Záhrada - recenzie

recenzia
Rudo 23.09.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pracovitá
pozitiva
treba sa naučiť vkladať - odnímať násypník, doladiť prítlak nožov

Dával som do nej korene z chvojky, poradila si s nimi na parádu. Na suchom tvrdom dreve sa mi dva krát zasekla, treba ho podávať s citom. Pomohla spiatočka. Čerstvé smrekové konáre brala na parádu. Treba si udržať kontrolu nad plným košom.

100% pomer ceny a kvality
80% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
80% jednoduchosť ovládania
100% rýchlosť drvenia
80% bezporuchovosť
recenzia
Rudo 22.09.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Ak to otestujem pri práci, doplním info.
pozitiva
Po prvom zapojení do siete a zatlačení štart, vyrazilo istič v sieti. Poistku som v drviči nenašiel, možno má iba tepelnú. Nemá vyťahovací kábel, ak použiješ predlžovačku na "bubni" potrebuješ ďalšiu predlžovačku, aby to bolo možné prepojiť. Chýba inbusový kľúč.

80% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% jednoduchosť ovládania
recenzia
Andrej 18.09.2017

Celkové hodnotenie: 40 %

recenzia
- startuje bez problemov
- kosi bez problemov
pozitiva
- kvalita
- hluk, vsetky plechy hrkocu
- nema sensor plneho kosa

Traktor mam 2 roky, pouzivam ho 1 raz za 2 tyzdne, cize neni extra zatazeny, ale uz mam skusenosti s pouzivanim. Najvacsi problem tohto tohto traktora je "nemecka" kvalita. Hned ako som ho dostal, tak nastartovat siel ale po spusteni nozov ihned skapal motor. Vdaka servisu na telefone som to rozbehal. Traktor si stale myslel vdaka zaseknutemu spinacu, ze je zaradena spiatocka. Dalej po case som si vsimol ze motor je stale od oleja. Zatial neopravene, lebo nebol som schopny najst servis, ktory by si traktor odviezol ale prisiel to opravit ku mne, kedze namam moznost ho odviezt do servisu. Dalsi problem, odtrhol sa jeden hak na kosi. Treba zavarit.Osobne by som teraz siel inej znacky I ked netusim ci konkurencia v danej cenovej hladine nieje podobna.

40% pomer ceny a kvality
80% dizajn,vzhľad
recenzia
Milan 11.09.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
žiadne
pozitiva
katastrofa s navíjať strunu

už by som to nekúpil

recenzia
Danka 25.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% univerzálnosť použitia
recenzia
sanyo 25.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
cena
pozitiva
nic

cena adekvatna kvalite

recenzia
Ivo 25.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
recenzia
rami 25.08.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
"mopuje" otacajucimi sa valcekmi a sucasne vysava spinu z nich (takze sa nerozvlaci spina po celej miestnosti)
po naplneni prednej nadobky s vodou sa da vycistit cca 50m2
vycisti pomerne rychlo a dost intenzivne
vaha je tak akurat, ze dost tlaci na podlahu, ale nie je to velmi tazke
nie je velmi hlucny
podlaha je rychlo sucha
dost dlhy privodny kabel
pozitiva
pri doporucenom postupe (najprv 50ml vody do stojana pre navlhcenie valcekov + plna nadrzka s detergentom + zaverecnych 200ml do stojana na samocistenie) spolahlivo prekroci risku max na zbernej nadobke
risku max pre zbernu nadobku nie je pri pouzivani vobec vidno a nijako nie je indikovana vyska hladiny
treba pred mopovanim povysavat hrubu spinu
omrvinky a vlasy sa casto valcekmi len posunu dalej
hodilo by sa vysavanie nie len valcekov, ale aj priestoru pred valcekmi
trosku narocnejsie cistenie - zberna nadobka, valceky a nasavacia cast
do spar sa nedostane a ani pod postel

Kupili sme ho kvoli malemu prckovi, aby sme nemuseli stale s mopom behat (koberce nemame). Chceli sme pristroj, ktory povysava a sucasne mopuje, ale nerozotiera spinu po celom byte... nenasli sme nic take. Tak pouzivame vysavac + FC5. Zakazdym je zberna nadobka plna spinavej vody, takze asi to funguje.

Priprava a cistenie chvilku trva, ale uz pobehat podlahu je pomerne jednoduche a lahke. Samocistenie je zbytocne, aj ked trochu vycisti valceky, aj tak ich treba umyt. Navysse mi zacala prskat z toho voda, lebo risku max nie je velmi vidno. Co sa tyka cistenie, tak sa mi osvedcilo minut vsetku cistu vodu z prednej nadrzky - potom z toho nekvapka kade-tade voda pri cisteni.

Celkovo dobry napad na tvrde podlahy, ale chcelo by to este trochu vylepsit :-) Na koberce to samozrejme nie je vobec pouzitelne.

60% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
80% dizajn,vzhľad
80% jednoduchosť ovládania
80% sortiment príslušenstva
recenzia
Janko 24.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
príslušenstvo ku grilu rozširujúce možnosti použitia

zatiaľ nepoužité

80% pomer ceny a kvality
recenzia
PH 24.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Mali sme možnosť vyskúšať u známych. výborný výrobok. preto sme sa preň rozhodli. 100% spokojnosť.

na jednotku

100% pomer ceny a kvality
recenzia
benny11 24.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
can 24.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Renáta 24.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pre túto záhradnú hojdačku som sa rozhodla preto lebo sa dá rozložiť a dá sa na nej ležať a má vyššiu nosnosť .

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
lana 24.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Super nožnice pre ženskú ruku - sú ľahké a pritom pevné

100% pomer ceny a kvality
recenzia
ninica 24.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
bude to darček, určite sa bude veľmi páčiť

recenzia
anna 24.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pekný dizajn, najlepšia cena v porovnaní s podobnými výrobkami

80% pomer ceny a kvality
recenzia
* 24.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
80% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% jednoduchosť ovládania
100% univerzálnosť použitia
100% bezporuchovosť
100% štartovanie
100% kvalita kosenia
recenzia
Vladimir 24.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Funguje perfektne

Doporučujem produkt

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
1 3 4 5 6 7 8 9 10