Nákup v obchode odporúča: 100 %
Celkový počet hodnotení: 25
100 % bol doručený tovar v deklarovanom termíne
100 % dorazil tovar v poriadku
0 % bola zrušená objednávka zo strany obchodu
98% prehľadnosť obchodu
94% kvalita komunikácie
100% dodacia doba
100% doručenie
nákup odporúčam
recenzia
mia 15.04.2016 15:35
recenzia
dodacia lehota, kde bolo e-mailom oznámené doručenie do 20 pracovných dní a tovar došiel len zhruba do 5 dní od objednania

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 145.255.148.125
nákup odporúčam
recenzia
HK1409 16.03.2016 17:41
recenzia
Komunikácia,rýchlosť,spoľahlivosť

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 62.197.243.109
nákup odporúčam
recenzia
tina 22.02.2016 09:08

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi zatiaľ nebol dodaný, ale sľúbený termín dodania zatiaľ neuplynul.

IP adresa: 178.40.250.249
nákup odporúčam
recenzia
David 18.02.2016 09:20
pozitiva
zasielaju slovenskou postou ...

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 62.197.234.147
nákup odporúčam
recenzia
Katka 01.01.2016 12:36

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 85.248.46.22
nákup odporúčam
recenzia
Michal 02.10.2015 08:44

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 84.245.100.48
nákup odporúčam
recenzia
Helena Kondorová 24.09.2015 11:55

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 94.136.137.166
nákup odporúčam
recenzia
evicku 06.09.2015 08:21
recenzia
Neviem,je to asi tak ako ma byt.siroky vyber,dobra prehladnost
pozitiva
Dost dlha cakacia doba

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi zatiaľ nebol dodaný, ale sľúbený termín dodania zatiaľ neuplynul.

IP adresa: 188.167.223.68
nákup odporúčam
recenzia
Eňa 01.09.2015 13:53

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 87.244.196.158
nákup odporúčam
recenzia
JANA 22.07.2015 22:32
recenzia
Rýchle dodanie, obrúčky su presne ako na obrazku a jedno musím podotknut ako jediný majú prstrne vo všetkých veľkostiach co je veľkým plusom pri nakupe.

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 178.41.112.209
nákup odporúčam
recenzia
ejka 09.07.2015 07:00

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 188.123.100.189
nákup odporúčam
recenzia
Icka 08.07.2015 12:37
recenzia
Pekny a cenovo dostupny tovar...
pozitiva
dodacia lehota je trosku dlhsia co nas najskor odradzalo ale prstienky sa nam natolko pacili ze sme sa rozhodli cakat...

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi zatiaľ nebol dodaný, ale sľúbený termín dodania zatiaľ neuplynul.

IP adresa: 213.81.197.230
nákup odporúčam
recenzia
Dominika 22.06.2015 17:13

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 176.61.224.44
nákup odporúčam
recenzia
Zibizabka 04.05.2015 11:04

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi zatiaľ nebol dodaný, ale sľúbený termín dodania zatiaľ neuplynul.

IP adresa: 95.129.97.61
nákup odporúčam
recenzia
Monika 27.04.2015 20:38
recenzia
profesionalita, vyber tovaru

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 95.103.104.199
nákup odporúčam
recenzia
Anka Pn 09.04.2015 10:26
recenzia
Velky vyber, prehladnost a vynikajuca komunikacia.

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 178.41.179.126
nákup odporúčam
recenzia
Bela 27.03.2015 11:39
recenzia
komunikácia
pozitiva
asi žiadne

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi zatiaľ nebol dodaný, ale sľúbený termín dodania zatiaľ neuplynul.

IP adresa: 80.242.36.116