recenzia
Viera 23.06.2022

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
- cena - malé rozmery pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
- hlučnosť - systém vypínania nie je uvedený v manuáli, systémom pokus/omyl zistené, že treba podržať tlačidlo vypnutia, kým nezhasne, čo pod prstom poriadne nevidno a tlačiareň nevydá žiaden zvukový signál - treba dokúpiť kábel na pripojenie tlačiarne k PC, nie je súčasťou balenia

- pre nenáročných užívateľov na občasnú tlač je pomer cena/kvalita OK

recenzia
Dzurinda 03.05.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Nízka hmotnosť pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
Nič

recenzia
Macko 03.05.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
malá tlačiarnička pre moje potreby postačujúca rýchlosť tlače, prijateľná cenovka pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
zatiaľ nič

zatiaľ spokojnosť ale mám ho len pár hodín.

recenzia
stefan 23.03.2022

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Houston 04.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Automatická obojstranná tlač; Priaznivá cena

Výborná tlačiareň domov či do kancelárie

recenzia
BeatSyn 04.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
cenovo dostupná čiernobiela tlačiareň s funkciou obojstrannej tlače, lacný náhradný toner
negativa
bez wifi, nedá sa tlačiť napr. z telefótu

Dizajnovo pekná tlačiareň v modernej šedej farbe, rýchla kvalitná tlač, zásobník na cca 150 listov, najlacnejší toner na 3000 strán (drahšie sú aj na 12 000 strán), dlhé obdobie tlačenia bez riešenia, tonery od 11€.

recenzia
Lubo 04.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Odporucanie od inych

recenzia
Tono 04.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Duplex, WiFi.

Slušná tlačiareň

recenzia
Matis777 04.03.2022

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Dobrú má podtlač .
negativa
Nepáči sa mi asi ani nič .

Bola to moja chyba že som si objednal nesprávny produkt ,chcel som multifunkčnú tlačiareň ,neviem prečo som si vybral tento produkt , vraciam ho naspäť ,neporušený budem čakať na kuriéra všetko už mám od včera nachystané !!

recenzia
Emil Valkovič 04.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Cena, potrebujem len tlač a nie kopírovanie a skenovanie.

Som spokojný

recenzia
Juraj 03.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalitna laserova tlaciaren s obojstrannou tlacou a moznostou tlace z telefonu za prijatelnu cenu...
negativa
Zatial nic

Spokojnost

recenzia
ST 03.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Oproti predchádzajúcej tlačiarni zaberá oveľa menej miesta, tlačí rýchlo, má wifi modul.
negativa
Zatiaľ som na nič neprišiel, ale zdá sa, že tonery nie sú celkom lacné.

recenzia
Pepo 03.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Som spokojný

recenzia
s 03.03.2022

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Podla referencii.
negativa
Referencie prehnali chválu. Rozlíšenie je horšie ako stará HP P2015

Zvyknem si.

recenzia
Alexander 19.02.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Výborný pomer kvalita, cena pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
abc 15.02.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Fero 07.10.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Sisa 20.07.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Tlaciaren sa mi paci farba dizajn aj funkcie splnil moje ocakavania pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
-

Vsetky plusy velmi spokojna