Trávnik a kosenie - recenzie

Recenzie Trávnik a kosenie
recenzia
Korál 26.01.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Motor
Dobrý traktor za slušnou cenu
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania
negativa
Nic moc mě nenapadá

Je to perfektní traktor. Mohu doporučit na poměrně velké plochy. Vyhrává i různé testy, třeba zde: https://www.arecenze.cz/zahradni-traktory/cub-cadet-lt2-nr92/ takže to bude pravděpodobně dobrý kup :).

recenzia
pepe 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
Ing Coch Ľubomír 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Produkty Bosch nakupujem prevažne u Vás.
negativa
Nič.

O.k.

recenzia
Marek 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
je možné na neho natočiť hadicu o dĺžke 50 metrov (3/4 hadica) pomer ceny a kvality, kvalita návodu

spokojnosť

recenzia
sukupcak 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer cena kvalita pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
Rxx 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania

recenzia
Aštar Šeron 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
Vladimír 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Ja som veľmi spokojný z kvalitou a cenou od spoločnosti RIWALL pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
Martin H 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Cena, prislusenstvo, darcek pre mamu
negativa
Drahe dalsie prislusentvo

recenzia
Jozef 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dobrá výdrž batérie.

recenzia
Jozef 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pre technické riešenie: sekací nôž je namontovaný priamo na hriadeľ motora, teda nejde cez remeňový prevod. Je to vyrábané pod značkou Vari a pozáručný servis sa vykonáva v servisných strediskách.
negativa
---

Mal som už tri el. sekačky a to čo predmetná sekačka svojim technickým riešením ponúka mi najviac vyhovuje, tiež má zabezpečený pozáručný servis. Ozvite sa mi koncom jesene 2019 a rád sa s Vami podelím o skúsenosť s jej prevádzkou.

recenzia
Milan 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
ochotny personal rychla odpoved na dotaz
negativa
drahz dovoz tovaru

recenzia
steve 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
cena vzhľad obsluha

celková spokojnosť

recenzia
Bop 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
S kosačkou som veľmi spokojní, oproti elektrickej je to veľký rozdiel. Ľahký štart, je len o 6kg ťažšia, je kratšia a moj čas kosenia sa skratil s troch hod na jenu, mam sice len nejaké 200m stvorc.,ale velmi členitý pozemok a samé prekážky, stromceky a tak. Hlučnosť porovnateľná so starou el kosačkou a nie je tam šnúra+pojazd, pre mňa je to rozprávka. Výkon motora bez problémov, pri hustej tráve to na motore ani nebolo poznať. Zo starou el.Kosačkou by som sa automaticky zasekol.

Som spokojný, odporúčam aj keď je to Čína. Za tú cenu pri toľkých funkciách, v tej triede som na nete nič nenašiel a to som si vymyval mozog dva mesiace. Spoko

recenzia
martin 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

Zatiaľ spokojný so všetkým.

recenzia
Rado 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
+siroky zaber pri koseni +krasne a lahko nastartovala hned na prve zatiahnutie za snuru +pekne zbiera pokosenu travu a nezanechava ju za sebou +rychlost pojazdu idealna a primerana, mozno by mohla byt jemne rychlejsia, ale to je uhol pohladu +prekvapila prilozena flaska s olejom
negativa
-citit vyssiu vahu pri manipulacii / servisovani alebo koseni pri stromoch a inych objektoch kde treba vypnut pojazd a manualne posuvat a bocit v ostrych uhloch -zatial ziadne neprijemne skusenosti

Kosacka prijemne prekvapila spracovanim a ochotou hned nastartovat a sluzit. Spracovanie sa zda byt tiez v poriadku a po kontrole srobov a matic som nenasiel ani jednu uvolnenu a nebolo treba nic dotahovat pred prvym startom. Sice je citit vyssiu vahu kosacky, co je ale dan za 51cm sirku zaberu a je trosku obtiaznejsie tym padom s nou manipulovat ci uz pri koseni pomedzi stromy a mimo otvorenej plochy kde treba bocit v ostrych uhloch bez pouzitia pojazdu. To podla mna tuto kosacku predurcuje skor na vacsie otvorene plochy. Ohladne kosenia jej ale nie je mozne nic vytknut a kosi pekne, rovnako za sebou aj vsetko pozbiera a nerobi jej problem ani vyssia trava. Rovnako som spokojny aj s lahko ovladatelnym centralnym nastavenim vysky kosenia ktore na moje prekvapenie funguje uplne hladko a netreba vynakladat prilisnu snahu a silu na zmenu nastavenia. Zatial som sa nestretol s vyslovene negativnou vlastnostou kosacky a svoju funkciu plni podla ocakavania - dufam ze to tak aj ostane.

recenzia
Mgr Gyula Fördős 16.10.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vzhľad,farba, továrenská značka,výkon motora, ľahká montáž,domislenie detajlov. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, univerzálnosť použitia, bezporuchovosť, štartovanie, kvalita kosenia
negativa
Nenašiel som.

recenzia
Alena 15.10.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Značka, výkon, dizajn
negativa
-

Supeeeeeeeer