VITTORIA batéria termostatická vaňová, 100mm, ramienko 7cm 72026

VITTORIA batéria termostatická vaňová, 100mm, ramienko 7cm 72026
VITTORIA batéria termostatická vaňová, 100mm, ramienko 7cm 72026
it

Jednoduché ovládanie a nastavenie teploty a prietoku vody - Rýchle zmiešanie teplej a studenej vody - Bezpečnostná poistka proti obareniu a udržiavanie teploty


Vaňová batéria VITTORIA predstavuje vysokú kvalitu a eleganciu v oblasti kúpeľňových doplnkov. S roztečou 100mm a ramenom dlhým 7cm je táto batéria ideálnym riešením pre každú modernú kúpeľňu. Keramický ventil zaručuje hladké a presné ovládanie prúdu vody, zatiaľ čo odolný chrómový materiál poskytuje dlhú životnosť a ľahkú údržbu. Termostatická funkcia vám umožňuje nastaviť a udržiavať požadovanú teplotu vody s presnosťou ± 1 °C, zaisťujúc konštantný a komfortný prietok teplej alebo studenej vody podľa vašich potrieb.

Prednosti produktu:

  • Jednoduchosť Obsluhy: Termostatické batérie sú jednoduché na ovládanie, s možnosťou nastavenia teploty a prietoku vody.
  • Rýchle Nastavenie Teploty: Zmiešanie teplej a studenej vody na požadovanú teplotu prebehne behom niekoľkých sekúnd.
  • Bezpečnostná Poistka: Poistka proti obareniu nastavená na 38 °C chráni pred nežiadúcim scaldingom, s možnosťou ľahkého nastavenia vyššej teploty.
  • Udržiavanie Teploty: Termostatická funkcia udržuje zvolenú teplotu vody s presnosťou ± 1 °C aj pri výkyvoch v tlaku vody.
  • Vysoká Bezpečnosť: Pri výpadku studenej vody sa batéria automaticky uzavrie, čo zabraňuje riziku oparenia horúcou vodou.
  • Kvalitná Konštrukcia: Keramický ventil a chrómový povrch poskytujú dlhú životnosť a odolnosť voči opotrebeniu.
  • Elegantný Dizajn: Batéria s moderným vzhľadom chrómu je nielen funkčná, ale aj estetický doplnok vašej kúpeľne.

Táto termostatická vaňová batéria VITTORIA spoľahlivo slúži ako pohodlný, bezpečný a štýlový prvok vašej kúpeľne, ktorý vám každodenne zabezpečí ideálnu kúpeľňovú atmosféru.

Všeobecné parametre

Vlastnosti

Dizajn

Vyhotovenie

Ostatné

  • Kódy predajcov 8595126916486
recenzia
Ľudovít 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Len tam ho mali na SR

Cool

naposledy hodnotené produkty v tejto kategórii (10)