Vďaka výborným hodnoteniam zákazníkov sme udelili internetovému obchodu certifikát " Obchod odporúčaný zákazníkmi".

Nákup v obchode odporúča: 98 %
Nákup v obchode za posledných 90 dní odporúča: 100 %
Celkový počet hodnotení: 513
95 % bol doručený tovar v deklarovanom termíne
97 % dorazil tovar v poriadku
0 % bola zrušená objednávka zo strany obchodu
94% prehľadnosť obchodu
96% kvalita komunikácie
95% dodacia doba
98% doručenie
nákup odporúčam
recenzia
Elena 26.09.2016 11:06

Išlo o môj druhý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 176.106.186.128
nákup odporúčam
recenzia
Vera 25.09.2016 18:32
pozitiva
Ani nie mínusy obchodu,len nebola som spokojná s kuriérom.Prvyv raz som sa stretla stým,ze kuriér neposlal svoje tel.cislo,aby sme sa mohli dohodnúť,ani pred dodaním tovaru ma nekontaktoval.Kedze som nebola doma,tovar nechal u suseda,neoveril si jeho meno a ani ja som nemala odkaz v schránke,kde sa tovar nachádza.Tymto sa mi dodávka predĺžila o ďalšie 3 dni a to som bola rada,ze mi bol tovar odovzdaný.
Konkrétne s tovarom som spokojná.Dakujem

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 176.106.186.64
nákup odporúčam
recenzia
Hana 13.09.2016 16:23
recenzia
veľký výber produktov

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 87.244.210.131
nákup odporúčam
recenzia
Katka 12.09.2016 00:39
recenzia
Spoľahlivosť
pozitiva
Nič

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 178.143.77.242
nákup odporúčam
recenzia
Sonja 07.09.2016 11:13
recenzia
flexibilita,ochota,kreativita,vhodná komunikácia zo zákazníkom

Išlo o môj druhý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 193.87.81.34
nákup odporúčam
recenzia
ks 06.09.2016 20:19
recenzia
zmenit popis produktu, ktory bol teraz zavadzajuci

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne. Tovar sa nezhodoval s popisom na stránkach obchodu. Zaplatená cena sa líšila od ceny na stránkach obchodu.

IP adresa: 188.167.69.0
nákup odporúčam
recenzia
Lucia 06.09.2016 11:49
recenzia
Slovenske bavlnene vyrobky,chranena dielna,krasne a cenovo dostupne vyrobky pre deti

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 84.47.30.95
nákup odporúčam
recenzia
Lu 06.09.2016 10:51
recenzia
kvalita,rýchlosť
pozitiva
žiadne

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 80.94.55.5
nákup odporúčam
recenzia
Misa 05.09.2016 15:56
recenzia
Cena, výber tovaru, osobný odber a taktiež kamenna predajna.
pozitiva
Chýbala informacia, že je tovar pripravený na osobný odber, posledná info a aj info na stránke bola, že tovar je odoslany a pani/slecna predavačka bola trošku dezorientovaná keď som sa prišla popýtať či to tam náhodou už nie je.

Išlo o môj druhý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 31.24.182.129

Vyjadrenie obchodu:

Dobry den Misa, dakujeme za nakup, .... pri kazdej zasielke posielame info email ohladom pripravenosti tovaru na osobny odber (sucastou su aj obchodne podmienky, aj kopia dokladu, aj sme vam telefonovali na odber ), zaroven sa zmeni stav stav objednavky na "v expedicii". Predavacka nebola dezorientovana - sme chranena dielna, o diagnoze pisat nemozem :) kazdeho sa pyta, co mal objednane, aby to vedela na sklade zobrat.DAkujeme za Vase hodnotenie

nákup odporúčam
recenzia
Ema 29.08.2016 20:02

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 95.103.200.220
nákup odporúčam
recenzia
ivo salay 28.08.2016 20:29
recenzia
takto si predstavujem fungovanie spickoveho e-shopu , palec hore , jeden den objednam tovar a na druhy den na obed je u mna , este aj kurier posle sms a aj zavola a dohodne cas , bodaj by vsetky eshopy fungovaly ako tento
pozitiva
ziadne

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 89.173.224.120

Vyjadrenie obchodu:

Dakujeme, snazime sa :)

nákup odporúčam
recenzia
Brunko 10.08.2016 08:16

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 88.212.37.134
nákup odporúčam
recenzia
Macka 07.08.2016 11:15

V tomto obchode nakupujem pravidelne. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 90.64.50.236
nákup odporúčam
recenzia
sendy 31.03.2016 19:02
pozitiva
Kupovala som klasické bavlnené plachty na matrac ale s gumičkou bielej farby (ID PRA-PL-004), prvá plachta na matrac pekne sadla, plachta druhá na druhý matrac bola o čosi menšia, chýbalo jej na šírku cca 10 cm (nemerala som), pričom obe matrace na manžel. posteli sú samozrejme rovnaké. To sa samozrejme veľmi sklamalo, ale to je asi žiaľ riziko nákupu cez internet. Ďalší nákup preto zvažujem.

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne. Tovar sa nezhodoval s popisom na stránkach obchodu.

IP adresa: 213.81.192.57

Vyjadrenie obchodu:

Pani Eva, zial toto nie je riziko nakupu len cez eshop, rovnako keby ste si tovar zakupili v predajni, nemate sancu zistit, ze vyrobok od konkretneho vyrobcu mal nejaky nedostatok.
Preto ma zakaznik vyhodu kupou cez internet - 14 dni na to, aby si vyrobok rozbalil a zistil ci je s tovarom spokojny. Nasledne vyuzil odstupenie od zmluvy, alebo reklamovanie vyrobku.
Odporucam Vam vyrobok vratit, presne podla instrukcii, ktore kazdy zakaznik obdrzi emailom.

nákup odporúčam
recenzia
rellka 21.03.2016 18:36
recenzia
rýchlosť dopravy, serióznosť, kvalitný tovar.
pozitiva
žiadne

V tomto obchode nakupujem pravidelne. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 87.244.196.122
nákup odporúčam
recenzia
Katherine 02.03.2016 10:21

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 85.237.234.51
nákup odporúčam
recenzia
Michaela 01.03.2016 08:22
recenzia
Rýchle dodanie a ústretovosť

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 91.226.113.140