Zdravotnícky materiál - recenzie

Recenzie Zdravotnícky materiál
recenzia
Robert 29.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Cena pomer ceny a kvality

recenzia
Dávid 20.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
Iva 27.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Funguje pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
Jara 29.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
marcelo 20.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
Martin 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Na to že sa jedná o obyčajnú plastovú rúrú obalenú penou je tento produkt veľmi predražený. Konkrétne SPOKEY je najlacnejšia alternatíva široko ďaleko, asi ani iný valec podobnej veľkosti do 10eur nenájdete. Odporúčam.

recenzia
Mik 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 20 %

recenzia
Že je to masážny valec, výborný aj na zahriatie svalov
negativa
Je skôr biely ako šedý Asi po mesiaci a to nepravidelného používania valec pomalý puká, čiže nieje kvalitný

Nekvalita peoduktu, keďže po mesiaci ihneď puká

recenzia
Juraj 10.04.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Hodia sa do mújho prístroja

V poriadku

recenzia
ejty 10.04.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Pouzivam glukomer znacky BEURER takze ine pruzky kupovat nemozem, vyberal som podla ceny v porovnani s ostatnymi e-shopmi.
negativa
Bez pripomienok.

Produkt splna funkciu a ocakavania.

recenzia
Henrieta 08.01.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Poradil odchodny zastupca,mal osobnu skusenost a najmenej reklamacii.Splnil ocakavania...Inhalacia nosom/aj detska maska/,ale aj per os... pomer ceny a kvality, kvalita návodu, jednoduchosť ovládania
negativa
Porovnani s ionizacnym inhalatorom pomerne hlucny....

Efektivna a rychla inhalacia/zatial iba s Vincentkou/,casovo akceptovatelna detickami..

recenzia
Mirka 11.12.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Praktické a vhodné po pôrode pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
Františka 08.12.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
potrebujem ho

dostala som čo som hľadala

recenzia
Draska 26.10.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalitny produkt. Splnil funkciu.

recenzia
Klaudia 06.10.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
slamik 22.09.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
dobrý materiál pomer ceny a kvality
negativa
okraj suchého zipsu škriabe ruku, ale po odstrihnutí okrajov je to OK

je to v pohode

recenzia
Katarína 23.06.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania

recenzia
Karol 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
už som mal podobný prístroj,ktorý sa mi veľmi osvedčil, ale po rokoch používania prestal fungovať, tak som si vyhľadal a objednal podobný pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania
negativa
nie je český ani slovenský návod na používanie kvalita návodu

perfektne splnil moje očakávania

recenzia
načo 16.03.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Nemecka kvalita, bohate prislusenstvo pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania
negativa
neviem, uvidim po dlhsom pouzivani

Kvalitny produkt splnajuci moje ocakavania.