Tlač - recenzie

Recenzie Tlač
recenzia
Luboš 07.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Merudi 06.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Spokojenost
NFC
Kvalitní tisk
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, hlučnosť, kvalita tlače, náklady na tlačenie
negativa
Příliš velká

Hodně dobrá volba. Má NFC, tiskne skvěle. Těžko něco vytknout. Jen je potřeba počítat, že je rozměrnější a nevejde se všude :). Doporučuji i recenzi: https://www.arecenze.cz/tiskarny/samsung-sl-c480w/

recenzia
Ivan 04.09.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Dobrá cena samotnej multifunkcie aj náhradných kombinovaných valcov s tonerom pomer ceny a kvality, kvalita tlače
negativa
jednoduchosť ovládania

recenzia
Marianna 04.09.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Marcel 01.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Najlacnejšia ponuka na internete... pomer ceny a kvality

recenzia
Rasťo, Košice 31.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalita výrobku, pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, hlučnosť, kvalita tlače, náklady na tlačenie
negativa
Nie je čo vytknúť

recenzia
Richard 31.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Jana 28.08.2019

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
kvalita
negativa
malé množstvo obsahu

dobrý

recenzia
Zuzana 27.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
teto produkt som potrebovala, a vyhovuje mi pomer ceny a kvality

recenzia
Zuzana 27.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dobrá cena, pekná a rýchla tlac pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
Je veľký a ťažký, ale pokiaľ má svoje miesto nie je to problém. Samozrejme to bolo v popise produktu, takže som s tým ratala

Spokojnosť

recenzia
Andrej 27.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vyborna vec na oznacovanie pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, hlučnosť, kvalita tlače
negativa
Drahsie pasky - ebay to isti.

Za tu cenu super

recenzia
Tibor 24.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Praktickosť

Spokojny

recenzia
Jozef 24.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
som spokojný s náplňami pre Epson L355 pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
nemám výhrady

plná spokojnosť, so všetkými 4 farbami

recenzia
Daniel Duris 22.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Tankovy system atramentov

recenzia
aficio 20.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Pavel 16.08.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Vyborny pomer cena vykon pomer ceny a kvality, kvalita návodu, hlučnosť, náklady na tlačenie
negativa
Dizajn dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania

Taky mackopes ale robi co ma

recenzia
Miroslav 16.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, hlučnosť, kvalita tlače, náklady na tlačenie

recenzia
Jakub 16.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Rýchla a kvalitná tlač, užívateľské rozhranie pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, kvalita tlače, náklady na tlačenie
negativa
-

Výborná laserová multifunkčná tlačiareň za super cenu