Záhrada - recenzie

recenzia
michal 20.04.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Barbora Kandrová 20.04.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dobrý tvar, hodí sa do interiéru aj do exteriéru pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

spokojná

recenzia
Milan 20.04.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
gavodu 20.04.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Martin 20.04.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, variabilnosť

recenzia
Ján 20.04.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Ivana 20.04.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
potreba výmeny filtrácie z kartušovej na pieskovú

recenzia
Mato 20.04.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
kvalita

recenzia
Ivan 20.04.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Elektrické štartovanie na tlačidlo (čo ocenila manželka), plastový kôš, dobýjanie batérie počas kosenia, spotreba benzínu je nízka, nasávanie trávy do koša je lepšie ako na starej kosačke (Yard man), väčší kôš a lepšie ho zaplní trávou (menej krát je potrebné zastavovať a vysypávať kôš), aj štartovanie na šnúru je celkom ľahké. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, univerzálnosť použitia, bezporuchovosť, štartovanie, kvalita kosenia
pozitiva
Dobýjanie batérie je nedostatočné (po skončení kosenia svietili len 3 kontrolky), slabší návod(či nabíjať batériu s poistkou alebo bez?), bez pohonu sa ťažšie tlači, zlé kolieska - prešmykujú, mali by mať priečne drážkovanie a nie pozdĺžne - do kopca nevhodné.

Keďže porovnávam novú so starou, tak vidím aj nedostatky, ktoré má. Napriek tomu by som si ju opäť kúpil. Dobré sanie trávy do koša, malá spotreba benzínu, dobré štartovanie(zvuk ako motorka). Napriek ťažšiemu posunu bez pohonu (v porovnaní so starou) je to dobrá kosačka. Ak však máte dosť členitý alebo kopcovitý terén nekúpil by som si žiadnu kosačku s takými kolieskami (pozdĺžne pruhovanými), lebo vám budú prešmykovať (na zváženie aj pre výrobcu kosačky).

recenzia
Renáta 20.04.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Jednoduchá manipulácia s kosačkou, rýchlo a kvalitne pokosený trávnik, produkt plní funkciu nad moje očakávania pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, univerzálnosť použitia, bezporuchovosť, štartovanie, kvalita kosenia

kosačka kosí veľmi kvalitne, rýchlo a ticho, vlas trávy je pokosený rovnomerne, obsluha kosačky je veľmi jednoduchá, nenáročná, kosenie akumulátorovou vretenovou kosačkou GARDENA je príjemným relaxom v záhrade

recenzia
Florian 20.04.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
cena pomer ceny a kvality, univerzálnosť použitia

OK

recenzia
Silvia 20.04.2018

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
Rozmery produktu mi vyhovuju a pacil sa mi dizajn bazena uvedeneho na stranke.
pozitiva
Dostala som nakoniec iny dizajn, nie ten, co som si objednala.

recenzia
Rasto 20.04.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
lubos 20.04.2018

Celkové hodnotenie: 20 %

recenzia
Bolo písané že je to vrúbľovací nožík.
pozitiva
Od vrúbľovacieho nožíka to má tak daľeko ako dostavanie dialnice Bratislava-Košice. Vrúbľovací nôž ma brúsenú len jednu stranu a nie obe. Nôž je taktiež úplne tupý a treba ho pred prvým použítím dobre nabrúsiť. pomer ceny a kvality

Nekupovať za žiadnych okolností pokiaľ hľadáte vrúbľovací nôž.

recenzia
maja 20.04.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pohodlný, vysoký pomer ceny a kvality
pozitiva
tenké plechy a úchytka dvierok v ohnisku je nedomyslená

montáž nie je až tak zložitá, v celku spokojnosť

recenzia
Ing Vladimír Selichar 20.04.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Protože má drtičku pevných částí.

Je to příliš krátká doba pro posouzení septikového čerpadla.

recenzia
horečný 20.04.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

Hotová katastrofa-tovar nefunkčný.

recenzia
S 20.04.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad