TV stolíky - recenzie

Recenzie TV stolíky
recenzia
Marek 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
Ako som už uviedol namiesto vysokého lesku prišiel matný stolík pomer ceny a kvality, kvalita návodu
negativa
Zavádzanie zákazníka zlým názvom tovaru dizajn,vzhľad

Stolík vyzerá fajn no zodpovedá objednávke

recenzia
Ivana 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
neviem ohodnotiť produkt, ešte som ho nevidela poskladaný

recenzia
Jarmila 24.01.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Produkt som si vybrala v obchode, pacil sa mi a potrebovala som ho. Je pekny, esteticky, mne sa hodi k zariadeniu. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
-

Je to to, co mi chybalo na stoliku, teraz mam poriadok a veci su na svojom mieste. 👍

recenzia
JankaB 16.10.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dizajnovo pekný, Veľká spokojnosť. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

Odporúčam

recenzia
Bea 03.10.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Cena,velkost,🙂 pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

Super

recenzia
Aniko 24.08.2018

Celkové hodnotenie: 20 %

negativa
dizajn,vzhľad

Otrasny, otrasna kvalita, vobec nesuhlasi s obrazkom na internete

recenzia
Mike 08.08.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
iva 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
vymieňala som pôvodný stolík a prispôsobovala som dizajn a farbu pôvodnému a tento mi najviac vyhovoval. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
veteransteve 24.03.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
OK

OK

recenzia
marula 08.02.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pekný stolík do štýlového interiéru pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

primeraná kvalita za primeranú cenu

recenzia
palisss 06.01.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

vsetko podla ocakavania.

recenzia
Radoslav Maslar 06.01.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Michal 06.01.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dizajn pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
ADAMKOVIC Stanislav 06.01.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Dobrý vzhľad a farba pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Príchytky na sklo. Veľa ich prasklo.

recenzia
Dalibor 06.12.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Je to dobré

recenzia
Lukáš 03.12.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Dara O 23.11.2017

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
Stolík zodpovedá obrázku, je masívny, vyzerá pekne. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
Nie je to Tempo Kondela, ale polske Meble - predávané pod názvom Alaska. Návod nie veľmi prehľadný, resp. nezreteľne vytlačený, takže bolo ťažké rozoznávať detaily. Ale zvládli sme to. kvalita návodu

Môže byť, uvažujeme o dokúpení komody, avšak - bolo by fajn uviesť na webe pôvodného výrobcu, čiže Poľsko.

recenzia
Olívia 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
jednoduchosť a funkčnosť pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad