ZOLUX Primo 120 cm - klec pro hlodavce - bílé a šedé , DLZZOUKLA0088

ZOLUX Primo 120 cm - klec pro hlodavce - bílé a šedé , DLZZOUKLA0088
ZOLUX Primo 120 cm - klec pro hlodavce - bílé a šedé , DLZZOUKLA0088
it

Klietka pre morčatá značky Zolux, model PRIMO, je moderné a ekologicky šetrné bývanie - Ekologické dno z recyklovaného plastu - Veľké predné dvierka a vonkajšie jasličky na seno


Klietka pre morčatá značky Zolux, model PRIMO, je moderné a ekologicky šetrne navrhnuté bývanie pre vaše domáce zvieratká. Tento typ je vyhotovený v elegantnej bielo-sivej farebnej kombinácii, ktorá sa ľahko doplní do rôznych interiérov. Klietka má pôsobivú veľkosť 122 x 67 x 41 cm, poskytujúcu dostatok priestoru pre pohodlie vašich morčiat. Jej dizajn je špeciálne prispôsobený tak, aby vyhovoval potrebám morčiat a trpasličích králikov.

Jednou z kľúčových vlastností tejto klietky je dno vyrobené z 50 % recyklovaného plastu, čo zdôrazňuje snahu výrobcu o ekologický prístup a udržateľnosť. Vstup do klietky je zabezpečený veľkými prednými dvierkami, ktoré umožňujú jednoduchý prístup pre manipuláciu so zvieratkom a čistenie. Extra pridaným bonusom je praktické vonkajšie jasličky na seno, ktoré sú dostupné zo strany a zabezpečujú neustály prísun čerstvého sena pre vaše morče.

Produkt je navrhnutý a vyrobený v Európe, čo podčiarkuje jeho kvalitu a dodržiavanie prísnych európskych noriem pre produkty tejto kategórie.

Prednosti produktu:

  • Ekologické dno z 50 % recyklovaného plastu
  • Veľké predné dvierka pre jednoduchý prístup a čistenie
  • Vonkajšie jasličky na seno pre pohodlné kŕmenie
  • Veľkorysý rozmer 122 x 67 x 41 cm pre pohodlie zvierat
  • Estetický bielo-sivý dizajn, ktorý sa hodí do rôznych interiérov
  • Vyrobené v Európe, zodpovedajúce vysokým štandardom
  • Špeciálne navrhnuté pre morčatá a trpasličie králiky

Použitím vyššie uvedeného popisu a zoznamu výhod dokážete efektívne komunikovať kľúčové informácie o produkte zákazníkom a zdôrazniť jeho ekologické a praktické aspekty, ako aj pohodlie a estetickú príťažlivosť.

Všeobecné parametre

Vlastnosti

Ostatné

  • Kódy predajcov 000000136082
    3336022054200
    252123
    11474966