MB/s.

recenzia
igor 28.11.2017

Celkové hodnotenie: 40 %

recenzia
Pracoval 5 mesiacov. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť inštalácie
negativa
Router sa zdal byť v poriadku asi 5 mesiacov, potom náhle nie. Nedávno som ho použil na spojenie všetkých pripojení prostredníctvom napájacej siete a sieťového drôtu, fungovalo to skvele na pár hodín a potom sa zrazu dostal ~ 1MB/s rýchlosti sťahovania na môj hlavný počítač. Odpojil som sa a pripojil som sa priamo k smerovaču, okamžite mal plnú rýchlosť pripojenia 250-300 MB/s. kvalita návodu

Ak sa ukáže, že ide o problém preťaženia prepínača, rozbil by som ho, pretože by mal byť schopný zvládnuť záťaž na základe špecifikácií. V súčasnosti iba dva počítače s napájaním a dva napájacie adaptéry bez zapnutých pripojených komponentov. Určite si nemyslím, že by som mal dostať takú malú konektivitu.

recenzia
igor 28.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Môj router sa vyčerpal z portov, takže je to to, čo som potreboval! Pekná biela farba, zelené blinky. :)
negativa
Žiadne gumové nohy, takže sa ľahko skĺzne na stole, ale to je jednoduchá oprava. Nestojí za nižšie hodnotenie.

Ak chcete pridať NAS alebo bezpečnostný systém, ale váš smerovač má iba 4 porty, zakúpte si to!

recenzia
igor 28.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
8 portov plug-and-play za slušnú cenu.
negativa
nič

Nastavenie je tak jednoduché, že prakticky všetko, čo musíte urobiť, je pripojiť CAT5 káble a ste pripojení.

recenzia
igor 28.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Už viac ako rok používam. Len 100% výkon, bez ťažkostí, nie je potrebné reštartovať.
negativa
žiadne

Je malý a stále funguje.

recenzia
igor 28.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
-

Skvelý produkt. Ako je napísané. Prišiel včas. Spokojný s kvalitou a cenou.

recenzia
igor 28.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
- pomer ceny a kvality, množstvo funkcií, jednoduchosť inštalácie
negativa
-

Ideálne pre moje nastavenie zábavného centra. Káblové pripojenie je pre mňa oveľa spoľahlivejšie ako bezdrôtové. Pripojíte a nezažijete žiadnu situáciu, ktorej by ste sa museli obávať.

recenzia
Milan 23.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Daniel 11.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
je to switch je zavrety v skriny a plni svoju funkciu na 100%. Takze ocakavanie splnil. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť inštalácie
negativa
Otazky na dizajn produktu u ktoreho je to uplne jedno.

recenzia
Gallo 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, jednoduchosť inštalácie

recenzia
Zákazník 10.05.2017

Celkové hodnotenie: 20 %

negativa
pomer ceny a kvality, množstvo funkcií

Adaptér nepríjemne píska je úplne nepoužiteľný. Musel som nájsť vlastný adaptér ktorý je v poriadku. Nikdy viac produkt od TP-Link.

recenzia
bbpuding 20.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kedze mam router TP-Link tak switch rovnakej znacky nebude robit problem. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť inštalácie

Za dobru cenu dobra kvalita

recenzia
Laci 04.11.2016

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
sikovny, maly,nizka spotreba pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť inštalácie
negativa
asi nic

idealny pre moje potreby

recenzia
mirec 29.09.2016

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
plug and play, pomer cena/výkon, 8 gigabitových portov pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť inštalácie