Alex Na všetky povrchy 400 ml 197593

Alex Na všetky povrchy 400 ml 197593
Alex Na všetky povrchy 400 ml 197593
it

Antistatická účinnosť proti prachu - Redukcia až 90% alergénov - Univerzálne použitie na rôzne povrchy - Čisté a bez šmúh - Rýchla a jednoduchá aplikácia


Sprej Alex na všetky povrchy proti prachu je praktickým domácim pomocníkom v boji proti nečistotám a alergénom. S objemom 400 ml a antistatickými zložkami dokáže dlhodobo udržať povrchy čisté a zredukuje opätovné usadzovanie prachu. Tento produkt je výnimočný tým, že je vhodný pre širokú škálu materiálov a povrchov - či už ide o nábytok nový či starý, lakovaný, z imitácie dreva, drevené povrchy, lamino, kožu, prírodné kamene ako mramor a žula, nerez, alebo sklo.

Návod na použitie je jednoduchý: Pred aplikáciou obsah dôkladne zatrepejte a sprejujte na povrchy krátkymi strekmi z odporúčanej vzdialenosti 20 cm, pričom obal udržujte vo vertikálnej polohe s ľahkým naklonením. Po sprejovaní povrch utrite jemnou handričkou rozotieraním po čistenej ploche kruhovými pohybmi. Produkt sa neodporúča na starožitný nábytok, neošetrené drevo alebo povrchy so špeciálnou glazúrou. Skúšku na menej viditeľnom mieste urobte pri špeciálnych povrchoch alebo ak máte akékoľvek pochybnosti. Na podlahy a parkety sa sprej nepoužíva, pretože by mohlo dôjsť k ich sklzu.

Prednosti produktu:

  • Antistatická účinnosť zamedzuje rýchlemu opätovnému usadzovaniu prachu
  • Redukuje až 90% alergénov, vrátane peľov a roztočov
  • Univerzálne použitie na rozličné typy povrchov
  • Zanecháva plochy čisté a bez šmúh
  • Rýchla a jednoduchá aplikácia
  • Zabezpečuje dlhotrvajúce čistotu a lesk povrchov

Použité výrazy a formátovanie boli upravené pre prehľadnosť a zrozumiteľnosť v slovenskom jazykovom kontexte. Gramatika a štylistika textu boli skontrolované.

Všeobecné parametre

Ostatné

  • Kódy predajcov 8411660521583
    97716
    42189158