Záhrada - recenzie

Recenzie Záhrada
recenzia
Tomas 15.02.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Nastartuje vzdy na prvy krat,ma velku silu ja mam 7 konovy model a velmi ma prekvapila nizka spotreba.
recenzia
Korál 26.01.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Motor
Dobrý traktor za slušnou cenu
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania
negativa
Nic moc mě nenapadá

Je to perfektní traktor. Mohu doporučit na poměrně velké plochy. Vyhrává i různé testy, třeba zde: https://www.arecenze.cz/zahradni-traktory/cub-cadet-lt2-nr92/ takže to bude pravděpodobně dobrý kup :).

recenzia
peter 13.01.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

negativa
na túto frézu sa nedajú objednať nahradné diely ktoré sú potrebné na pojazd.
recenzia
Tomáš 09.01.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Rychlé dodanie + kvalitné prevedenie. Som maximálne spokojný a môžem len odporučiť. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
recenzia
Adriana 05.01.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Za požadovanú cenu vynikajúca kvalita. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, bezporuchovosť

recenzia
Nikola Bartošová 05.01.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Pistak 05.01.2020

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
Recenzie
negativa
Ze ho kvoli obchodu prva.sk nemam doma nakolko mi na vianoce poslali dotrhanu krabicu, pouzity tovar

recenzia
belinda 01.01.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
-
negativa
-

-

recenzia
S 01.01.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Cena v eshope prva.sk. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, univerzálnosť použitia, bezporuchovosť

recenzia
Milan 01.01.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Ide o originálny produkt vo veľmi výhodnej cene pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, bezporuchovosť

recenzia
Maria 01.01.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Lubino 01.01.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Tento gril je uplne super. Odporucam ho . pomer ceny a kvality
negativa
Nic

Skusali sme na nom robit steaky, syr, zeleninu. Perfektné. Nad očakávanie

recenzia
Marcello 01.01.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Jozef 01.01.2020

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Tomáš 01.01.2020

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Dobre hodnotenie na Heureka pomer ceny a kvality

recenzia
pepe 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
Marcela 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
T 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, univerzálnosť použitia, bezpečnosť, bezporuchovosť, štartovanie