Grilpur 141968

Grilpur 141968
2x
Grilpur 141968
  • Grilpur 141968
  • Grilpur 141968
it it

Efektívne odstraňuje organické pripáleniny, tuky a zvyšky pokrmov - Jednoduché a bezpečné použitie s dôkladnými návodmi - Nevyžaduje okamžitú fyzickú námahu, stačí nechať pôsobiť


Podrobný produktový popis:

GRILPUR je špeciálny čistiaci prostriedok určený na efektívne odstraňovanie nežiaducich organických znečistení, ako napríklad pripálenín, tukov a zvyškov pokrmov z rúr na pečenie a grilov. Obsah balenia 500 ml zaisťuje dostatočné množstvo prípravku pre viacero použití. Tento silný čistič pracuje na rozpustenie mastnoty a uvoľnenie pripálenín, zatiaľ čo jeho zloženie pomáha aj s organickými nečistotami.

Návod na použitie je jednoduchý a zrozumiteľný: pred použitím pretrepať, prípravok nastriekať na znečistené miesto, nechať pôsobiť po dobu 20 minút (pri silnejšom znečistení dlhšie) a potom dôkladne zmývať vodou. Je dôležité dbať na bezpečnostné opatrenia, ako napríklad nosenie ochranných rukavíc a okuliarov, ako aj uchovávanie produkto mimo dosahu detí. Prípravok nie je vhodný na hliníkové povrchy a na horúce povrchy, ani na používanie s prípravkami obsahujúcimi kyselinu. Zloženie obsahuje vápnik, 3-amino-N-(karboxymethyl)-N,N-dimethyl-,N-(C8 - C18 a C18 – nenasytené acyl) derivátov, hydroxidy, soli a tetranátrium-etyléndiaminotetraacetát.

Prednosti produktu:

  • Účinne a rýchlo odstraňuje organické pripáleniny, tuky a zvyšky pokrmov
  • Jednoduché a bezpečné použitie s dôkladnými návodmi
  • Nie je nutná okamžitá fyzická námaha, stačí nechať pôsobiť
  • Vhodný na rozličné povrchy, vrátane tých z rúr na pečenie a grilov (s výnimkou hliníkových povrchov)
  • Má varovania a bezpečnostné pokyny pre zabezpečenie ochrany zdravia používateľa

Pamätajte, že produkt je účinný, ale vyžaduje zodpovedné a bezpečné používanie. Pri aplikácii postupujte v súlade s pokynmi a bezpečnostnými upozorneniami.

Všeobecné parametre

Ostatné

  • Kódy predajcov 8585003912250
    2050039122509
recenzia
Dasha 23.04.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

naposledy hodnotené produkty v tejto kategórii (9)