Nákup v obchode odporúča: 98 %
Celkový počet hodnotení: 502
95 % bol doručený tovar v deklarovanom termíne
97 % dorazil tovar v poriadku
0 % bola zrušená objednávka zo strany obchodu
94% prehľadnosť obchodu
96% kvalita komunikácie
95% dodacia doba
98% doručenie
nákup odporúčam
recenzia
Brunko 10.08.2016 08:16

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 88.212.37.134
nákup odporúčam
recenzia
Macka 07.08.2016 11:15

V tomto obchode nakupujem pravidelne. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 90.64.50.236
nákup odporúčam
recenzia
sendy 31.03.2016 19:02
pozitiva
Kupovala som klasické bavlnené plachty na matrac ale s gumičkou bielej farby (ID PRA-PL-004), prvá plachta na matrac pekne sadla, plachta druhá na druhý matrac bola o čosi menšia, chýbalo jej na šírku cca 10 cm (nemerala som), pričom obe matrace na manžel. posteli sú samozrejme rovnaké. To sa samozrejme veľmi sklamalo, ale to je asi žiaľ riziko nákupu cez internet. Ďalší nákup preto zvažujem.

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne. Tovar sa nezhodoval s popisom na stránkach obchodu.

IP adresa: 213.81.192.57

Vyjadrenie obchodu:

Pani Eva, zial toto nie je riziko nakupu len cez eshop, rovnako keby ste si tovar zakupili v predajni, nemate sancu zistit, ze vyrobok od konkretneho vyrobcu mal nejaky nedostatok.
Preto ma zakaznik vyhodu kupou cez internet - 14 dni na to, aby si vyrobok rozbalil a zistil ci je s tovarom spokojny. Nasledne vyuzil odstupenie od zmluvy, alebo reklamovanie vyrobku.
Odporucam Vam vyrobok vratit, presne podla instrukcii, ktore kazdy zakaznik obdrzi emailom.

nákup odporúčam
recenzia
rellka 21.03.2016 18:36
recenzia
rýchlosť dopravy, serióznosť, kvalitný tovar.
pozitiva
žiadne

V tomto obchode nakupujem pravidelne. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 87.244.196.122
nákup odporúčam
recenzia
Katherine 02.03.2016 10:21

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 85.237.234.51
nákup odporúčam
recenzia
Michaela 01.03.2016 08:22
recenzia
Rýchle dodanie a ústretovosť

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 91.226.113.140
nákup odporúčam
recenzia
Bea 21.02.2016 22:38

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi zatiaľ nebol dodaný.

IP adresa: 158.255.251.79
nákup odporúčam
recenzia
jecek 16.02.2016 08:05
recenzia
Majú kvalitný tovar, rýchle dodanie a výborná komunikácia so zákazníkom.

V tomto obchode nakupujem pravidelne. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 80.242.33.252
nákup odporúčam
recenzia
Bronka 02.02.2016 08:56

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 213.192.19.30
nákup odporúčam
recenzia
fany 26.01.2016 11:30
recenzia
nič všetko je v poriadku a prekvapilo ma rýchle vybavenie objednavky
pozitiva
žiaden mínus

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 195.168.201.1
nákup odporúčam
recenzia
Zuzana 25.01.2016 14:12
recenzia
Obrovská ochota, rýchlosť, kvalita, dobré ceny

Išlo o môj druhý nákup v tomto obchode. Tovar mi zatiaľ nebol dodaný, ale sľúbený termín dodania zatiaľ neuplynul.

IP adresa: 195.49.190.49
nákup odporúčam
recenzia
Veronika 24.01.2016 11:23
recenzia
kvalita, rýchlosť odoslania, množstvo produktov na výber
pozitiva
slabá prehľadnosť niektorých produktov, veľmi malé rozlíšenie

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 85.248.177.81
nákup odporúčam
recenzia
Janell 15.01.2016 17:36
recenzia
pekny a kvalitny tovar, rychlost dodania, ceny
pozitiva
-

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 217.144.23.65
nákup odporúčam
recenzia
ivan 09.01.2016 09:27

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 82.145.209.15
nákup odporúčam
recenzia
jana 04.01.2016 13:01

Išlo o môj druhý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 62.168.64.24
nákup odporúčam
recenzia
Kascak 03.01.2016 14:01

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 37.61.166.209
nákup odporúčam
recenzia
jarka 01.01.2016 12:34
recenzia
Dobrá komunikácia,rýchle dodanie
pozitiva
neviem o žiadnych

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 212.37.80.10
Ďalšie
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10