Vykurovanie a ohrev vody - recenzie

Recenzie Vykurovanie a ohrev vody
recenzia
Milan 19.09.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania, hlučnosť, údržba, regulácia teploty, kvalita spaľovania

recenzia
Jirka Palec 19.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
ivan 19.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dizajn, veľkosť

spokojnosť

recenzia
Eva 19.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

Bola som spokojná. Cena tovaru bola nižšia ako inde. Objednaný tovar prišiel v poriadku.

recenzia
Tomáš 19.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Fukčnost
negativa
nemám

recenzia
Matej 07.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania, hlučnosť, údržba, regulácia teploty, kvalita spaľovania

recenzia
Radim 04.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
....zlepšení bytové dekorace......vyzařuje vizuální rodinné teplo

recenzia
Peter B 04.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
náhrada staršieho typu kotla
negativa
teraz to neviem ohodnotiť

ešte sme ho nenamontovali...

recenzia
zuzana 04.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
už sme taký mali pomer ceny a kvality, kvalita návodu, jednoduchosť ovládania, údržba
negativa
dizajn,vzhľad

recenzia
Marcello 04.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Lubo 04.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Jednoduchost,spolahlivost,udavana presnost merania aj nizkych hodnot CO

recenzia
eva 04.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pekny dizajn,dobra cena
negativa
neni pri produkte nic na ohovorenie

vsetko ok

recenzia
Niko 31.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Je spomedzi ostatných veľmy dobrý. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, údržba

Spokojny

recenzia
Attila 29.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania, údržba, kvalita spaľovania

recenzia
Ladislav Klačman 22.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
je to výrobok aký sompotreboval

Slovenský výrobca, slovenský výrobok, tradične dobrá kvalita

recenzia
tumba 20.08.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Jedná sa o výmenu starého/14rokov/kotla Buderus,s ktorým som bol spokojný.Takže ide o spoľahlivosť a dúfam že to isté budem môcť s odstupom času konštatovať o novom!??? pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania, hlučnosť, údržba, regulácia teploty, kvalita spaľovania
negativa
Nič ma nenapadá.

Čas ukáže,ale zatiaľ spokojnosť.

recenzia
Ján 20.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pekný dizain pomer ceny a kvality, kvalita návodu
negativa
je hlučný

produkt je OK, ale pri simulacii horenia je hlučný, preto som sa ho rozhodol vymeniť

recenzia
Ľubica 17.08.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Ešte nevyskúšaný. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, údržba
negativa
---

---