Koreniny Značky TRS
POPIS Korenie Garam Masala je asi najznámejšie a najpoužívanejšie indické korenie a tvorí základ mnoho indických kari. Zloženie Garam masala sa ale môže líšiť podľa krajiny pôvodu. V našej ...
Cesnakový prášok - TRS 100g. Cesnakový prášok je vhodnou alternatívou čerstvého cesnaku. Použite ½ čajovej lyžičky namiesto 2 priemerných strúčikov čerstvého cesnaku. Používa sa na dochucovanie ...
POPIS Kardamon celý je u nás známy tiež pod ľudovým názvom egyptské korenie . Už Gréci a Rimania ho používali ako korenie a liečivo. Na ďalekom východe sa kardamom pridáva do tradičných ...
POPIS Koriander sa využíva v mnohých svetových kuchyniach, predovšetkým indickej a čínskej . Koriander sa dá pri varení využiť celý, od listov až po semienka celé a drvené. Semienka majú ...
Kurkuma prášok - TRS 100g. TRS Haldi prepožičiava úžasnú, drevitú vôňu a chuť jedlám z ďasien, zeleniny, mäsa, hydiny a morských plodov. Haldi sa používa v ryži pilau, aby poskytla jej zlatožltú ...
TRS Mild Madras Curry prášok je aromatická zmes koriandra, kurkumy, čili, horčice, rasce, korenia, senovky gréckej, cesnaku, soli a feniklu. Tento produkt je špeciálne dovezený z Madrasu a ...
Koriandrové zrnká celé Dhania sú silne aromatické s mierne pikantnou chuťou, v indickej kuchyni sú jednými z najdôležitejších korení a aj na Západe sú stále oblúbenejšie. Je základnou súčasťou ...
POPIS Rímska rasca celá sa používa predovšetkým v indickej a mexickej kuchyni. Má špecifickú chuť, ktorá sa líši od bežnej rasci, ktorú poznáme z českej a slovenskej kuchyne a tak nieje dobré ...
POPIS Škorica celá je korením, ktoré pochádza z kôry škoricovníka . Sušením sa kôra zavinie a dostane svoj typický vzhľad. Škorica je charakteristická svetlo hnedou farbou, drevitou sladkou ...
POPIS Čierne korenie je spolu so soľou alfou a omegou každej kuchyne. Celé korenie sa melie alebo tlčie až tesne pred pridávaním pokrmu, aby si zachovalo svoju ostrú chuť a jedinečnú vôňu. ...
Indická TRS Garam Masala má horkú a korenistú chuť s hrejivou arómou. TRS Garam Masala je dôležitou súčasťou mnohých indických jedál, ako je kuracie tikka, cícerové kari, jahňacie balti, jahňacie ...
Keď sú semená TRS senovka grécka pomleté, tvoria dôležitú zložku najkvalitnejšieho kari madrasského prášku. Jemne pražené celé semienko senovky gréckej dáva štipľavú horko-sladkú chuť a používa ...
Čili prášok TRS 100g je mletý z najlepších a najkvalitnejších čili paprík. Má ostrú chuť a zvýrazňuje ostatné zložky a pokrm ako celok.
POPIS Mletá škorica je charakteristická svojou svetlo hnedou farbou, drevitou sladkou vôňou a jemnou chuťou. Intenzívna a príjemná aróma škorice ocenia najmä tí, ktorí majú radi sladké dezerty ...
Rasca semená sa používajú ako korenie v kulinárskych praktikách v Indii a ďalších ázijských, afrických a latinskoamerických krajinách. Celá aj mletá rasca sa používa ako základ v rôznych jedlách, ...
POPIS Mletý zázvor je populárnym korením, ktoré má pozitívne účinky na zdravie . Pridáva sa spolu s ďalšími prísadami do zmesi kari korenia alebo pri pečení sladkých múčnikov. Pripravte si ...
POPIS Koriander sa využíva v mnohých svetových kuchyniach. Predovšetkým v indickej a čínskej kuchyni . Koriander sa dá použiť celý, od listov až po semienka. Tieto semienka majú nasladlú ...