Záhrada - recenzie

recenzia
Daniel 21.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
motor
pozitiva
pojazd, po polroku odchádzajú ložiská v kolesách - záruka sa na ňe nevzťahuje, servis a záručná oprava o ničom z opravy dôjde ešte viacej poškodená ako bola

neodporúčam

40% pomer ceny a kvality
60% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
80% jednoduchosť ovládania
60% univerzálnosť použitia
20% bezporuchovosť
80% štartovanie
80% kvalita kosenia
recenzia
hornet 18.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
vyrobok je vyborny, splnuje ocakavanie, ulahcuje pracu pri okrajoch chodnikov, pri plotoch
pozitiva
snad trochu silnejsi akumulator, ale postacuje aj ten zabudovany

spokojnost s produktom

100% pomer ceny a kvality
60% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% jednoduchosť ovládania
100% univerzálnosť použitia
100% bezpečnosť
100% bezporuchovosť
100% štartovanie
recenzia
vlado 18.06.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
výrobok je plne funkčný a jeho výkon zodpovedá popisu. Hlavný dôvod bol, že vrtuľka čerpadla je z kovu.

80% pomer ceny a kvality
80% kvalita návodu
80% dizajn,vzhľad
100% univerzálnosť použitia
100% bezporuchovosť
recenzia
Tomáš Š 18.06.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
přesně splňuje moje požadavky
pozitiva
o ničem nevím

vše pořádku, vyhovuje mí

80% pomer ceny a kvality
80% kvalita návodu
80% dizajn,vzhľad
80% univerzálnosť použitia
100% bezporuchovosť
recenzia
vlasta 18.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% jednoduchosť ovládania
100% univerzálnosť použitia
100% kvalita kosenia
recenzia
ag 18.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
je oveľa pevnejší ako ten, čo sme mali predtým 3,66 bazén.. tento je väčší tak asi preto.. bola to kompletná súprava so schodami a podložkou pod bazén aj s plachtou zakrývacou..jediné čo mi chýbalo bola solárna plachta, ktorú som dokúpila osobitne..

perfektná súprava za super cenu

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Jarmila S 18.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Hojdačka je pevná, vojdú sa na ňu aj 4 osoby v pohode. Dobre vyzerá s tými vankusikmi:)
pozitiva
No vyššia cena. Ale tak zatiaľ vyzerá že sa oplatilo trochu viac investovat ;) videla som aj menej kvalitné škaredé a drahšie takže je to okej. Odtrhla sa hneď jedna šnúrka na privazovanie. a trochu sa spodný diel podušky ohýba akoby šmýka.

My sme zatiaľ spokojní. A odporúčam.

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Peter 18.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
nutnosť a v danm momente naj cena

80% pomer ceny a kvality
80% dizajn,vzhľad
recenzia
rudolf 18.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalitne spracovaná, ľahko sa štartuje,slušný výkon.

Výborná píla, zatiaľ som spokojný.

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% jednoduchosť ovládania
100% bezpečnosť
100% štartovanie
recenzia
aa 18.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
recenzia
Anna 18.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Produkt potrebujem na zahradu

Kvalita a cena su v rovnovahe

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
60% univerzálnosť použitia
100% bezporuchovosť
recenzia
katka 18.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
všetko

pekný spíňa moje predstavy

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Kosťa 18.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

pozitiva
malá plocha odsávání

předražené

recenzia
Michal 18.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
recenzia
Walonne 18.06.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Som spokojna so vsetkymi jeho vlastnostami
pozitiva
Nic

Som maximalne spokojna

60% pomer ceny a kvality
60% kvalita návodu
80% dizajn,vzhľad
80% jednoduchosť ovládania
80% variabilnosť
60% bezporuchovosť
recenzia
Monika 18.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Zatial testujeme.

Zatial spokojnost.

100% pomer ceny a kvality
80% dizajn,vzhľad
recenzia
Bejuska 18.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Páči

Spokojnost

recenzia
EK 18.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kreslo je veľmi pohodlné, nenašli sme žiadne nedostatky, pokiaľ ide o vzhľad a kvalitu. Dôvodom výberu práve tohto kresla bolo farebné vyhotovenie, keďže už máme sivú hojdačku so sivými poduškami.
pozitiva
-

Môžem doporučiť kreslo aj dodávateľa.

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10