Vykurovanie a ohrev vody - recenzie

Recenzie Vykurovanie a ohrev vody
recenzia
Marek 03.01.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Žiadne
negativa
Po 10 rokoch mi odišiel kotol prasknute 3 članky , stena ako z papiera veľmi tenka pri vymetani kotla drôtenou kefou sa kotol roztiekol.

Neodporúčam.

recenzia
Marek 03.01.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Žiadne
negativa
Po 10 rokoch mi odišiel kotol prasknute 3 članky , stena ako z papiera veľmi tenka pri vymetani kotla drôtenou kefou sa kotol roztiekol.

Neodporúčam.

recenzia
Jozef 01.01.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania, hlučnosť, údržba, regulácia teploty, kvalita spaľovania

recenzia
Mona 01.01.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Je krásny, realistický plameň s dymom - dokonalá ilúzia. Očakávania naplnené na 100%. Urobil nám krásne vianočné sviatky. pomer ceny a kvality
negativa
kvalita návodu

Doporučujem.

recenzia
Břeťa 01.01.2020

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania

recenzia
ján 01.01.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania, hlučnosť

recenzia
jrakusinec 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania, hlučnosť, údržba, regulácia teploty, kvalita spaľovania

recenzia
Martin 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Lebo je jeden z najlepších na trhu pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania, hlučnosť, údržba, regulácia teploty, kvalita spaľovania

Zatiaľ je všetko ako má byť

recenzia
Matúš 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
Pavel 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dizajn, funkce a vlastnosti pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania, hlučnosť
negativa
Nic

Jestli bude fungovat jak má tak za ty peníze je to bezkonkurenční výrobek.S dobrým dizajnem a mnoha funkcemi. Škoda jen že se neprodává ve více barvách.

recenzia
Miriam 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
lubos 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
jednoduche intuitivne ovladanie pomer ceny a kvality, kvalita návodu

super

recenzia
duro 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
vykon
negativa
nic

super

recenzia
Arpád 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
FBservis 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
cena pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania
negativa
nemám

plne funkčný na čo je určený a cenovo výhodný

recenzia
Ľubomír Ogurcak 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Najlepšia cena pomer ceny a kvality

Zatiaľ skúšam vyzerá že pracuje skvelo regulácia kotla je úžasná s PID

recenzia
Lubica 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Produkt spoľahlivý po dlhé roky pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, údržba

recenzia
steves 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, hlučnosť, údržba