KOLO Twins závesná skrinka pod umývadlo (s dvierkami), 60 cm x 57 cm x 46 cm, lesklá biela, 89486

KOLO Twins závesná skrinka pod umývadlo (s dvierkami), 60 cm x 57 cm x 46 cm, lesklá biela, 89486
KOLO Twins závesná skrinka pod umývadlo (s dvierkami), 60 cm x 57 cm x 46 cm, lesklá biela, 89486
it

Moderný a čistý dizajn s bielou lesklou farbou - Rozmery prispôsobené pre bežné kúpeľňové umyvadlá - Vyrobené z odolnej a vlhkosti odolnej MDF dosky


Závesná kúpeľňová skrinka je navrhnutá tak, aby dokonale ladila s vaším umyvadlom a poskytovala prídavný úložný priestor v kúpeľni. Jej dizajn je moderný a čistý, má bielu farbu s lesklým povrchom, čo dodáva miestnosti sviežosť a vizuálnu priestrannosť. Skrinka má rozmery 60 cm šírky, 57 cm výšky a 46 cm hĺbky, čím je ideálna na umiestnenie pod štandardné umyvadlá.

Korpus skrinky je vyrobený z kvalitnej MDF dosky, známej svojou pevnosťou a odolnosťou voči vlhkosti, čo je v kúpeľňových podmienkach nevyhnutné. Dvierka skrinky sú vybavené mechanizmom tichého dovierania pre pohodlné a bezhlučné používanie každý deň. Uvnútri skrinky sa nachádza jedna pevná polica, ktorá pomáha organizovať a usporadúvať uložené predmety.

Či už potrebujete skrinku s otváraním dvierok na ľavej alebo pravej strane, tento model ponúka flexibilnú možnosť montáže podľa vašich potrieb a preferencií.

Prednosti produktu:

  • Moderný a čistý dizajn s bielou lesklou farbou
  • Rozmery prispôsobené pre bežné kúpeľňové umyvadlá
  • Vyrobené z odolnej a vlhkosti odolnej MDF dosky
  • Tiché dovieranie dvierok pre pohodlné používanie
  • Jedna pevná polica pre lepšiu organizáciu úložného priestoru
  • Flexibilita pri montáži s otváraním dvierok na ľavú alebo pravú stranu

Všeobecné parametre

Vlastnosti

Dizajn

Ostatné

  • Kódy predajcov 89486000
    5906976557263
recenzia
petsun 19.04.2021

Celkové hodnotenie: 20 %

negativa
Lak – farba na kúpeľňových skrinkách začal ani nie po roku užívanie v bežnej panelákovej kúpeľne s ventilátorom a vaňou zo zástenou praskať a opadávať. Reklamácia neuznaná, podľa reklamačného oddelenia Geberit – Kolo sú kúpeľňové skrinky odolné len voči bežnej vzdušnej vlhkosti. Reklamačné oddelenie nekomunikuje s veľkoobchodom ani priamo zo zákazníkom. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

naposledy hodnotené produkty v tejto kategórii (10)